Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cichosza wrote:Ja wyczytałam że na poprawę śluzu pić syrop którego aktywnym składnikiem jest gwajafenazyna i pić 2litry wody dziennie czy któraś z Was próbowała? Ja dziś kupiłam taki syrop i sprawdzę czy coś da:)
Jest przeochydny ! ale śluz bardzo poprawia . Pamiętaj, że możesz go brać tylko do owulacjiCichosza lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Cichosza wrote:Poprawiam, pomaga rozrzedzic śluz i należy go pić do wystąpienia owulacji:)
A ile dni przed owulacją zaczynasz go pić? Chodzi o ten Guajazyl?
14.07.2020 Michaś ❤️
08.01.2019 [*] 9tc 💔
08.2019 ciąża biochemiczna
~ Trombofilia wrodzona
~ MTHFR 677 CT homo -
Nera1986 wrote:U mnie problem tkwi w oslabionych narządach (głównie mieśnie macicy) po 3 ciążach i niestety na to nie nie ma lekarstwa . Pozostaje czekać na cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 12:48
-
nick nieaktualnyCześć, listę uzupełnię później jak dorwe się do komputera
U mnie chyba niestety cykl stracony. Od piątku wieczorem zero serduszkowania bo załapałam paskudna grypę żołądkową dopiero wczoraj zaczęło trochę puszczać a sądząc po obliczeniach i sluzie w okolicach weekndu miałam owulacje ...
BB__Anna lubi tę wiadomość
-
Dzastina wrote:Pytanie do Ciebie za ktorym razem zaszlas jesli mozna wiedziec jak masz juz trojeczke O.O w sumie najbardziej interesuje mnie za ktorym razem z drugim bylas w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 13:26
LaBellePerle, Nynka, Dzastina, Scintilla lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Cichosza wrote:Fakt jest obrzydliwy 😂wypilam już jedną łyżkę 😂
Ważne żeby działał 😀 Ja od kilku dni pije siemię lniane (też nie ma rewelacji w smaku) i dodatkowo ten syropek sobie zapodam 🙂
Cichosza lubi tę wiadomość
14.07.2020 Michaś ❤️
08.01.2019 [*] 9tc 💔
08.2019 ciąża biochemiczna
~ Trombofilia wrodzona
~ MTHFR 677 CT homo -
Nera1986 wrote:W pierwsza ciążę zaszłam z durexem . Bogu dzięki był jakiś felerny 😂. Teraz to się cieszę ale wtedy do śmiechu to mi nie było A o pierwszej ciąży dowiedziałam się w 6tyg i odrazu bicie serduszka usłyszałam.W drugą ciążę zaszłam pod koniec krwawienia z jednego serduszka bo mój mąż wtedy zjechał z pracy do domu na weekend .Tej nocy podjęliśmy decyzję o drugim dziecku gdy mąż juz powroci do domu.Do głowy mi nie przyszło, że to ta noc . W trzecią zaś (Po pół roku niezabezpieczania się ,a w pierwszy cykl obserwacyjny z pomiarem temperatury i żelem pre-seed)
uśmiałam się z tym Durexem : DDDMała Mi. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny co mężowi kupić na urodziny ? Dodam że okrągłe więc trzeba się bardziej trochu wysilić.
Miałam nadzieję na romantyczną kolacje we dwoje na której dam mu pudełeczka z pozytywnym testem ale to raczej nie wypali więc proszę o jakieś fajne pomysły bo ja straciłam wene -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:58
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Biedronka89 wrote:Dziewczyny co mężowi kupić na urodziny ? Dodam że okrągłe więc trzeba się bardziej trochu wysilić.
Miałam nadzieję na romantyczną kolacje we dwoje na której dam mu pudełeczka z pozytywnym testem ale to raczej nie wypali więc proszę o jakieś fajne pomysły bo ja straciłam wene -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:59
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Mój na 30 też dostał zegarek😉 też go wypatrywal przez szybe dużo wcześniej😉
Chcialabym teraz jeszcze krótszy cykl, mąż wyjeżdża jutro, może by przetrwaly te wariaty do owu, ahhh nie mogę się z tym pogodzić, że stracony cykl...
Zegarek jest po prostu super genialny nawet wiem jaki ma upatrzony . Że ja nie pomyślałam .
Mój cylk też stracony przez biegunkę taka jestem zmęczona że na razie nawet nie mam siły myśleć o tych do sprawach
Samosiowa_staraczka nie skreślam Cię na razie bo póki co jest jeszcze nadzieja