Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Sorry ale te wszystkie wiadomości tak wyglądają i nie mam zamiaru tego słuchać że zawsze jak późno kreska się jakaś pokazuje to źle że jak nie ciemnieje to biochem itp. nie oczekuje słodzenia ale mówiłam jasno że dla mnie te kreski to nic że się nie nakręcam negatywnie i pozytywnie że się okaże czy okres przyjdzie a tu za dużo sugerowania że na pewno źle.
Takie traktowanie źle na mnie wpływa i nie czuje się już tu dobrze. Jakoś jak miałam biochem to te wiadomości oczywiście były negatywne i brałam to do siebie ale teraz było zupełnie co innego i nakręcana byłam negatywnie zamiast mówić zobaczymy co będzie jutro. Że może być tak ale i tak a nie że musi być źle...
Wypisuje się i dalej nie czytam.
Dziękuję tym które były tu wcześniej i wspierały i oczywiście samych ⏸️ jak najwięcej
Mnie się wydaje, ze nikt tu nie chciał dla Ciebie źle i nikt negatywnie Cię nie nakręcał, raczej dziewczyny pisały szczere opinie i był one różne, pozytywny odzew też był i razem z Tobą czekałyśmy na rozwój wydarzeń, szczerze Ci kibicując.
Nie wypisuj się, naprawdę nikt nie miał zamiaru Cię urazić. Z mojej strony masz kciuki za nowy cyklBlondyna.B lubi tę wiadomość
-
Nayax wrote:Też mamy ten żel ale nie używamy, bo wszystko mnie piecze jak go nałożę 😒
Mnie też uczulał ale zamowilam sobie concive plus i jest super nic mnie nie piecze widzialam ostatnio ze był dostępny na stronie domowego laboratorium ja zamawiałam że strony concive plus ale uprzedzam ze długo czekałam cos kolo 3 tygodni. -
Blondyna, współczuję @ Żadna z nas nie chciała źle, nie chciała Cię urazić, ani odebrać nadziei. Po prostu opisywałyśmy fakty, głownie podpierając to naszym doświadczeniem. Sugerowałyśmy Ci, żeby zrobić betę, by wiedzieć więcej i chyba o to głównie chodziło. Ja po prostu wiem, że jak wrzuce negatywny test, ale ktoś napisze "coś przebija" to się tego chwycę i też zacznę to widzieć. Jestem mega daleka od potwierdzania pozytywnych wniosków, jeżeli uważam, że nie mają racji bytu. Każda z nas przechodzi to samo, uwierz, że to naprawdę z chęci wsparcia Ciebie mówiłyśmy co myślimy i miałyśmy nadzieję, sama zresztą sugerowałam, że owu może się przesunęła, bo jeżeli jest nadzieja to warto wierzyć. Ściskam Cię mocno mam nadzieję, że zobaczysz, że jesteśmy tutaj żeby się wspierać, zostań, możemy przeżywać każdy test w nowym cyklu To nie jest problem, tylko będziemy pewnie znowu mówić szczerze jak to widzimy, ale nieustannie też kibicować!
U mnie 9dpo biało, na szczęście nawet nie pokazała się fabryczna
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Blondyna.B wrote:Sorry ale te wszystkie wiadomości tak wyglądają i nie mam zamiaru tego słuchać że zawsze jak późno kreska się jakaś pokazuje to źle że jak nie ciemnieje to biochem itp. nie oczekuje słodzenia ale mówiłam jasno że dla mnie te kreski to nic że się nie nakręcam negatywnie i pozytywnie że się okaże czy okres przyjdzie a tu za dużo sugerowania że na pewno źle.
Takie traktowanie źle na mnie wpływa i nie czuje się już tu dobrze. Jakoś jak miałam biochem to te wiadomości oczywiście były negatywne i brałam to do siebie ale teraz było zupełnie co innego i nakręcana byłam negatywnie zamiast mówić zobaczymy co będzie jutro. Że może być tak ale i tak a nie że musi być źle...
Wypisuje się i dalej nie czytam.
Dziękuję tym które były tu wcześniej i wspierały i oczywiście samych ⏸️ jak najwięcej
Sama wiesz co dla Ciebie dobre, jeżeli musisz odpocząć od forum to odpocznij, nabierz dystansu, jak coś my tu będziemy i zawsze możesz napisać :*♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
KaJa wrote:Ja mam troche problem z trądzikiem ale jest dużo lepiej od kiedy biore inofem. Nie wiem, może to przypadek ale cykle też powoli krótsze sie robią. Rok temu doszły do 56dni a ostatnie dwa miały 47 i 40. Kiedyś tzn 4lata temu miałam cykle 35 dni i owulacje normalnie w 20dc. Wszystko sie zaburzyło po moich dość traumatycznych wydarzeniach. Nie wiem czy to mogło mieć aż taki wpływ ale przez ten czas nie zmieniałam jakoś trybu życia, nigdy nie brałam antykoncepcji itd. W każdym razie bede sie diagnozować dalej. Ginekolog 15ego lipca, zobaczymy co powie.
