CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny dawno się nie udzielałam
Gratuluję tym którym się udało.
Ja jestem przed terminem @. dziwna sytuacja ponieważ piersi bolą mnie jak przed okresem -czyli normalnie . Nienormalne jest to że we wtorek miałam plamienie (brązowe połączone ze śluzem)-ale tylko na papierze i to dość sporo, wczoraj miałam już bardzo mało, zawsze miałam plamienia 4 dni i za 4 dniem się @ rozkręcał a co dziwnego w tym wszystkim że od tygodnia @ mnie bolał brzuch a już przed samą @ bardzo bolał. a teraz? teraz nie czułam nic wiec sobie myslalam że znowu się przesunela albo cykl bezowulacyjny. dopiero we worek czułam lekką pracę jajników a dzisiaj rano mocniejsze bóle, nie chce się nakręcać ale kurde jaki fajny by był to prezent dla M na dzień ojca- byłby to pierwszy prezent jaki dostał na dzień ojca.
trzymam kciuki !!!
testujesz 23 tak? czy zatestujesz szybciej?Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
testuje 23 kurde ciekawa jestem co to bedzie. to już 17 miesięcy i sie nie udaję a od poniedziałku mężuś znowu w delegacjęPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Mała Mi trzymam kciuki za Ciebie niech już w końcu i Ciebie spotka szczęście II kresek.
Ja dalej bez @ szyjka wysoko ehhh... Dzisiaj kupię test i rano zatestuje ale jak będzie biel to chyba popełnie sepuku... Hehe wiecie w juz 5 dni po terminie małpy a jej nie ma... Owulacji potwierdzona monit em 3.06. Chyba że to cp? Ale to bym chyba zwijala się z bólu a mnie trochę boli lewy jajnik i tyle...Akceptacja! -
KAL wrote:Mała Mi trzymam kciuki za Ciebie niech już w końcu i Ciebie spotka szczęście II kresek.
Ja dalej bez @ szyjka wysoko ehhh... Dzisiaj kupię test i rano zatestuje ale jak będzie biel to chyba popełnie sepuku... Hehe wiecie w juz 5 dni po terminie małpy a jej nie ma... Owulacji potwierdzona monit em 3.06. Chyba że to cp? Ale to bym chyba zwijala się z bólu a mnie trochę boli lewy jajnik i tyle...
współczuje Ci KAL ogromnie, wiesz, że miałam teraz tak samo. To było najgorsze 12 dni, tak się męczyłam
Mam nadzieję, że u Ciebie szybciej się okaże!
Kciuki niezmiennie :*💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny dawno się nie udzielałam
Gratuluję tym którym się udało.
Ja jestem przed terminem @. dziwna sytuacja ponieważ piersi bolą mnie jak przed okresem -czyli normalnie . Nienormalne jest to że we wtorek miałam plamienie (brązowe połączone ze śluzem)-ale tylko na papierze i to dość sporo, wczoraj miałam już bardzo mało, zawsze miałam plamienia 4 dni i za 4 dniem się @ rozkręcał a co dziwnego w tym wszystkim że od tygodnia @ mnie bolał brzuch a już przed samą @ bardzo bolał. a teraz? teraz nie czułam nic wiec sobie myslalam że znowu się przesunela albo cykl bezowulacyjny. dopiero we worek czułam lekką pracę jajników a dzisiaj rano mocniejsze bóle, nie chce się nakręcać ale kurde jaki fajny by był to prezent dla M na dzień ojca- byłby to pierwszy prezent jaki dostał na dzień ojca.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
iNso87 wrote:Witam się od rana!
Anusiak to masz dość trudna sytuację. Szkoda, że nie masz komu dać na dzień chociaz Córki, bo to naprawdę czasem jest potrzebne dla rodzica, zeby odsapna od codzienności. No a z pracą to juz wogole lipa:/ zdaje się duże te nasze dzieci ale ja swoją to bardziej balabym się sama zostawić jeszcze np. Na czas pracy. Wiem, że pewnie poradziła by sobie ale ja jestem taka Mamuśka.. Ze przy spódnicy mając 18lat to lepiej żeby chodziły Mój Malz się z tego śmieje bo to facet i najlepiej na głęboką wode by puścił dzieci samopas, zeby posmakowaly życia.
No a ja wczoraj wieczorem miałam 37,7 na dole. Zmierzylam z ciekawości. Pod pachą też sobie odrazu Zmierzylam bo miałam wrażenie jakbym gorączkę miała i było 36,7:p także żadnej gorączki a ja tak rozpalona się czułam. Myślę, że takie mierzenie wieczorem jest niewiarygodne.
U mnie dziś tempka spadła. Ciekawe czy zagnieżdżanie czy na @ pomalu spada. -
Nona wrote:Mi na śluz w ciąży z córką pomógł wiesiołek (brany do woluacji) siemię lnianę pite codziennie przez cały cykl i ocet jabłkowy ten z rossmana-łyżeczka na szklankę wody przez cały cykl. Mega śluz był. MEEEEGA.
-
MałaMi90 wrote:testuje 23 kurde ciekawa jestem co to bedzie. to już 17 miesięcy i sie nie udaję a od poniedziałku mężuś znowu w delegację
Moj M eczoraj ponownie oddal nasienie do badania i czekam na wyniki jak na wyrok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Wg prawa 8 latke mozna juz zostawic sama w domu. Moze isc sama do sklepu itp ale wiadomo jak jest, szkoda dziecko zostawiać. My sie przeprowadzilismy do innego miasta. 200km od rodziny. Jesteśmy tu sami, ale jakos trzeba sobie radzic ja jestem na wychowawczym, ale jak wszystko bedzie dobrze z fasolka to jak skonczy rok rezygnuje z pracy i szukam nowej w tym miescie i w tej branży na dłuższą metę nie moge siedziec w domu :p
-
MałaMi to czekamy
A ja za wcześnie ucieszyłam się na monitoring i lipcowe testowanie.
Pracuje od 8 do 16, w poniedziałek załatwiałam, żebym mogła dziś po 12 wyjść na ok. 1,5h
Wchodzę do przychodzi, a babki zdziwione, że ja mam wizytę, bo przecież dzwoniły i ją odwołałam...
Okazało się, że mają mój numer zapisany z jedną błędną cyfrą i pod tamtym numerem odebrała jakaś kobieta i powiedziała, że nie ma wizyty. Podobno powołały się na moje nazwisko... eh
Zaproponowały jutro, ale nie mam szans się wyrwać, a potem poniedziałek. Tylko pon. to będzie 10dc i chyba już za późno na stymulację.
Napisałam maila do gin., że wniknęło takie nieporozumienie (sama wcześniej mailowo prosiłam o tę wizytę, a potem "odwoluję" - wariatka) i zapytałam czy mam przychodzić w pon. czy czekamy do początku następnego cyklu.
Przynajmniej sobie przypomniałam, dlaczego zrobiłam sobie przerwę od lekarzy i przychodni22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
MałaMi90 wrote:testuje 23 kurde ciekawa jestem co to bedzie. to już 17 miesięcy i sie nie udaję a od poniedziałku mężuś znowu w delegację
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Multiwitamina wrote:Dziewczyny pomożecie? Jest ok nie ok?
LH 16 normy lab/:
2.4 - 12.6 f. folikularna
14 - 95.6 f. owulacyjna
1 - 11.4 f. lutealna
7.7 - 58.5 postmenop.
FSH 7.8
3.5 - 12.5 f. folikularna
4.7 - 21.5 f. owulacyjna
1.7 - 7.7 f. lutealna
25.8 - 134.8 menopauza
Estradiol 33.07
12.5 - 166 f. folikularna
85.8 - 498 f. owulacyjna
43.8 - 211 f. lutealna
0 - 54.7 meno
TSH mU/l 1.910
0.25 - 5 Eutyreoza
do 0.15 Nadczynność
od 7 Niedoczynność
FT3 pmol/l 4.82 4.00 - 8.30
FT4 pmol/l 14.08 10.60 - 19.40
A którego dnia badania robione?Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Hej!
Ja juz po wynikach w przedszkolu. Niestety Mala moja się nie dostała. Szkoda no ale cóż. Moja wina, że w marcu normalnie nie skladalam. 12dzieci było na 2wolne miejsca. Jutro po zakończeniu roku szkolnego Starszej zajde do Dyrektorki zapytać o listę rezerwowa. Czy taka wogole jest, w razie jakby we wrześniu ktoś się jednak niezdecydowal albo w srodku roku szkolnego to, żeby dzwonili to my chętne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 17:18
Katiiii lubi tę wiadomość
-
kuzmoni1 wrote:MalaMi bardzo ci mocno kibicuje. Bo my zmagamy sie z tym problemem co wy. Wiem jak ciezko o poprawe.. A jak tobie sie uda to znaczy ze my tez mamy szanse.
Moj M eczoraj ponownie oddal nasienie do badania i czekam na wyniki jak na wyrok
Daj znać jak wyniki. Nasze się bardzo poprawiły jakieś 2 mc temu stąd moja podwojona nadzieja.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)