Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy nie zacznę w tym miesiącu i pewnie tylko w tym przygody z testami owu, rozważam też na ten misiaaa zawieszenie starań, widziałam, że część z Was używa jakiejś fajne apki gdzie wstawia zdjęcia testów. Jaka to była bo nie mogę znaleźć♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Nie wiem czy nie zacznę w tym miesiącu i pewnie tylko w tym przygody z testami owu, rozważam też na ten misiaaa zawieszenie starań, widziałam, że część z Was używa jakiejś fajne apki gdzie wstawia zdjęcia testów. Jaka to była bo nie mogę znaleźć
-
Alis96 wrote:Trzymam kciuki ✊ jutro test robisz czy beta od razu ? 😘
-
U nas sporo pozytywów na wątku bo na forum z testowaniem mają wątek czerwcowy i tam prawie same @. Niech będzie jak najwięcej tych pozytywów😍. Życzę Wam dziewczynki spokojnej ciąży a dla tych, które jeszcze sie starają jak najmniej czekania na upragnione ⏸
U mnie po poronieniu drugi cykl i brak owu😔 1,5 tyg temu robiłam progesteron i był nawet na dolnej granicy dla fazy folikularnej więc tragedia. Od dwóch dni cycki większe i ogromny apetyt więc @ niedługo będzie. Nawet nie jest mi przykro, że znowu nici z cyklu tylko sie boję czy uda sie ten organizm ustabilizować. We wtorek lub środe ide na bardziej szczegółowe badania i zobaczymy co dalej.24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
milam wrote:Dzisiaj ja skinęłam, mimo że wpisana na testowanie jestem dopiero za 2 dni. Niestety nie mam wam czego pokazać, bo nawet cień cienia i pod światło nie chciał się pokazać 😉
-
KaJa wrote:U nas sporo pozytywów na wątku bo na forum z testowaniem mają wątek czerwcowy i tam prawie same @. Niech będzie jak najwięcej tych pozytywów😍. Życzę Wam dziewczynki spokojnej ciąży a dla tych, które jeszcze sie starają jak najmniej czekania na upragnione ⏸
U mnie po poronieniu drugi cykl i brak owu😔 1,5 tyg temu robiłam progesteron i był nawet na dolnej granicy dla fazy folikularnej więc tragedia. Od dwóch dni cycki większe i ogromny apetyt więc @ niedługo będzie. Nawet nie jest mi przykro, że znowu nici z cyklu tylko sie boję czy uda sie ten organizm ustabilizować. We wtorek lub środe ide na bardziej szczegółowe badania i zobaczymy co dalej.KaJa lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:A który masz dc i dpo?
-
milam wrote:24 DC i 9dni po domniemanej owulacji, bo monitoringu nie miałam. Wiem że wcześnie, ale niektórym już 9dpo coś wychodziło więc zaryzykowałam. To teraz jak już zaczęłam to będę codziennie sikać więc jutro też zdam wam relację.
milam lubi tę wiadomość
-
milam wrote:24 DC i 9dni po domniemanej owulacji, bo monitoringu nie miałam. Wiem że wcześnie, ale niektórym już 9dpo coś wychodziło więc zaryzykowałam. To teraz jak już zaczęłam to będę codziennie sikać więc jutro też zdam wam relację.
-
Iskra444 wrote:Niezła grupka nam soe na 20.06 uzbierała
Swoja droga fajny prezent na dzien ojca by byl 💕💕
-
Marbella wrote:Oby ktoras z tej grupy miala farta w postaci II kreseczek 😀 ogólnie wszystkim życzę.
Swoja droga fajny prezent na dzien ojca by byl 💕💕 -
KaJa wrote:U nas sporo pozytywów na wątku bo na forum z testowaniem mają wątek czerwcowy i tam prawie same @. Niech będzie jak najwięcej tych pozytywów😍. Życzę Wam dziewczynki spokojnej ciąży a dla tych, które jeszcze sie starają jak najmniej czekania na upragnione ⏸
U mnie po poronieniu drugi cykl i brak owu😔 1,5 tyg temu robiłam progesteron i był nawet na dolnej granicy dla fazy folikularnej więc tragedia. Od dwóch dni cycki większe i ogromny apetyt więc @ niedługo będzie. Nawet nie jest mi przykro, że znowu nici z cyklu tylko sie boję czy uda sie ten organizm ustabilizować. We wtorek lub środe ide na bardziej szczegółowe badania i zobaczymy co dalej.
U mnie po poronieniu dopiero po 5 cyklach się unormowało i wróciło do 31 dni tak jak było wczesniej.KaJa lubi tę wiadomość
-
Trzymam za nas wszystkie kciuki! 🤗
Ivanka93, Blondyna.B lubią tę wiadomość
29 lat
30.12.21 - histeroskopowe usunięcie przegrody macicy
➖Trombofilia-niedobór białka S 38%
➖MTHFR hetero, PAI-1 hetero
➖Kir tylko 2DS2
➖ krótka faza lutealna
🎁Cykl z aromkiem+Ovitrelle; accofil+clexane+acard+luteina
17/06 hcg 14,26 🍀
30/06 (5+1) pęcherzyk ciążowy 5,2 mm 🍀