Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak123 wrote:Dziewczyny czy przyrost bety 110% jest ok? Martwię się że to za mało jak na sam początek bo z tego co czytałam to dziewczyny miały nawet ponad 200 🤔
A robiłaś dzisiaj Gosiak123? Ile ci pokazało. 110% to przyrost w normie, głowa do górySelena, Gosiak123 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Możecie poszukać bo w tym miesiącu w wielu miejscach można zrobić za darmo badanie nasienia (akcja tata najważniejsze słowo dla mężczyzny) i widziałam że w Alabie mają 30% zniżki 😊
Dzieki za info! Muszę koniecznie obczaić, chociaż pewnie marne szanse, bo jak za darmo to pewnie maja jakies limity. -
nick nieaktualnyGosiak123 wrote:Dziewczyny czy przyrost bety 110% jest ok? Martwię się że to za mało jak na sam początek bo z tego co czytałam to dziewczyny miały nawet ponad 200 🤔
Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie, pomyślałam sobie o czymś i potrzebuję opinii bardziej doświadczonych. 7dpo miałam progesteron 12,7. Zakładam że owulacja była, ale to chyba za niski wynik na ewentualne utrzymanie zarodka. Może wezmę duphaston przez 5 dni, co myślicie?
-
nick nieaktualnyGosiak123 wrote:Dziewczyny czy przyrost bety 110% jest ok? Martwię się że to za mało jak na sam początek bo z tego co czytałam to dziewczyny miały nawet ponad 200 🤔
Przyrost powinien być min. 66% tak więc Twoje 110% to dobry wynik! 😊Selena, Gosiak123 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję, rzeczywiście chyba szukam sobie powodów do zmartwień, zrobię jeszcze jedna betę i jak będzie w porządku to odpuszczam.
15 dpo wynosiła 206
Dziś 17 dpo 436
Kalkulator wyliczył mi właśnie przyrost 110% ale ja się kompletnie na tym nie znam bo w poprzedniej ciąży ani razu nie badałam betyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 18:09
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak123 wrote:Dziewczyny czy przyrost bety 110% jest ok? Martwię się że to za mało jak na sam początek bo z tego co czytałam to dziewczyny miały nawet ponad 200 🤔
Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny🤗
U mnie zupełnie bezobjawowo dziś chyba wskoczyła 🙉 nie proszona, nie zapowiedziana, z zaskoczenia i jeszcze w środku dnia... Ja niedowiarek, próbuje oszukać sama siebie i wbijam sobie do łba, że to implantacyjne 😅 także tego, już se zatestowałam 17nastego 😅 -
nick nieaktualnyPani Miśka wrote:Tyle wcześniej przyszła? Może to nie @ 😉A jak z temperaturą?
17 chcialam testować bo nie było objawów typowych dla miesiączki ale fakt faktem cykle mega nieregularne, od 24 do 42 dni. Dziś 29 dc więc w sumie można się było spodziewać, gdyby nie to, że brak był jej objawów przed...🙄 a temperaturka dziś rano 36.69 -
nick nieaktualnymilam wrote:Słuchajcie, pomyślałam sobie o czymś i potrzebuję opinii bardziej doświadczonych. 7dpo miałam progesteron 12,7. Zakładam że owulacja była, ale to chyba za niski wynik na ewentualne utrzymanie zarodka. Może wezmę duphaston przez 5 dni, co myślicie?
Martyna33, milam, Nayax lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Ja właśnie w piątek będę miała 10dpo, wcześniej miałam w tym dniu spodziewaną 🐵 ale ze owulacja później to się przesunęło więc doszłam do wniosku że spróbuję i tak w tym dniu chociaż zawsze kusi wcześniej 😂
Oh bedzie kusiło😅 zwłaszcza przy srodzie 😆 Zapowiada sie nam długi tydzien 🤪Pani Miśka, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milam wrote:Słuchajcie, pomyślałam sobie o czymś i potrzebuję opinii bardziej doświadczonych. 7dpo miałam progesteron 12,7. Zakładam że owulacja była, ale to chyba za niski wynik na ewentualne utrzymanie zarodka. Może wezmę duphaston przez 5 dni, co myślicie?
Nie warto, nic Ci to nie da. Masz super wynik proga, jakby było poniżej 6 to by się trzeba było martwić. Do tego on jest wydzielany pulsacyjne, za godzinę mogłaś już mieć wynik 17.
Jak będzie ciąża to ona pociągnie progesteron do góry, bo on rośnie razem z bhcg.milam lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Gravity wrote:16 dpo 8.06 - 13.8
18dpo 10.06 - 36.9
Chyba musiałam mieć naprawdę późne zagnieżdżenie, albo owulację później niż wyznaczona, bo wartości malutkie, ale już sprawdzalam że rośnie prawidłowo. Miałam sprawdzać też w sobotę, ale chyba potrzebuję weekendu na luzie, jedziemy na weekend do Zamościa 😊, kolejną betę zrobię w poniedziałek.
Gravity robiłaś dzisiaj betę? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:04
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Co tutaj tak cicho od rana? 😱
My już w domu. Mieliśmy wyjechać z 🏖️ dzisiaj do południa, ale pogoda kiepska... Gdybysmy byli bez dziecka to byśmy zostali i poszli nawet przy takiej pogodzie na plażę posiedzieć i powdychac jeszcze jodu, no ale nasz młody już wczoraj wieczorem nie chciał siedzieć na plaży bo wiatr łeb urywał i płakał że chce stamtąd iść. Dzisiaj pogoda ma być tam podobna więc doszliśmy do wniosku że wyjeżdżamy w nocy. Ja już nie śpię bo młody wstał i padam na twarz, mąż jeszcze odsypia po całej podróży. Jak wstanie to chyba zrobimy zamianę.
Ogólnie te 3 dni mega dużo mi dały. Mimo że tak krótko to odpoczęłam bardzo i nabrałam siły na nowe rzeczy 💪 polecam wszystkim 😁
Temperatury dzisiaj nie mierzyłam bo to bez sensu po takiej nocy, ale wczoraj po mega spadku ładnie podskoczyła. Mam nadzieję że już się ustabilizuje. Plecy na szczęście przestały boleć, ale zalewa mnie kremowy śluz 😱 ubrałam wczoraj czarną bieliznę i jak poszłam w którymś momencie do toalety to się przerazilam co tam zobaczyłam 🙈
W czwartek wyjeżdżam w delegację, nadal nie zmieniłam zdania co do testowania w sobotę po delegacji 💪 zresztą - nawet nie mam testu w domu bo nie miałam kiedy kupić 😅
Miłego dnia wszystkim 🌹Blondyna.B, Kremówka lubią tę wiadomość