Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaBellePerle wrote:to ja testy ciążowe akurat uwielbiam pink.
A ja pink nie lubię...oszukały mnie kilka razy... tak samo jak bobotesty16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Majowa_nadzieja wrote:A ja pink nie lubię...oszukały mnie kilka razy... tak samo jak bobotesty
oszukały w którą stronę?
mnie pink jako jedyny pokazał ciążę z wieczornego moczu 8 dni po i ciąża faktycznie byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 12:31
Mała Mi. lubi tę wiadomość
-
oszukał, że jestem w ciąży a nie byłam. chyba że była to ciąża biochemiczna...16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Majowa_nadzieja wrote:oszukał, że jestem w ciąży a nie byłam. chyba że była to ciąża biochemiczna...
w takim razie wątpię, że oszukał. One nie oszukują w tę stronę. To raczej był biochem.Mała Mi. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:A Wy dziewczyny starajace się o rodzeństwo macie jakieś problemy zdrowotne, czy po prostu nie wychodzi?
Ja bardzo chcialam różnice max 2-3 lata. Ale jak to wyjdzie to inna sprawa....
My tak naprawdę dopiero teraz zaczęliśmy więc jeszcze nie miało co nie wyjść, ale jestem ciekawa jak to będzie bo mam niedoczynność. Wynik w normie ale tarczyce lubią płatać figle.
Sama jestem ciekawa kiedy sie uda.
Niektórzy to są tak plodni, że wystarczy raz i już w ciąży. Mam takie znajome. Chciała dziecko, bach i ciąża, druga chciała urodzić w czerwcu, wyliczyła sobie kiedy ma zajść i zaszła.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, chętnie do Was dołączę Teoretycznie okres powinnam dostać 4 czerwca, ale po obserwacji dochodzę do wniosku, że owulację miałam 2 dni wcześniej, niż twierdzi aplikacja (choć zwykle to się pokrywało)... Jestem teraz w 23 dc, owu wg mnie była w 13 dc. Oczywiście już sobie wmawiam wiele rzeczy, choć podbrzusze faktycznie mnie ciągnie od niedzieli, a piersi bolą mnie od 18 dc, a zwykle zaczynały dopiero tydzień przed okresem. W następny weekend jestem na wyjeździe, więc myślę, że będę testować 3 czerwca. Życzę nam wszystkim powodzenia
LaBellePerle, Niedziela_2007, Nera1986, Scintilla, Nona lubią tę wiadomość
-
🍀 Dla nowych koleżanek. Dziewczynki używacie jakiś sprawdzonych płynów do higieny intymnej? Sama długo używałam czerwonego lactacydu ze względu na skłonność do infekcji ale wolałabym coś "bardziej naturlnego" 😉 pamiętam jak kiedyś ginekolog mojej mamy polecala jedynie szare mydło i wodę 🤔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScintilla wrote:🍀 Dla nowych koleżanek. Dziewczynki używacie jakiś sprawdzonych płynów do higieny intymnej? Sama długo używałam czerwonego lactacydu ze względu na skłonność do infekcji ale wolałabym coś "bardziej naturlnego" 😉 pamiętam jak kiedyś ginekolog mojej mamy polecala jedynie szare mydło i wodę 🤔
Ja nie używam żadnego. Słucham się teściowej położnejScintilla lubi tę wiadomość
-
Malwcia89 wrote:Ja nie używam żadnego. Słucham się teściowej położnej
Malwcia89 lubi tę wiadomość
-
Scintilla wrote:🍀 Dla nowych koleżanek. Dziewczynki używacie jakiś sprawdzonych płynów do higieny intymnej? Sama długo używałam czerwonego lactacydu ze względu na skłonność do infekcji ale wolałabym coś "bardziej naturlnego" 😉 pamiętam jak kiedyś ginekolog mojej mamy polecala jedynie szare mydło i wodę 🤔
Scintilla, Malwcia89, Agafiga lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:aaa bo Ty mówiłaś o ciążowych. Ja myślałam, ze o o wulacyjnych
Fo tej pory używałam domowego laboratorium albo facelle. Teraz kupiłam duży pakiet na allegro z horienmedical. Jak dla mnie trochę cienkie i rozlewaja sie kreski testowa i kontrolna. Do owulacji jeszcze trochę ale już sobie testuje po jednym dziennie. Któras z Was ich używała? Jakieś opinie?♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScintilla wrote:🍀 Dla nowych koleżanek. Dziewczynki używacie jakiś sprawdzonych płynów do higieny intymnej? Sama długo używałam czerwonego lactacydu ze względu na skłonność do infekcji ale wolałabym coś "bardziej naturlnego" 😉 pamiętam jak kiedyś ginekolog mojej mamy polecala jedynie szare mydło i wodę 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 18:22
Scintilla lubi tę wiadomość
-
Samosiowa staraczka wrote:Nie chce Wam psuc statystyk dlatego skreslcie mnie z listy robilam 9/ 10 dpo bete negatywna nie ma lepszego potwierdzenia. Trzymam za Was kciuki oby jak najwiecej ❤❤❤❤ bylo
-
nick nieaktualnyScintilla wrote:Kochana mojej koleżance w styczniu w 10dniu po owulacji na monitorowanym cyklu Beta nic nie wykryła... Za to następnego dnia miała pozytywny test ciazowy clearblue ten z elektronicznym ekranem 🙆♀️ może jeszcze nic straconego i chwilkę trzeba poczekać 🤗
-
Samosiowa a nie wzielas pod uwage tego , ze mogla beta wyjsc negatywna bo jeszcze zagniezdzenia nie bylo ? Ma czas przeciez do 13 dpo tak naprawde . Ja w pierwszej ciazy ( tej niedonoszonej ) mialam zagniezdzenie dokladnie w 12 dpo a w 13 dopiero beta mi wyszla pozytywna gdzie w 11 dpo robilam test i negatyw byl . Beta byla tylko 11 .200 bodajze albo 11.20 i nawet test nie wylapal .