Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu nauczyłam się sprawdzać szyjkę, bo w tym cyklu jest tak zaciśnięta, że w końcu wiem co to znaczy jak jest zamknięta
-
Cichosza wrote:Dziewczyny ovufriend wyznaczył mi owulacje na 8 czerwca a teraz zrobiłam test owu i taka kreska... Możecie zerknąć? Dodam że wczoraj była jasniejsza czyżby owulacja była dopiero przede mną?
https://zapodaj.net/5287e4c20f2f0.jpg.html
kreska mocna, więc tak może być
a wcześniej nie robiłaś testów? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ja jeszcze biorę pod uwagę fakt, że może to być psikus testu, bo zamawiałam je na allegro. Chyba mocno zaboli, ja się okaże, że to nie to, a jestem tak rozemocjonowana, że strasznie się nakręciłam.
Mi raz test zrobił psikusa to było domowe laboratorium piękna różowa druga kreska a beta ujemna. Niepotrzebnie to mówię bo miom zdaniem to nie psikus testu ja wtedy miałam zupełnie inaczej tutaj raczej jest coś na rzeczy.
Trzymam kciukiNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 14:08
Nona lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Ruda kochanie jeszcze nie bede gratulowac ale cudownie by bylo . Widze kreske delikatna druga ! *_* oby sie udalo . Bete zrob jutro i wszystko.sie wyjasni . Bedziesz ze mna jak chcialysmy ♡♡♡ ale cudownie . Ciesze sie jak dziecko !!!
Nona lubi tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:Nie, bo jest w pracy dzisiaj do 16, ale póki nie będę miała 100% pewności to mu nie powiem.
A robiłaś drugi test innej firmy?
Po cichu kibicuje żeby ciemniala♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualny
-
Mi mój gin ostatnio tłumaczył, żeby z tymi testami ciążowymi z moczu to się nie jarać od razu. Bo to testy na hcg najczęściej A nie beta hcg. Mówi mi, że testy na samo hcg mogą pokazać ciążę w okolicach owulacji, bo wychwycą alfa hcg i jest zonk. Dlatego najbardziej wiarygodny jest test z krwi ma beta hcg, który oznacza dla nas ciążę33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
Dziewczyny, mam pytanie... Wiadomo, że jeśli to nie ciąża, to umówię się do lekarza, ale zastanawia mnie czy jeśli przyczyną tych dwóch plamień byłby jakiś polip czy nadżerka, to krew też byłaby taka różowa? Wydaje mi się, że byłaby żywoczerwona... ale nie wiem. Miała któraś coś takiego, tj. polip, torbiel itp.?
-
nick nieaktualny