Forum Starając się - ogólne Czerwcowe testowanie :)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2399

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 07:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo 😊
    Ale naklepaly, jak baby na bazarze 😂

    Nie wiem czy komuś mam gratulowac, bo nie dam rady was nadrobić 😊

    Co do wykorzystywania, po seksie.. moj gdy chce drugi raz, a mi się już nie chce to są słowa typu: co płyny przyjęłas i juz ci nie jestem potrzebny? Wykorzystałas mnie.. na drugi dzień jest to samo i tak dzien w dzien 😂

    BB__Anna lubi tę wiadomość

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 07:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja mam 30 mąż 40 więc nie tak bardzo młodzi :) ale za to staż małżeński mamy nie całe dwa lata

  • LaBellePerle Autorytet
    Postów: 1443 1574

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 07:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialyscie rację, że te domowe laboratorium to jaja jakieś 😂 😂 😂 😂
    Oba testy z tego samego moczu 😂 😂 😂

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/727cbfbb175b.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 07:34

    BB__Anna, Nera1986, Pani Ciasio, Agafiga, OlivkowaMama, jagodowamery, Miracle, MalaPI lubią tę wiadomość

    8kf50tsdbdtg5c1w.png

    l22njw4zjr9wbahe.png

    27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm

    "Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

    22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
    27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
    29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
    09.05.2020 - jest 💓

    9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela

    Zespół antyfosfolipidowy.
    Starania - Acard
    Ciąża - heparyna
  • BB__Anna Ekspertka
    Postów: 242 203

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 07:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 13:24

    37 l.
    Synek 24.01.2014 <3
    Ciąża pozamaciczna w 2017 (metotreksat)
    Starania od 9.2018...
    Uregulowana niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 07:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze są te strumieniowe z Rossmana facelle!
    Domowe laboratorium mi ani kreski nie wskazało z porannego, a facelle z popołudniowego już krechę pokazało.

    LaBellePerle lubi tę wiadomość

  • LaBellePerle Autorytet
    Postów: 1443 1574

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 07:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Najlepsze są te strumieniowe z Rossmana facelle!
    Domowe laboratorium mi ani kreski nie wskazało z porannego, a facelle z popołudniowego już krechę pokazało.


    Bobo test jeszcze dobrze sobie radzi 👌

    8kf50tsdbdtg5c1w.png

    l22njw4zjr9wbahe.png

    27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm

    "Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

    22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
    27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
    29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
    09.05.2020 - jest 💓

    9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela

    Zespół antyfosfolipidowy.
    Starania - Acard
    Ciąża - heparyna
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 07:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    Mialyscie rację, że te domowe laboratorium to jaja jakieś 😂 😂 😂 😂
    Oba testy z tego samego moczu 😂 😂 😂

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/727cbfbb175b.jpg
    No widać ogromną różnice... Mi owulacyjne z domowego cały czas negatywne wychodzą w tym cyklu, więc albo bezowulacyjny albo te testy się na dupe nadają... Ale jedno jest pewne, więcej ich nie kupię... Żałuję tylko bo 2 opakowania od razu wzięłam w aptece...

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 07:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a Domowe Laboratorium nie należą do tych najtańszych.... Ale słabizna totalna!

  • Darrika Autorytet
    Postów: 1199 924

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 08:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi W sumie Pink testy pokazywały też taki cień cienia, chociaż to był 11 i 12 dpo, a potem już miałam test ciążowy z Doz apteki, taki chyba ich typowy, bo Doz produkt. I krecha zdecydowanie wyraźniejsza

    Pierwsze dziecko, dziewczynka, 28 lat
    609a032c5d.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 08:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyglądało to tak:

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec83a7363141.jpg

    Nera1986, Darrika, Pani Ciasio, LaBellePerle, jagodowamery, Cecylia, Miracle, ZakręconaOna, Shas91 lubią tę wiadomość

  • gusiaa Autorytet
    Postów: 1605 1563

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 08:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wy to robicie że wkleja się wam odrazu zdjęcie ;)

    Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

    tb73krhmu0f7yc26.png
  • Nera1986 Autorytet
    Postów: 2981 1087

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 08:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Jak wy to robicie że wkleja się wam odrazu zdjęcie ;)


    https://naforum.zapodaj.net/ dodajesz zdjęcie ,kopiujesz i wklejasz ostatni kod (BBcode)

    W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie


    o1489x0hv91qnmu5.png
  • UlaFalka Autorytet
    Postów: 694 535

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 08:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 13:46

    Endometrioza
    Torbiel czekoladowa na lewym jajniku
    Niska rezerwa jajnikowa (AMH 0,7)

    Luty 2020 - 1 IUI nieudane
    Czerwiec 2020 - 2 IUI nieudane
    Lipiec 2020 - 3 IUI nieudane

    Wrzesień 2020 - start IVF (ICSI)
    16 września - transfer 2-dniowca
  • Pani Ciasio Autorytet
    Postów: 1102 728

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 09:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dpo progesteron lekko podwyzszony; 17,1 przy normie do 15,9.
    Dzisiaj lekkie różowe plamienie, czyli wg mnie to nie problem z faza lutealna tylko z polipem :(

    Wiem, że to jeszcze nic nie znaczy, ale jakoś strasznie się podlamalam :(

    Leki: Bromergon, Duphaston, Glucophage, Acard, wit. D, foliany, inozytol, Neoparin
    HSG: ok

    17.01.2020r. II
    4.02 Jest serduszko! <3 <3 <3
    Cudzie trwaj! <3
    Czekamy na Ciebie :*



    w4sq3e3klu5z76iy.png
  • lithium Autorytet
    Postów: 292 271

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 10:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :) mam nadzieję, że mogę dołączyć do waszego grona? :)
    Staramy się od 7 miesięcy o drugiego maluszka a zarazem rodzeństwo dla naszego Łobuziaka Syna. Na razie było kilka fałszywych radości niestety, ale nie udaje się ciągle... Za każdym razem czuję taką ogromną... pustkę.
    Teraz również nie chcę się nastawiać w tym cyklu bo było ♥ tylko raz więc to cvhyba byłby złoty strzał... do @ zostało 4 dni. Temperatura obiecująca ale... jakoś tego nie czuję. Nie chcę znowu płakać po kątach.
    Poza temperaturą to objawów żadnych. Totalnie żadnych. Nawet brzuch przed okresem mnie nie boli. Dziwne. Ale w razie czego dołączyć chcę do Was, widzę tutaj ogromne wsparcia, a i wygadać można się Wam.

    Pani Ciasio, jagodowamery, Miracle, Darrika lubią tę wiadomość

    ??.03.2020 - na świat przyjdzie nasza druga kruszynka <3
    Nasze pierwsze szczęście:
    04.12.17 - 2620g, 51cm <3
    _________________
    0b182e8fb0c3d04aa70cf68ce999b37e.png
    svchvfxmbzkqadry.png
    5b09j44j7dhkxihf.png
  • jagodowamery Autorytet
    Postów: 1598 443

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    Ale już cos się dzieje, wirc już idzie :*

    Stanął w miejscu :( do sklepu chyba poszedł... i się zgubił na rogu.

    2019- @ 29.09 - po 34 dniach, @ 8.11, 18.12.
    2020 - @ 26.01, 4.03, 12.04, @ 21.05 @ 22.06
    @ 20.07, @ 07.08, @ 11.09, @ 16.10

    3256af2f0e9b1d3b752870863faac0c6.png
  • LaBellePerle Autorytet
    Postów: 1443 1574

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 10:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lithium wrote:
    Hej wszystkim :) mam nadzieję, że mogę dołączyć do waszego grona? :)
    Staramy się od 7 miesięcy o drugiego maluszka a zarazem rodzeństwo dla naszego Łobuziaka Syna. Na razie było kilka fałszywych radości niestety, ale nie udaje się ciągle... Za każdym razem czuję taką ogromną... pustkę.
    Teraz również nie chcę się nastawiać w tym cyklu bo było ♥ tylko raz więc to cvhyba byłby złoty strzał... do @ zostało 4 dni. Temperatura obiecująca ale... jakoś tego nie czuję. Nie chcę znowu płakać po kątach.
    Poza temperaturą to objawów żadnych. Totalnie żadnych. Nawet brzuch przed okresem mnie nie boli. Dziwne. Ale w razie czego dołączyć chcę do Was, widzę tutaj ogromne wsparcia, a i wygadać można się Wam.


    Oj wiem jak to jest płakać po kątach 😢 a co znaczą fałszywe radości? Poronienia? Biochemiczne ciąże?

    8kf50tsdbdtg5c1w.png

    l22njw4zjr9wbahe.png

    27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm

    "Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

    22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
    27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
    29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
    09.05.2020 - jest 💓

    9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela

    Zespół antyfosfolipidowy.
    Starania - Acard
    Ciąża - heparyna
  • LaBellePerle Autorytet
    Postów: 1443 1574

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 10:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    Stanął w miejscu :( do sklepu chyba poszedł... i się zgubił na rogu.


    U mnie w poprzednim cyklu tak było Kochana... Wien jakie plamienia są upierdliwe 😢 4 dni przed @ się zaczęły już

    8kf50tsdbdtg5c1w.png

    l22njw4zjr9wbahe.png

    27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm

    "Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

    22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
    27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
    29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
    09.05.2020 - jest 💓

    9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela

    Zespół antyfosfolipidowy.
    Starania - Acard
    Ciąża - heparyna
  • jagodowamery Autorytet
    Postów: 1598 443

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 10:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    U mnie w poprzednim cyklu tak było Kochana... Wien jakie plamienia są upierdliwe 😢 4 dni przed @ się zaczęły już

    Ja miałam jednorazowo wczoraj około 18stej i jak pisałam przed 20stą tutaj, to miałam nadzieję że się rozkręci.. A to tylko tak raz taki śluz z lekko brązową krwią i nic. Podpaska po calej nocy lekko podbrudzona, ale widzę że to nie jest to. Rano zmierzylam temperaturę to na termometrze mialam ten sluz...Nawet brzuch nie boli aż tak żebym mogła to czuć.. Napisałam do mojej ginekolog, ale pewnie nie odpisze bo może być na urlopie. Śniła mi się dzisiaj także musiałam, dla spokoju. Jadę niedlugo na wakacje i nie umiem się cieszyć tym, bo myślę że tam zmiana klimatu zadziała na mnie i dostanę nagle miesiączki...Taki urlop to ja pierdziele.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 10:14

    2019- @ 29.09 - po 34 dniach, @ 8.11, 18.12.
    2020 - @ 26.01, 4.03, 12.04, @ 21.05 @ 22.06
    @ 20.07, @ 07.08, @ 11.09, @ 16.10

    3256af2f0e9b1d3b752870863faac0c6.png
  • lithium Autorytet
    Postów: 292 271

    Wysłany: 14 czerwca 2019, 10:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    Oj wiem jak to jest płakać po kątach 😢 a co znaczą fałszywe radości? Poronienia? Biochemiczne ciąże?
    Fałszywe dodatnie testy. Pomimo, że badania progesteronu itp wszystko okej. Więc to było ogromne rozczarowanie.

    ??.03.2020 - na świat przyjdzie nasza druga kruszynka <3
    Nasze pierwsze szczęście:
    04.12.17 - 2620g, 51cm <3
    _________________
    0b182e8fb0c3d04aa70cf68ce999b37e.png
    svchvfxmbzkqadry.png
    5b09j44j7dhkxihf.png
‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego