Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja znów dziś miałam z rana różową krew, teraz totalnie cisza... I brzuch mega wrażliwy. To te objawy nakręcają mnie na tę ciążę a miałam zahcować spokój.
Kokoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, co wy o tym myślicie?
Bo ja chyba zwariowałam, aż mną trzęsie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcc6baf3dd86.jpgNona, Ania:), Agafiga, Ignissa, ZakręconaOna, Cichosza, Scintilla, Pani Ciasio, BB__Anna, jagodowamery, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:A ja znów dziś miałam z rana różową krew, teraz totalnie cisza... I brzuch mega wrażliwy. To te objawy nakręcają mnie na tę ciążę a miałam zahcować spokój.
Myślę, że nie da sie zachować spokoju😙
Jak sie bardzo chce to każdy objaw daje ogroooooomną nadzieję. I chyba każda z nas to rozumie.
Ja doskonale wiem, że ten miesiąc stracony, doskonale wiem, że nie ma szans na ciąże, ale i tak z tyłu cały czas słyszę głosik a może szalony jakiś wytrwal no bo przecież owulacja wcześniej pewnie była....
Także szczerze roZumiem -
RudaMaruda25 wrote:Laski, co wy o tym myślicie?
Bo ja chyba zwariowałam, aż mną trzęsie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcc6baf3dd86.jpg
ile dni po jesteś? -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Darrika, to super ruch zrobiłaś z tym zwolnieniem i widzisz udało się.
Ja stresu nie mam.
Nadrabiam ruch spacerując ze starsza córka i odżywianie zdrowe nie dieta czyli dużo owoców i warzyw w diecie, awokado, grejpfrut. Pon do piątek nie jem słodyczy a w weekend albo galke loda albo kawałek ciasta i tyle. Alko staram się ograniczyć do 2x w tygodniu. Kawa jest codziennie bo uwielbiam. Duuuzo wody.
Nawet gdybym się nie starała o maleństwo, to bym poszła na zwolnienie, nie chciałam za chwile dostać zawału czy depresji ;/ trzeba dbać o zdrowie i fizyczne i psychiczne.
Ja alkoholu nie pije od prawie roku, jakoś mnie nie ciągnie w ogóleNona lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
RudaMaruda25 wrote:Jeśli owulacja była w sobotę, to 12 dpo.
Kochana, ja też tu widzę kreseczkę :*Kokoszka lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:A ja znów dziś miałam z rana różową krew, teraz totalnie cisza... I brzuch mega wrażliwy. To te objawy nakręcają mnie na tę ciążę a miałam zahcować spokój.
To mogą być objawy zagnieżdżenia, trzymam kciuki za jutrzejszy wzrost tempki. Ja pamiętam, jak rano w dniu po spadku tempki, żeby zobaczyć czy jest jej wzrost, to już o 5 sama z siebie się obudziłam i byłam mega zdenerwowana, serce mi waliło jak głupie! A jaka ulga, jak był wzrost... naprawdę rozumiem co teraz czujesz!LaBellePerle lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜04.12 wizyta u gina -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Jeśli owulacja była w sobotę, to 12 dpo.
To ja w 12 dpo miałam też taki cień na polu testowym Powtórz sobie jutro jak nie wytrzymasz, albo za 2 dni Będzie dobrze! Trzymam kciukasy33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔜04.12 wizyta u gina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:11dc I pęcherzyk 17mm, owu bedzie w czwartek. Współzyć co drugi dzień czyli jak było wczoraj to środa o piątek jeszcze. Endometrium 6,3mm. Mało ale podrosnie do czwartku do 8mm.
Dostałam duphaston na plamienia. Brać od 16 do 25dc.
Bedzue dobrze dziewczyny!
Oczywiście, że będzie dobrze, nie inaczej!Nona lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔜04.12 wizyta u gina -
RudaMaruda-tez cos widze 🥰 jak nie wytrzymasz to lec na betę (nie musisz być na czczo) 😊
Nona- super wiadomości 😁
LaBellePerle- to może być objaw implantacji, nic nie zrobisz trzeba czekać I to chyba jest w tym wszystkim najgorsze..
Biedronka - poczekaj, jak nie ma @ to jeszcze nie jest nic przesądzone 😊
Ja wczoraj i dziś tak analizowalam wczorajsza wizytę u ginka i swoj wykres.. badanie usg trwało moze z minutę, także jeśli byla owulacja to wcale się nie zdziwię, skoro nic nie szukała tylko sprawdził czy z jajnikami okej.. pozostalo tylko czekać 😂
Po wpisaniu dzisiejszej temperatury ovu wyznaczyl mi owulacje na sobotę- jak możecie zerknijcie bo ja już sama nie wiem 😂
I teraz tak jak owulacja byla piatek/sobota to jak zrobię proga w piątek to będzie okej czy czekać do poniedziałku? W piątek- 6/7dpo, w poniedziałek 9/10dpo kiedy najlepiej będzie go zrobic? 😊
Nona, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny