Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna1719 wrote:Ale jak się dziś z mężem poklocilam to porazka ☹️ 😭😭😭 aż poryczalam się z nerw bo tak mnie dziś wkurwil!!!
-
Justyna1719 wrote:Ale jak się dziś z mężem poklocilam to porazka ☹️ 😭😭😭 aż poryczalam się z nerw bo tak mnie dziś wkurwil!!!
Justyna, ja też.
Szczerze to nie wiem, czy się jeszcze pogodzimy.
27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm
"Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"
22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
09.05.2020 - jest 💓
9.10.2018 biochem.
10.02.2019 18tc (*) Oliwia
3.10.2019 20tc (*) Gabriela
Zespół antyfosfolipidowy.
Starania - Acard
Ciąża - heparyna -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 13:47
Endometrioza
Torbiel czekoladowa na lewym jajniku
Niska rezerwa jajnikowa (AMH 0,7)
Luty 2020 - 1 IUI nieudane
Czerwiec 2020 - 2 IUI nieudane
Lipiec 2020 - 3 IUI nieudane
Wrzesień 2020 - start IVF (ICSI)
16 września - transfer 2-dniowca -
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Ale jak się dziś z mężem poklocilam to porazka ☹️ 😭😭😭 aż poryczalam się z nerw bo tak mnie dziś wkurwil!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 11:34
lithium lubi tę wiadomość
-
Cichosza wrote:Nie denerwuj się, wiesz jacy są faceci a my w tych dniach jesteśmy bardziej wrazliwe... Mnie mój wkurza ostatnio nawet jak mnie szturcha dla zabawy to mam ochotę go walnąć...👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
Problem męski azoospermia, Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
🔻02.03.2021 wizyta startowa w klinice
Plan działania (nadżerka)
1️⃣Umówić się na kolposkopie, po wyniku cytologi
2️⃣Usunięcie nadżerki
3️⃣Inseminacja/in vitro z dawca
4️⃣ 🤰 😀 -
LaBellePerle wrote:Justyna, ja też.
Szczerze to nie wiem, czy się jeszcze pogodzimy.👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
Julka wrote:Ja tez sie dzisiaj poklocilam.Wkurza mnie bo ja robie badania staram sie a on nawet glupiego badania nasienia nie chce zrobic .Mam dosc juz tych testow owulacyjnych i wszystkiego.Na dodatek traktuje mnie jakbym byla walnieta bo przezywam w kazdym miesiacu ale jak tu byc spokojnym jak kuzwa nic nie wychodzi a czas leci.Normalnie mam ochote walnac tym wszystkim i juz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 12:25
👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
Ale się wyzalilam.... Ale nawet nie ma z kim pogadać ☹️ siostro nie chce się zalic z moich kłótni... Tymbardziej mamie... Z moją przyjaciółką jakoś nam się kontakt urwał.. Więc musialam się wam wyzalic 😘😘😘😘👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
Dziewczyny, a ja mam wrażenie, że nie znam swojego faceta, że się ukrywał a teraz wychodzi z niego charakter ojca chama. Jestem w totalnej kropce. Zszokowana.
22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
09.05.2020 - jest 💓
9.10.2018 biochem.
Starania - Acard
Ciąża - heparyna -
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, a ja mam wrażenie, że nie znam swojego faceta, że się ukrywał a teraz wychodzi z niego charakter ojca chama. Jestem w totalnej kropce. Zszokowana.
Julka lubi tę wiadomość
👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
LaBellePerle a on wie że w ciąży jesteś??👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
Justyna1719 wrote:LaBellePerle a on wie że w ciąży jesteś??
wie...
podam Wam przykład jeden z wyjazdu naszego, ale tego jest ostatnio dużo więcej, takich zachowań, takich tekstów...
Robiliśmy zakupy w biedrze, wyrzuciliśmy na taśmę. Mieliśmy jeszcze te dwa grille jednorazowe, które mieliśmy wziąć w rękę. Zostały w koszyku. Ja je zamiast na tył, położyłam na przód zakupów, żeby zajmować mniej miejsca na taśmie, bo za nami stała babeczka bez koszyka, wszystko trzymała w ręku i chciałam, żeby położyła. On się na mnie za to wkurwił, pewnie dlatego, że chciał najpierw spakować te zakupy a później wziąć te grille, ale dziewczyny, on zaczął mówić do mnie teksty typu: myśl trochę i robić ze mnie przy kasjerce i tej babce kretynkę... powstrzymywałam łzy.
Ostatnio też usłyszałam, że ja to nic w życiu nie robię, po pracy nie mam obowiązków w odpowiedzi na to, że on nie ma dla mnie c zasu. Że ludzie w mieście to tylko leżą a on ma robotę na wsi. Było mtego więcej. Ogólnie zrobił ze mnie ofermę i nieroba.
Teraz jest na wyjeździe z pracy. Na fejsie się popstrzykaliśmy już o to, a ten mi na to odpisał "miłego wieczoru i nie pisz do mnie". Dziewczyny, kumacie? Ja mu odpisałam, że skoro nie chce, żeby matka jego dziecka do niego pisała, to nie będę. A on na to, że jak mam tak pisać, to żebym nie pisała i życzył mi miłego wieczoru
Staram się pozbierać szczękę z podłogiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 12:56
22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
09.05.2020 - jest 💓
9.10.2018 biochem.
Starania - Acard
Ciąża - heparyna -
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Wiem co czujesz, jakkiedys wspomniałam o badaniu nasienia toteż się wie sie obruszył ale w końcu stanęło na tym że jak będzie trzeba to zrobi.. Ale wiesz do tego czasu pewnie nie raz się poklocimy ☹️ dzis akurat w ogóle nie poszło o starania.. W końcu stwierdził że nic nie robię tylko z mamusia przez telefon gadam.. No to mu powiedziałam że po co Ty do swojej chodzisz i z nią gadasz?? To on ze jego mama to mu w życiu dużo pomogła.. To ha mowie że a mi moja i zaczęła się awantura..
-
nick nieaktualnyUlaFalka wrote:Witaj w klubie, dziś lub jutro @
Już bym chciała dostać okres bo męczy mnie to czekanie. Brzuch mnie boli, wkurzona jestem.
Nie testuję bo mam to w nosie, chyba bardziej mnie deprymuje negatywny test niż sam
okres. -
LaBellePerle wrote:wie...
podam Wam przykład jeden z wyjazdu naszego, ale tego jest ostatnio dużo więcej, takich zachowań, takich tekstów...
Robiliśmy zakupy w biedrze, wyrzuciliśmy na taśmę. Mieliśmy jeszcze te dwa grille jednorazowe, które mieliśmy wziąć w rękę. Zostały w koszyku. Ja je zamiast na tył, położyłam na przód zakupów, żeby zajmować mniej miejsca na taśmie, bo za nami stała babeczka bez koszyka, wszystko trzymała w ręku i chciałam, żeby położyła. On się na mnie za to wkurwił, pewnie dlatego, że chciał najpierw spakować te zakupy a później wziąć te grille, ale dziewczyny, on zaczął mówić do mnie teksty typu: myśl trochę i robić ze mnie przy kasjerce i tej babce kretynkę... powstrzymywałam łzy.
Ostatnio też usłyszałam, że ja to nic w życiu nie robię, po pracy nie mam obowiązków w odpowiedzi na to, że on nie ma dla mnie c zasu. Że ludzie w mieście to tylko leżą a on ma robotę na wsi. Było mtego więcej. Ogólnie zrobił ze mnie ofermę i nieroba.
Teraz jest na wyjeździe z pracy. Na fejsie się popstrzykaliśmy już o to, a ten mi na to odpisał "miłego wieczoru i nie pisz do mnie". Dziewczyny, kumacie? Ja mu odpisałam, że skoro nie chce, żeby matka jego dziecka do niego pisała, to nie będę. A on na to, że jak mam tak pisać, to żebym nie pisała i życzył mi miłego wieczoru
Staram się pozbierać szczękę z podłogi👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
LaBellePerle a bolał Cie brzuch tak jak na @ w tym cyklu co się udało??👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
LaBellePerle wrote:wie...
Staram się pozbierać szczękę z podłogi
Moj też się tak zachowywał swojego czasu. Powiedzialam mu w końcu że albo w prawo albo w lewo i nie będę tego dłużej znosić. Zarabiał więcej ode mnie, był kierownikiem. 2 lata temu role się zamieniły. Teraz ja zarabiam więcej, mam wyższe stanowisko i on wie że jeżeli chce ze mną być to mamy się szanować.
Też się poklocilam w sobotę bo on jest zazdrosny i ma problem jak wychodzę z koleżanką na piwo i nie ma mnie w domu dłużej niż 3h. Wkurwia mnie to bo wychodzę raz na 2 miesiące a zapierniczam jak wół i w pracy i w domu. Ale to zniose.
Nie rozumiem jak Twój może się tak zachowywać. Powinien Ci w tyłek wychodzić szczegolnie teraz kiedy jesteś w ciąży i miałaś takie przejścia. Może on się obawia dlatego ma takie wahania nastrojów? Może boi się że znów coś się stanie albo nie podoła być dobrym ojcem?LaBellePerle lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
On 39: brak wytrysku
Ona 30: ok
Czekamy na cud. -
Camarilla wrote:Moj też się tak zachowywał swojego czasu. Powiedzialam mu w końcu że albo w prawo albo w lewo i nie będę tego dłużej znosić. Zarabiał więcej ode mnie, był kierownikiem. 2 lata temu role się zamieniły. Teraz ja zarabiam więcej, mam wyższe stanowisko i on wie że jeżeli chce ze mną być to mamy się szanować.
Też się poklocilam w sobotę bo on jest zazdrosny i ma problem jak wychodzę z koleżanką na piwo i nie ma mnie w domu dłużej niż 3h. Wkurwia mnie to bo wychodzę raz na 2 miesiące a zapierniczam jak wół i w pracy i w domu. Ale to zniose.
Nie rozumiem jak Twój może się tak zachowywać. Powinien Ci w tyłek wychodzić szczegolnie teraz kiedy jesteś w ciąży i miałaś takie przejścia. Może on się obawia dlatego ma takie wahania nastrojów? Może boi się że znów coś się stanie albo nie podoła być dobrym ojcem?
W dupie to mam. Powiedziałam mu jasno, że nie będę tego znosiła tak jak Ty a on na to, żebym do niego nie pisała. To nie piszę. Daję mu wolną rekę. Naprawi to, okej, ale jak nie to podamy sobie rękę na do widzenia.
22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
09.05.2020 - jest 💓
9.10.2018 biochem.
Starania - Acard
Ciąża - heparyna -
Justyna1719 wrote:LaBellePerle a bolał Cie brzuch tak jak na @ w tym cyklu co się udało??
tak, ale bolał mnie dużo wcześniej bardzo mocno, w poprzednij ciąży też. Tak 7-8dni po miałam tak wrażliwy brzuch, że było mi ciężko wstawać z krzesła. Ale później też bolał jak i na @, ale delikatnie i sporadycznie
22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
09.05.2020 - jest 💓
9.10.2018 biochem.
Starania - Acard
Ciąża - heparyna