Forum Starając się - ogólne Czerwcowe testowanie :)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • Justyna27 Przyjaciółka
    Postów: 129 27

    Wysłany: 2 czerwca 2019, 20:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Troche krótko, ale czy byłaś pewna co do swojej owulacji??
    Gusia w 19 dc byłam u gina i był pęcherzyk dominujący. Gin mówił że owu za dzień, max 2. A cykl trwał 31dno więc FL maxymalnie 11dni trwała...

    Ona: 29lat On: 28
    Starania od: 4.2019
    3.2020 - Oligoasthenoteratozoospermia
    6.2020- lekka niedoczynność tarczycy, podejrzenie pcos
    8.9.2020- zamrożenie plemników
    22.10.20- Start 💉
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 czerwca 2019, 21:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:52

  • ZakręconaOna Autorytet
    Postów: 15142 6962

    Wysłany: 2 czerwca 2019, 21:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Labelle on daje sygnal o pecherzyku , ze zbliza sie do owulacji ale nie daje pewnosci pekniecia . To sprawdzi sie jedynie na usg .

    LaBellePerle lubi tę wiadomość


    de7e166350.png

    b2727090e5.png
  • Camarilla Autorytet
    Postów: 346 189

    Wysłany: 2 czerwca 2019, 21:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    A ja dzisiaj już nie mam wątpliwości raczej, pozytyw jak nic.
    Seksy były i będą.

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db415d5de2f2.jpg

    Co to za testy? Jaka firma? Podobne do moich z allegro których nie jestem pewna. Dzisiaj mam 15dc i wyszły mi takie same kreski. Chyba jutro pojadę po facelle...

    Starania od 08.201
    On 39: brak wytrysku

    Przymusowa przerwa w staraniach od 11.2019
  • gusiaa Autorytet
    Postów: 1605 1563

    Wysłany: 2 czerwca 2019, 23:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna27 wrote:
    Gusia w 19 dc byłam u gina i był pęcherzyk dominujący. Gin mówił że owu za dzień, max 2. A cykl trwał 31dno więc FL maxymalnie 11dni trwała...
    To widocznie taka faza
    🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

    Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

    tb73krhmu0f7yc26.png
  • gusiaa Autorytet
    Postów: 1605 1563

    Wysłany: 2 czerwca 2019, 23:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś ovu znowu przesunelo owulacje. Dziś 3 dpo, ale ja coś czuje, że jest 4/5 dpo nioo nic zobaczymy. Jak się nie uda to w przyszłym cyklu nie mierze tem i nie kupuje testów owu..

    Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

    tb73krhmu0f7yc26.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 05:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camarilla wrote:
    Co to za testy? Jaka firma? Podobne do moich z allegro których nie jestem pewna. Dzisiaj mam 15dc i wyszły mi takie same kreski. Chyba jutro pojadę po facelle...

    Domowe Laboratorium z Rossmanna

  • Nynka Autorytet
    Postów: 2301 1575

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 09:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry🙂
    Jakvtam dziewczyny początek czerwca?🙂

    Zakrecona pokazala mi jakie cuda moga sie zdarzyć, że jakoś mniej mi smutno, że tracę czerwiec🙂

    ZakręconaOna lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 10:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rozkręciła się @ z plamienia. To zaczynamy nowy cykl.

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 11:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwcia, trzymam kciuki w kolejnym cyklu :)

    Malwcia89 lubi tę wiadomość

  • kasiakasia11 Autorytet
    Postów: 1306 429

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 11:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam test i bialutko, ale nie czuję się okresowo. Zresztą ciażowo też nie. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać.

    syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
    córka 10.12.15
    syn 28.08.17


  • BB__Anna Ekspertka
    Postów: 242 203

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 11:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 13:23

    37 l.
    Synek 24.01.2014 <3
    Ciąża pozamaciczna w 2017 (metotreksat)
    Starania od 9.2018...
    Uregulowana niedoczynność tarczycy
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 13:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny tak szczerze to ostatnio nie miałam czasu was czytać... Ja ten miesiąc zawieszam w staraniach, przynajmniej pod kątem obserwacji, muszę trochę odpocząć od tego. A poza tym mialam brać clo.. Ten okres który przyszedł był dość dziwny.. Jeden dzień krwawienia a potem tylko plamienie.. I boję się żeby te clo jeszcze nie zaszkodziło.. Dlatego w tym miesiącu sobie daruję.......

