Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:Pamiętam, że w zeszłym miesiącu padła propozycja, żeby założyć osobny wątek, żeby nikogo nie dołować i dziewczyny z ⏸️, jeśli będziecie się czuć źle pisząc tutaj o swoich problemach ciążowych, to nie zakładajcie nowego wątku, tylko zapraszamy na majowy, malutko nas tam zostało, a przecież w grupie siła 😊💪
Kasiekkk, nulka_23, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Morgana wrote:Są dwa jajeczka 23x19 i 21x17 😀 endo 7,5
W piatek bede jechac po ovitrelle 💉 jeszcze troche czasu dajemy endo, zeby podrosło ✊
Super! Niech pękają dwa 🙊🤩 mam nadzieje ze i u mnie dobre wieści będą, ja mam monitoring ok 16 🙏🏼🙏🏼Blondyna.B, Iskra444, Agnuka, Alis96, Marcelq, Morgana lubią tę wiadomość
-
Ja jestem za tym żeby dziewczyny nie znikały nam jak zobaczą dwie kreski!
Rozumiem też Alis gdzie w pewnym momencie rzeczywiście więcej było ciążowych tematów... Może po prostu niech dziewczyny zostają z nami, udzielają się i doradzają jeżeli chcą, niech pochwalą się usg (no bo niby tworzymy społeczność jakąś, wspieramy się ale tylko jak nie wychodzi? jak jakiejś się uda to mimo, że była z nami rok to nara? trochę przykre... Wyobraź sobie, że niektóre z dziewczyn piszą ze sobą na miesięcznych wątkach już rok albo dwa i przez to, że zobaczą dwie kreski mają zostać bez tych kontaktów? Ja bym nie chciała tak )
niech piszą więc o tym, że się boją, że już przestały się bać bo usłyszały serduszko, niech nam piszą o tym jaka była ich droga, z czym walczyły i jak ale jak mają jakieś typowo ciążowe pytania (o objawy, analizę wyników badań itp) niech rozmawiają o nich na majowym wątku lub jakimś ciążowym?
Ja chcę widzieć jak rosną Wam bety! to mi daje nadzieję, że się kiedyś uda.
Chcę wiedzieć jak znosicie pierwsze miesiące.
Wydaje mi się, że może problematyczne zrobiło się to, że gdy zaglądałam w ostatnim tyg maja na wątek to właśnie były tylko dyskusje o pierwszych objawach ciąży itp a dziewczyny z ostatniego tygodnia testowania odeszły w cień i to też za przyczyną tego, że większość z nas przeniosła się już tutaj i nawet nie wiem po 1 poście czy któraś z nich zobaczyła 2 kreski. Może najlepiej nowy wątek robić max 2 dni przed końcem miesiąca? Bo potem rozumiem, że ciężko skupić swoją uwagę na obu
Proponuję więc zmiany:
1. nowy wątek 2-3 dni przed końcem miesiąca nie wcześniej i do 1 dnia nowego miesiąca piszemy posty tylko zaklepujące terminy, resztę obaw i wątpliwości w starym
2. tematy dotyczące analizy wyników badań ciążowych na wątku ciążowym
Zostaje:
1. NASZE CIĘŻARÓWKI! chcemy wiedzieć co u fasolek, widzieć jak się u Was rozgaszczają i rozwijają i w końcu rodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2021, 15:04
Iskra444, Kasiekkk, Alis96, Blondyna.B, Ola_45, Marcelq, Korcia55, Agnuka, Selena, Gravity, Niebieska Gwiazda, Axon lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Dzieki Izi, to ważny głos w dyskusji
Na swoją „obronę” powiem tylko ze ten wątek założyłam 26.05 wiec tez nie znowu tak wczesnie bo poprzednio jak prowadziła Ladinola to były zakładane nawet w połowie miesiąca i nie widziałam żeby ktoś tam zgłaszał takie problemy co więcej gdzieś od 20.05 były pytania kiedy nowy wątek powstanie 🤷🏻♀️ Chodzi mi o to, ze nie da się po prostu wszystkim dogodzić 😉 mi tam obojetnie, mogę 30.06 zakładać lipcowy, tylko żeby za chwile się nie znalazły głosy ze „ja już w czerwcu testowałam i teraz czekam na lipiec i nie ma tu dla mnie miejsca” 😂😂😂😂
W każdym razie, drogie staraczki, ja Was rozumiem! Krew mnie zalewa jak moje znajome jedna po drugiej zachodzą w ciąże w 1 cs. Jak starają się 4cykle i mówią ze to dramat i wreszcie im się udało. Wiecie, zapomniał wół... bo sama po 4cs myślałam ze staramy się już wieczność, o ja głupia 😂😂😂
I cieszę się, ale gdzieś tam boli w serduszku ze to znowu nie ja. Tutaj jest tak samo. Wiecie, nikt nam nie zabrania na widok cudzych ⏸ powiedzieć „kurna ja tez chce, zazdroszczę!!!” Bo to są normalne i naturalne uczucia.
Tylko w momencie jak się mamy zacząć izolować od tych którym się udało to zaczniemy się kisić we własnym sosie niepowodzeń...Alis96, Blondyna.B, Izi, milam, Marcelq, Agnuka, Selena, Gravity, Korcia55, Dip88, Niebieska Gwiazda, Axon lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/a250d235cf0cf.jpg.html
Chyba jestem w szoku albo mam przewidzenia. Proszę o ocene 🙏🏻Kasiekkk, Ivanka93, Ala_d, Ola_45, Kremówka, Marcelq, Agnuka, Selena, Gravity, Gosiak123, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Tylko , ze jak ja testowalam pod koniec miesiąca to bylam prawie sama. A większość byla o ciąży wiec zrozumcie i mnie
Po prostu nie zapominajcie , że sa osoby ktore pod koniec miesiaca testuja. I mają tez swoje gorsze dni wtedy a na watku wtedy jest bardzo malo osób.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2021, 15:26
-
Izi wrote:Ja jestem za tym żeby dziewczyny nie znikały nam jak zobaczą dwie kreski!
Rozumiem też Alis gdzie w pewnym momencie rzeczywiście więcej było ciążowych tematów... Może po prostu niech dziewczyny zostają z nami, udzielają się i doradzają jeżeli chcą, niech pochwalą się usg (no bo niby tworzymy społeczność jakąś, wspieramy się ale tylko jak nie wychodzi? jak jakiejś się uda to mimo, że była z nami rok to nara? trochę przykre... Wyobraź sobie, że niektóre z dziewczyn piszą ze sobą na miesięcznych wątkach już rok albo dwa i przez to, że zobaczą dwie kreski mają zostać bez tych kontaktów? Ja bym nie chciała tak )
niech piszą więc o tym, że się boją, że już przestały się bać bo usłyszały serduszko, niech nam piszą o tym jaka była ich droga, z czym walczyły i jak ale jak mają jakieś typowo ciążowe pytania (o objawy, analizę wyników badań itp) niech rozmawiają o nich na majowym wątku lub jakimś ciążowym?
Ja chcę widzieć jak rosną Wam bety! to mi daje nadzieję, że się kiedyś uda.
Chcę wiedzieć jak znosicie pierwsze miesiące.
Wydaje mi się, że może problematyczne zrobiło się to, że gdy zaglądałam w ostatnim tyg maja na wątek to właśnie były tylko dyskusje o pierwszych objawach ciąży itp a dziewczyny z ostatniego tygodnia testowania odeszły w cień i to też za przyczyną tego, że większość z nas przeniosła się już tutaj i nawet nie wiem po 1 poście czy któraś z nich zobaczyła 2 kreski. Może najlepiej nowy wątek robić max 2 dni przed końcem miesiąca? Bo potem rozumiem, że ciężko skupić swoją uwagę na obu
Proponuję więc zmiany:
1. nowy wątek 2-3 dni przed końcem miesiąca nie wcześniej i do 1 dnia nowego miesiąca piszemy posty tylko zaklepujące terminy, resztę obaw i wątpliwości w starym
2. tematy dotyczące analizy wyników badań ciążowych na wątku ciążowym
Zostaje:
1. NASZE CIĘŻARÓWKI! chcemy wiedzieć co u fasolek, widzieć jak się u Was rozgaszczają i rozwijają i w końcu rodzą
Jestem za żeby wcześniej lipcowy robić 😘Sendi94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate1811 wrote:https://zapodaj.net/a250d235cf0cf.jpg.html
Chyba jestem w szoku albo mam przewidzenia. Proszę o ocene 🙏🏻Kate1811 lubi tę wiadomość
-
Tak, powtórzę rano, oby to nie był falszywy alarm. Ale jeśli to prawda, to byłby cud 🙏🏻🤯
Iskra444, Kasiekkk, Izi, Agnuka, Gravity lubią tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Kate1811 wrote:https://zapodaj.net/a250d235cf0cf.jpg.html
Chyba jestem w szoku albo mam przewidzenia. Proszę o ocene 🙏🏻
Powtórz rano jutro i dawaj znać ❤️Kate1811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, tyle się Was naczytałam, że prawie oszalałam. Z tego szaleństwa zrobilam test owulacyjny w 26 dniu cyklu. I kuźwa🤦♀️ nie wiem po co to zrobiłam ale... zobaczcie to.
https://ibb.co/jHqzL5r
Jedne piszą, że owulacyjny im zwiastował ciążę, inne, że fałszował wyniki. Co sądzicie? Jak interpretowac? Co zrobić dalej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2021, 16:18
-
Zostawmy najlepiej jak było i po prostu pamiętajmy o tym, że na koniec miesiąca też dziewczyny zostają na wątku i potrzebują nas i wsparcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2021, 16:22
Iskra444, Kate1811, Marcelq, Selena, Paulina1106, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Kate1811 wrote:Tak, powtórzę rano, oby to nie był falszywy alarm. Ale jeśli to prawda, to byłby cud 🙏🏻🤯
Conte ja bym się nie sugerowala owulacyjnym. Tez zrobilam z koncem poprzedniego cyklu, wygladal jak Twoj no i figa z makiem. Zrob ciazowyconte, Kate1811, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny