Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo 😊
Ale naklepaly, jak baby na bazarze 😂
Nie wiem czy komuś mam gratulowac, bo nie dam rady was nadrobić 😊
Co do wykorzystywania, po seksie.. moj gdy chce drugi raz, a mi się już nie chce to są słowa typu: co płyny przyjęłas i juz ci nie jestem potrzebny? Wykorzystałas mnie.. na drugi dzień jest to samo i tak dzien w dzien 😂BB__Anna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mialyscie rację, że te domowe laboratorium to jaja jakieś 😂 😂 😂 😂
Oba testy z tego samego moczu 😂 😂 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/727cbfbb175b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 07:34
BB__Anna, Nera1986, Pani Ciasio, Agafiga, OlivkowaMama, jagodowamery, Miracle, MalaPI lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Najlepsze są te strumieniowe z Rossmana facelle!
Domowe laboratorium mi ani kreski nie wskazało z porannego, a facelle z popołudniowego już krechę pokazało.
Bobo test jeszcze dobrze sobie radzi 👌 -
LaBellePerle wrote:Mialyscie rację, że te domowe laboratorium to jaja jakieś 😂 😂 😂 😂
Oba testy z tego samego moczu 😂 😂 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/727cbfbb175b.jpg
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualny
-
Mi W sumie Pink testy pokazywały też taki cień cienia, chociaż to był 11 i 12 dpo, a potem już miałam test ciążowy z Doz apteki, taki chyba ich typowy, bo Doz produkt. I krecha zdecydowanie wyraźniejsza33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
11 dpo progesteron lekko podwyzszony; 17,1 przy normie do 15,9.
Dzisiaj lekkie różowe plamienie, czyli wg mnie to nie problem z faza lutealna tylko z polipem
Wiem, że to jeszcze nic nie znaczy, ale jakoś strasznie się podlamalamLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Hej wszystkim mam nadzieję, że mogę dołączyć do waszego grona?
Staramy się od 7 miesięcy o drugiego maluszka a zarazem rodzeństwo dla naszego Łobuziaka Syna. Na razie było kilka fałszywych radości niestety, ale nie udaje się ciągle... Za każdym razem czuję taką ogromną... pustkę.
Teraz również nie chcę się nastawiać w tym cyklu bo było ♥ tylko raz więc to cvhyba byłby złoty strzał... do @ zostało 4 dni. Temperatura obiecująca ale... jakoś tego nie czuję. Nie chcę znowu płakać po kątach.
Poza temperaturą to objawów żadnych. Totalnie żadnych. Nawet brzuch przed okresem mnie nie boli. Dziwne. Ale w razie czego dołączyć chcę do Was, widzę tutaj ogromne wsparcia, a i wygadać można się Wam.Pani Ciasio, jagodowamery, Miracle, Darrika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lithium wrote:Hej wszystkim mam nadzieję, że mogę dołączyć do waszego grona?
Staramy się od 7 miesięcy o drugiego maluszka a zarazem rodzeństwo dla naszego Łobuziaka Syna. Na razie było kilka fałszywych radości niestety, ale nie udaje się ciągle... Za każdym razem czuję taką ogromną... pustkę.
Teraz również nie chcę się nastawiać w tym cyklu bo było ♥ tylko raz więc to cvhyba byłby złoty strzał... do @ zostało 4 dni. Temperatura obiecująca ale... jakoś tego nie czuję. Nie chcę znowu płakać po kątach.
Poza temperaturą to objawów żadnych. Totalnie żadnych. Nawet brzuch przed okresem mnie nie boli. Dziwne. Ale w razie czego dołączyć chcę do Was, widzę tutaj ogromne wsparcia, a i wygadać można się Wam.
Oj wiem jak to jest płakać po kątach 😢 a co znaczą fałszywe radości? Poronienia? Biochemiczne ciąże? -
jagodowamery wrote:Stanął w miejscu do sklepu chyba poszedł... i się zgubił na rogu.
U mnie w poprzednim cyklu tak było Kochana... Wien jakie plamienia są upierdliwe 😢 4 dni przed @ się zaczęły już -
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:U mnie w poprzednim cyklu tak było Kochana... Wien jakie plamienia są upierdliwe 😢 4 dni przed @ się zaczęły już
Ja miałam jednorazowo wczoraj około 18stej i jak pisałam przed 20stą tutaj, to miałam nadzieję że się rozkręci.. A to tylko tak raz taki śluz z lekko brązową krwią i nic. Podpaska po calej nocy lekko podbrudzona, ale widzę że to nie jest to. Rano zmierzylam temperaturę to na termometrze mialam ten sluz...Nawet brzuch nie boli aż tak żebym mogła to czuć.. Napisałam do mojej ginekolog, ale pewnie nie odpisze bo może być na urlopie. Śniła mi się dzisiaj także musiałam, dla spokoju. Jadę niedlugo na wakacje i nie umiem się cieszyć tym, bo myślę że tam zmiana klimatu zadziała na mnie i dostanę nagle miesiączki...Taki urlop to ja pierdziele.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 10:14
-
LaBellePerle wrote:Oj wiem jak to jest płakać po kątach 😢 a co znaczą fałszywe radości? Poronienia? Biochemiczne ciąże?