Ja już nie mogę z moim trądzikiem a głównie z "bombami"... Wyć mi się chcę, wyglądam jak pizza więc wskazuje to na to, że @ tuż tuż, chociaż czasami i w połowie cyklu mnie męczy... Dlatego tęsknie za plastrami antykoncepcyjnymi bo było o wieele lepiej...
Ktoś Ci polecił ten inoferm?♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Ja już nie mogę z moim trądzikiem a głównie z "bombami"... Wyć mi się chcę, wyglądam jak pizza więc wskazuje to na to, że @ tuż tuż, chociaż czasami i w połowie cyklu mnie męczy... Dlatego tęsknie za plastrami antykoncepcyjnymi bo było o wieele lepiej...
Ktoś Ci polecił ten inoferm?
Dużo dobrych opinii czytałam na jego temat poza tym biore go też zamiast kwasu foliowego bo ma już w składzie. No właśnie moja cera przed tą @ była wręcz idealna i teraz też jest super a zwykle była tragedia. Ciekawe jak będzie dalej.24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Czesc dziewczyny
Iskra, meldowałam wcześniej @, pewnie nie zauważyłaś...
Co do żelu conceive plus, stosowałam podczas starań o 1 dziecko, miałam wersję w tubie i aplikowałam strzykawką, chyba muszę zamówić ponownie.Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Co do inofemu ja brałam na regulacje cykli po poronieniu i teraz faktycznie wróciły do normy 31 dni i faktycznie poprawiła mi się cera wczesniej przed @ miala straszne wypryski zwłaszcza na brodzie a teraz to może jedna krosteczka się pojawi. Poza tym inofem wspomaga owulacje podobno poprawia jakość komórek ja teraz kupilam czysty inozytol ze swansona bo kwas foliowy mam w pregnie.
KaJa, Izi lubią tę wiadomość
-
A co bierzecie oprócz inofemu?
Ja do tej pory ovarin i nie wiem czy ewentualnie ten inofem brać zamiast niego czy infoem i coś jeszcze...♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
coma wrote:
No dzień dobry, jednak Pani nasikała! No jest ślad jakiś ale może to być też fabryczna. A jaki to test?
Ja mam jakiś darmowy dodawany do owulacyjnych i na szczęście nawet nie wiem gdzie powinna być kreska
Zaraz wrzucę, muszę zrobić zdjęcie bielisyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
coma wrote:
9dpo to wcześnie więc trzymam ✊✊ żeby się rozkrecilo !20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Do wszystkich staraczek - zastanawiam się czy nie mam jakiś niedoborów progesteronu w drugiej fazie cyklu (czasami zdarzają się 2/3 dniowe plamienia przed @) - normalnie badania powinno się robić około 6-7 dzień w drugiej fazie na progesteron ?
Plus macie do polecenia jakieś naturalne wspomagacze ziółka na produkcję ?20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
36+2 --> 2500g
-
coma wrote:a badalas moze progesteron oh 17? to sie tam robi chyba w 3 dniu cyklu jakos
jak dluga masz faze lutealna?
zawsze mozesz spróbować poprosic ginekologa zeby Ci wlaczył duphaston/luteine po owulacji
W sumie trochę ten biochem mnie zaniepokoił - więc nie chce czekać pół roku bez sensu jakby miało coś wyjść u mnie tylko jakieś drobne badania które nie kosztują krocie zrobić w trakcie - nie zaszkodzi na pewno a może pomoże.
Czytałam o niepokalanku że reguluje gospodarkę hormonalna, któraś stosuje ? )20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
36+2 --> 2500g
-
Izi wrote:A co bierzecie oprócz inofemu?
Ja do tej pory ovarin i nie wiem czy ewentualnie ten inofem brać zamiast niego czy infoem i coś jeszcze...
Ja pije jeszcze ziółka sroki ale dopiero drugi cykl i witaminki ale już je odstawiam bo wcześniej miałam anemie i duże niedobory, byłam wiecznie senna itd. Teraz jest już dużo lepiej. Jedynie wit a + e bede brała bo też podobno dobrze działa na cere.Izi lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nat wrote:Do wszystkich staraczek - zastanawiam się czy nie mam jakiś niedoborów progesteronu w drugiej fazie cyklu (czasami zdarzają się 2/3 dniowe plamienia przed @) - normalnie badania powinno się robić około 6-7 dzień w drugiej fazie na progesteron ?
Plus macie do polecenia jakieś naturalne wspomagacze ziółka na produkcję ?02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64