Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasti6 wrote:na ile wczesniej mozna testować ?
Nasti6 lubi tę wiadomość
-
Morgana wrote:Moja dr mi powiedziała, że zastrzyk w niedzielę rano i starać się w niedzielę wieczorem i poniedziałek. Ale na pewno już dzisiaj podziałamy i we wtorek też
A takie skąpe i krótkie krwawienie to zawsze miałam przy cyklach bezowulacyjnych, więc jeśli tak nigdy nie miałaś to może warto o tym wspomnieć lekarzowi. Może to faktycznie efekt Clo, lekarz to potwierdzi i będziesz spokojniejsza w tej kwestii.23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Blondyna.B wrote:Ja to zwykle ok 10 dpo ale dużo zależy kiedy w razie czego doszło do zagnieżdżenia bo dopiero od tego momentu jest wytwarzane HCG 🙂
To i tak jakos na poczatek nastepnego weekendu bym musiałam sprubowac 😜o ile okres nie przyjdzie wczesniej 😄 -
Pani Miśka wrote:Kiedy testujesz? Myślicie, że duze szansę na miarodajne wynik są w 10dc? Chcialabym juz to mieć z głowy... niezależnie od wniku
Juz sama nie wiem, przypuszczam ze jestem ok 4/5dpo. Dla spokoju zatestuje za tydzien bo ide na urodziny 👍
Obym sie wcześniej nie zlamala 🤣🤣Pani Miśka, Selena lubią tę wiadomość
Starania o 2 maluszka od 01.2021
-
Moze napisze cos o sobie.🙊
U nas aktualnie 6 cykl starań. Do tej pory sie nie udalo, mamy juz jedno dziecko o ktore staralismy sue tez pol roku. Krążą jakies dziwne przekonania, ze w 2 ciąże zachodzi sie od razu 😅 a tu klops.
Mam 29l maz 30l. Wykonalam juz podstawowe nadania hormonalne z I etapu, te ktore macie na 1 stronie - wszystko miesci się w normach labu, jeszcze nie konsultowalam z ginekologiem. Zastanawiam się czy wyslac juz meza na badanie nasuenia, czy to moze za wczesnie? Co sadzicie?
Dzis 20 dzien cyklu, testowanie planuje na 20 czerwca.
Nasti6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarbella wrote:Moze napisze cos o sobie.🙊
U nas aktualnie 6 cykl starań. Do tej pory sie nie udalo, mamy juz jedno dziecko o ktore staralismy sue tez pol roku. Krążą jakies dziwne przekonania, ze w 2 ciąże zachodzi sie od razu 😅 a tu klops.
Mam 29l maz 30l. Wykonalam juz podstawowe nadania hormonalne z I etapu, te ktore macie na 1 stronie - wszystko miesci się w normach labu, jeszcze nie konsultowalam z ginekologiem. Zastanawiam się czy wyslac juz meza na badanie nasuenia, czy to moze za wczesnie? Co sadzicie?
Nie uważam, żeby to było za wcześnie. To tylko badanie, nikomu nie zaszkodzi -
nick nieaktualnyMarbella wrote:Moze napisze cos o sobie.🙊
:
) -
Nasti6 wrote:To i tak jakos na poczatek nastepnego weekendu bym musiałam sprubowac 😜o ile okres nie przyjdzie wczesniej 😄
Nasti6 lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Cześć 😁 Ja bym na pierwszy etap potwierdziła owulacje monitoringiem i mierzyla temperature zeby sprawdzić czy dobrze celuje w płodne dni. A potem badania nasienia. Ja jak wtym miesiącu nie zaskoczy umawiamy monitoring i nasienie wlasnie.
O dzieki w takim razie muszę poszukac jakiegos gina w poblizu. Z takim wyprzedzeniem to na jaki dzien cyklu najlepiej sie umowic? Moja przypuszczalna owulacja wypada muedzy 14 a 20 dniem cyklu. Przypuszczam ja tylko na podstawie sluzu oraz testow owulacyjnych. -
Marbella wrote:Moze napisze cos o sobie.🙊
Dzis 20 dzien cyklu, testowanie planuje na 20 czerwca. -
Dziewczyny czy przyrost bety 110% jest ok? Martwię się że to za mało jak na sam początek bo z tego co czytałam to dziewczyny miały nawet ponad 200 🤔👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
My nasienia nie mamy jeszcze zbadanego, jak się nie uda w tym miesiącu to chyba ogarniemy.
Co do czekania na testowanie i cierpliwości to totalnie rozumiem, w pierwszym cyklu 6go dnia po domniemanej owu (której nie miałam jak się okazało raczej) robiłam test, bo przecież tak jest na opakowaniu29 lat
30.12.21 - histeroskopowe usunięcie przegrody macicy
➖Trombofilia-niedobór białka S 38%
➖MTHFR hetero, PAI-1 hetero
➖Kir tylko 2DS2
➖ krótka faza lutealna
🎁Cykl z aromkiem+Ovitrelle; accofil+clexane+acard+luteina
17/06 hcg 14,26 🍀
30/06 (5+1) pęcherzyk ciążowy 5,2 mm 🍀
06/07 (6+0) 3mm z bijącym serduszkiem 💗
14/07 (7+1) 1,1 cm Fasolki 💓
27/07 (9+0) 2,3 cm Misia🧸,odklejenie trofoblastu
02/08 (9+6) 3,08 cm Dzidzi 😍
17/08 (12+0) 6,1 cm Malucha 💙
14/09 (16+0) będzie Marcelek 🎈
12/10 (20+0) Mały waży 337g 🥰
17-21/10 szpital- skurcze i skrócenie szyjki
02/11 (23+0) 535g Maluszka 🤗
15/11 (24+6) 700g ☺️
07/12 (28+0) 1150g Szczęścia 💜
21/12 (30+0) 1465g Szkraba ❤️
02/01 (31+5) 1865g Chłopczyka 💚
15-20/01 szpital-hipoglikemia
21/01 (34+3) 2400g 💪🏻
04/02 (36+3) 2936g 🤩
05-10/02 szpital
23/02/2023 na świat przyszedł nasz Marcelek 💙🎈🧸
planowana CC w 39+1 -
Pani Miśka wrote:Podziwiam 😁Ja to marzę żeby do 10do wytrzymać, niestety mam testy w domu wiec pokusa tym wieksza
-
Gosiak123 wrote:Dziewczyny czy przyrost bety 110% jest ok? Martwię się że to za mało jak na sam początek bo z tego co czytałam to dziewczyny miały nawet ponad 200 🤔
Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
Kremówka wrote:My nasienia nie mamy jeszcze zbadanego, jak się nie uda w tym miesiącu to chyba ogarniemy.
Co do czekania na testowanie i cierpliwości to totalnie rozumiem, w pierwszym cyklu 6go dnia po domniemanej owu (której nie miałam jak się okazało raczej) robiłam test, bo przecież tak jest na opakowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 17:01
Kasiekkk, Kremówka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny