Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podziwiam te z Was które wytrzymują do @ z testowaniem ja oczywiscie musiałam się skusić i zrobić rano test bo miałam jeden ale nie z pierwszego moczu jestem 6dpo więc wiadomo że nie wyjdzie ale to było silniejsze ode mnie, bardziej chciałam się otrząsnąć zobaczyć że nic nie ma i mieć spokój. I to był ogromny błąd bo test chyba do dupy bo wyszedł mi szary cień... No masakra rozbroilam go i oglądałam pod każdym kątem i cień jest.... Teraz to dopiero się nakrecilam choć gdzieś w głowie mam że poprostu to kontrolka się nasaczyla ale dalej mnie to męczy
Ignissa, lithium lubią tę wiadomość
-
Cichosza wrote:Podziwiam te z Was które wytrzymują do @ z testowaniem ja oczywiscie musiałam się skusić i zrobić rano test bo miałam jeden ale nie z pierwszego moczu jestem 6dpo więc wiadomo że nie wyjdzie ale to było silniejsze ode mnie, bardziej chciałam się otrząsnąć zobaczyć że nic nie ma i mieć spokój. I to był ogromny błąd bo test chyba do dupy bo wyszedł mi szary cień... No masakra rozbroilam go i oglądałam pod każdym kątem i cień jest.... Teraz to dopiero się nakrecilam choć gdzieś w głowie mam że poprostu to kontrolka się nasaczyla ale dalej mnie to męczyStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Karolailila wrote:Gratuluję wszystkim, które zobaczyly 2 kreseczki w tym miesiącu:) I kibicuje kolejnym testujacym:)
Ja testowałem 7 czerwca, a teraz będę 1 lipca i stąd pytanie czy któraś ma plan zakładać lipcowy wątek?
Podpinam się pod pytanie Moja wyczekana małpeczka już za rogiem
Chociaż mam wątpliwości, czy się załapię na lipcowy wątek- lekarka mówiła mi, że po usunięciu polipa można się starać jeszcze w tym samym cyklu, natomiast z tego co czytam, to zdania są podzielone i niektórzy radzą odczekać jeden cyklLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Cichosza wrote:Na zdjęciu niestety nie widać i też już mocno wysechl więc widzę to tylko na żywo ale wklejam zdjecie
https://zapodaj.net/2adb416ac8015.jpg.htmlStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:No nie widać za bardzo ale powtorz jutro lub pojutrze, bo te paskowe w którymś wątku kilka dziewczyn oszukały
Te paskowe to shit, bo tam od nowości jest takie jakby wglebienie na pasek testowylithium lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Mnie nawet nie tyle co praca a właśnie rodzina wjeżdża na psychikę. Moj ojciec to pijak, matka dwie lewe ręce od zawsze na jego utrzymaniu. Nie poszła do pracy nawet jak od paru miesięcy przychodził bez wypłaty a w domu miała małe dzieci.
Jako nastolatka zawalilam rok w liceum, bardzo było mi z tym ciężko, a zamiast wsparcia usłyszałam tylko, żebym szła do zawodowki, bo jestem za głupia na liceum. I miała focha, że rok dłużej musi mnie utrzymywać.
Kocham ich, nie są tacy źli, są po prostu pogubieni, ale jak człowiek wchodzi w dorosłość, dopiero zdaje sobie sprawę jak bardzo ważne było poczucie bezpieczeństwa w młodości a go nie było. Dopiero do człowieka dociera, że już od dawna cierpi przez to na nerwice.LaBellePerle lubi tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualnyHej Wam! Mamy połowę czerwca a nie widzę lipcowego testowania.
Zerkam właśnie na pierwszą stronę wątku i aż się uśmiecham, że trochę tych serduszek jest
ZakręconaOna, Shas91, RudaMaruda25, LaBellePerle, Scintilla, gusiaa, Darrika gratuluję dziewczyny!RudaMaruda25, LaBellePerle, Ignissa, Darrika, gusiaa, Scintilla, ZakręconaOna, Shas91, ladgim lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Hej Wam! Mamy połowę czerwca a nie widzę lipcowego testowania.
Zerkam właśnie na pierwszą stronę wątku i aż się uśmiecham, że trochę tych serduszek jest
ZakręconaOna, Shas91, RudaMaruda25, LaBellePerle, Scintilla, gusiaa, Darrika gratuluję dziewczyny!
Ojej dziękuję 😊
Jak ja Cię dawno u nas na forum nie widziałam! -
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Ojej dziękuję 😊
Jak ja Cię dawno u nas na forum nie widziałam!Pani Ciasio, justyna1719, Shas91, ladgim lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Mnie nawet nie tyle co praca a właśnie rodzina wjeżdża na psychikę. Moj ojciec to pijak, matka dwie lewe ręce od zawsze na jego utrzymaniu. Nie poszła do pracy nawet jak od paru miesięcy przychodził bez wypłaty a w domu miała małe dzieci.
Jako nastolatka zawalilam rok w liceum, bardzo było mi z tym ciężko, a zamiast wsparcia usłyszałam tylko, żebym szła do zawodowki, bo jestem za głupia na liceum. I miała focha, że rok dłużej musi mnie utrzymywać.
Kocham ich, nie są tacy źli, są po prostu pogubieni, ale jak człowiek wchodzi w dorosłość, dopiero zdaje sobie sprawę jak bardzo ważne było poczucie bezpieczeństwa w młodości a go nie było. Dopiero do człowieka dociera, że już od dawna cierpi przez to na nerwice.
Tzn nie wiem czy można tak to nazwać, ale moje dzieciństwo wyglądało podobnie. Ojciec pijak, a matka zostawiła mnie z nim mając 6 lat a ona sama balowała z innym fagasem...
Wybaczyli sobie ale ojciec jak dalej popije to się niezłe awantury robią. Ze szkołą miałam podobnie, jak powiedziałam, że przystępuje do matury to mnie się spytali "a po co Ci to?"
Nie mogę powiedzieć bo od małego nie chciałam być taka jak oni i szłam w zaparte. Poszłam do technikum, ba, zdałam i zawód i maturę, i uczyłam się pilnie do tego stopnia, że dwa razy udało mi się wyjechać na praktyki do Anglii, co w moim przypadku do tamtego momentu było tylko niespelnionym marzeniem.
Kocham ich mocno, ale żyjemy ze sobą na dystans. O wiele lepiej żyje mi się z rodziną męża i niech tak zostanie. Też mam nerwice. I boję się, że odbije się to kiedyś na moim dziecku...LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😊 nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta z poprzednich wątków. Dzisiaj miałam prenatalne, Maluszek jak najbardziej zdrowy i ma już 6 cm. Prawdopodobnie będziemy mieli drugą córkę ❤
Ladinola, Nynka, Cichosza, Nona, Pani Ciasio, justyna1719, Shas91, SylwiaLu lubią tę wiadomość
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytaka_mama wrote:Cześć dziewczyny 😊 nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta z poprzednich wątków. Dzisiaj miałam prenatalne, Maluszek jak najbardziej zdrowy i ma już 6 cm. Prawdopodobnie będziemy mieli drugą córkę ❤
taka_mama, ladgim lubią tę wiadomość
-
Ja się sama sobie dziwię, że nie kupuję testów i nie testuję. Owszem, jeden leży w domu i czeka ale jakoś mam do niego nadzieję i nie chce go zużyć niepotrzebnie. W poprzednich cyklach dzień przed @ testowałam do usra... Dopoki nie przyszła.
Teraz jestem jakoś mega spokojna, ciągle myślę czy się udało ale nie testuję. Zaparłam się chyba. 😃 -
nick nieaktualny
-
Cichosza wrote:Zlapalam lepsze światło moze tu dojrzysz
https://zapodaj.net/bbd2ded365da3.jpg.htmlStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361