    LaBellePerle lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Dzastina Przyjaciółka
    Postów: 110 47

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 13:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 9 dni po...nieczuje zadnych objawow ciazowych 😂ja czerwcu sie nieuda w przyszlym chyb bedzie codziennie 💗😂bo mi sie cierpliwosc konczy 😂😉

    Nona lubi tę wiadomość

    j36rxqpk8h26dyg9.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 13:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem, ale powinnam mieć dzisiaj owulacje.
    Owulak pozytywny, tak jak wam wysyłałam, ale strasznie bolą mnie piersi?
    Miała z was tak któraś przy owulacji?

  • Darrika Autorytet
    Postów: 1199 924

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 16:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przy owu nigdy piersi nie bolały. Ogólnie w ogóle nigdy mnie nie bolą. Owu potwierdzam albo temperatura albo testem. Nawet jak byłam w ciąży biochemicznej, to piersi nic A nic. Także to pewnie mocno indywidualne :)

    Pierwsze dziecko, dziewczynka, 28 lat
    609a032c5d.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 16:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna27 wrote:
    Hej dziewczyny! Ja witam dzień z bólem i melduję @.
    Mam do Was takie pytanko, czy faza lutealna 11dni to oby nie za krótko???
    Moja fl też trwa 11 dni.. No jak clo brałam to dłuższą była bo 13 dni a teraz nawet 15... Więc clo mi ta fazę wydluzylo..

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 17:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    becia1982 wrote:
    Hej wszystkim ,zakręcona gratki 😘

    Justyna ja na clo też zaobserwowałam krótkie okresy i skąpe bardzo ,także jak już to ja się podpisuje pod tym co Nona napisała .

    A tak w ogóle to pięknie dziś wiec udanej niedzieli kochane i nie przejmuj my się, każdej z nas się w końcu uda jednym szybciej drugim troszkę później, no i ogromny szacunek dla dziewczyny za adopcję,sama bym adoptowała, ale mój nie chce ,no ale każdy ma prawo do swoich poglądów więc nie neguję jego decyzji
    A może ten mój skapy bardzo okres to zasługa clo??? Jutro powinnam wziąść znowu clo bo będę 5 dc ale nie zrobiłam testu a nie kupię dziś ani jutro bo nie mam jak go kupić.. Więc dla spokoju chyba w tym cyklu clo odpuszcze.. Ale skoro mówisz że po clo są skąpe i krótkie okresy... Robiłam test 16 dpo i był 100% negatywny a potem @ która zamieniła się w plamienie... Mógł test 16 dpo jeszcze ciąży nue wykazać??

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 17:19

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2399

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 18:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, wpadłam zajrzeć czy są jakieś 💗.
    ZakrecOna gratuluje 😍
    U mnie 6dc i sluz dzis jak białko jajka 😁
    Wczoraj były seksy, dzisiaj też bedziemy działać 🥰
    Zobaczymy co przyniesie ten cykl 😁

    Nona, Pani Ciasio lubią tę wiadomość

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2562 2786

    Wysłany: 3 czerwca 2019, 18:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u mnie przyszła dziś @. Teraz kolejna ma być 5lipca
    Dzień przed ślubem mojego brata fuck!! Szalony mi3osqc przede mną! Może trochę mniej będę się skupiać na staraniach i coś się uda ☺️


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 0,97 ✔️
    Ft 3 : 3,00 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    24 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego