Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna.B wrote:To dopiero 10dpo, więc jeszcze może się coś pokazać ☺️
Iskra, Niebieska Gwiazda przykro mi 😔
No tak, dobrze że mi przypomniałaś bo ja sobie wkrecilam że to 11dpo. A przecież na prawidłowe testowanie jestem wpisana dopiero na jutro. 👍Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
milam wrote:No tak, dobrze że mi przypomniałaś bo ja sobie wkrecilam że to 11dpo. A przecież na prawidłowe testowanie jestem wpisana dopiero na jutro. 👍
milam lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Możliwe mieć 2 owulację w takim odstępie czasu? Wg mojej wiedzy maksymalnie 12h moze być między owulacjami. Bo odbyta powoduje zmiany hormonalne ktore zapobiegają w niedługim czasie dojrzewaniu i wypuszczeniu kolejnych jajeczek. Więc może nie było jeszcze jednak tej owulacji?
Właśnie tez wydaje mi się to dziwne 😢 ale w środę i w sobotę miałam monitoring i lekarz potwierdził owulacje 😢 aaa mogłam nie mierzyć tej temp rano bo tylko się wkurzyłam. -
Patka22 wrote:Właśnie tez wydaje mi się to dziwne 😢 ale w środę i w sobotę miałam monitoring i lekarz potwierdził owulacje 😢 aaa mogłam nie mierzyć tej temp rano bo tylko się wkurzyłam.
Może być tak że drugi albo trzeci pęcherzyk pęknie 3 max 4 dni po poprzednim Mi tak przy stymulacji się działo kilka razy, dwa pękły w poniedziałek, a trzeci w środę. Raz jeden pękł w poniedziałek a drugi w piątekIzi, Patka22 lubią tę wiadomość
2017 - syn 💙
2019 - poronienie
2020 - 2x cb
2021 - cb
2021-
08.07 - II 🍀
9.07 - Beta 40 mlU 🍀
12.07 - Beta 310 mlU 🍀
15.07 - Beta 590 mlU
19.07 - Beta 1200 mlU
23.07 - 5t3d pęcherzyk 7mm 🍀
30.07 - 6t3d 0,5 cm Cudu 😍
06.08 - 7t3d 1,1 cm Maleństwa ❤
18.08 -9t1d 2,3 cm Dzieciątka ❤
09.09 - 12t2d 5,47cm Szczęścia 💗
02.11 - 20t0d 380g Radości 💗
16.12 - 26t2d 1000g Miłości 🍓
14.01 - 30+3 1600g Dzidziusia 👶
16.02 - 35+1 2500g Córeczki 🍓
15.03 - córcia 💗
2023-
16.06 - 10mm Cudu z ❤
[/url] -
ech.. właśnie odwołali nam wizytę u androloga i jestem zła... najbliższy termin 23 lipca i też nie mają pewności czy nie odwołają jej 2 tygodnie lub tydzień przed.♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:ech.. właśnie odwołali nam wizytę u androloga i jestem zła... najbliższy termin 23 lipca i też nie mają pewności czy nie odwołają jej 2 tygodnie lub tydzień przed.
A to tak bez powodu odwołali? To rzeczywiście, powinni przerzucić jakoś wczesniej skoro sami odwołują...2017 - syn 💙
2019 - poronienie
2020 - 2x cb
2021 - cb
2021-
08.07 - II 🍀
9.07 - Beta 40 mlU 🍀
12.07 - Beta 310 mlU 🍀
15.07 - Beta 590 mlU
19.07 - Beta 1200 mlU
23.07 - 5t3d pęcherzyk 7mm 🍀
30.07 - 6t3d 0,5 cm Cudu 😍
06.08 - 7t3d 1,1 cm Maleństwa ❤
18.08 -9t1d 2,3 cm Dzieciątka ❤
09.09 - 12t2d 5,47cm Szczęścia 💗
02.11 - 20t0d 380g Radości 💗
16.12 - 26t2d 1000g Miłości 🍓
14.01 - 30+3 1600g Dzidziusia 👶
16.02 - 35+1 2500g Córeczki 🍓
15.03 - córcia 💗
2023-
16.06 - 10mm Cudu z ❤
[/url] -
Pani Miśka wrote:Możliwe mieć 2 owulację w takim odstępie czasu? Wg mojej wiedzy maksymalnie 12h moze być między owulacjami. Bo odbyta powoduje zmiany hormonalne ktore zapobiegają w niedługim czasie dojrzewaniu i wypuszczeniu kolejnych jajeczek. Więc może nie było jeszcze jednak tej owulacji?
Można mieć owulacje w większym odstępie czasu. Jest dziewczyna na forum, która miała trzy owulacje w jednym cyklu w odstępie jakiegoś tygodnia. Wszystkie owulacje potwierdzone monitoringiem. Trzecia okazała się dla niej tą szczęśliwą 😉
Patka22, głowa do góry. Trzymam kciuki 🙂Marbella, Patka22 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, tule mocno wszystkie z wredną @ a za reszte trzymam kciuki! U mnie 8dc wiec sam początek, zacznie sie staranie dopiero. Minęło nam 9miesięcy starań ale mój gin upiera sie ze musimy czekac równo rok na cokolwiek.. jestem zła bo juz bym wolała wiedzieć i zacząć działać jeśli coś jest nie tak. Mąż robił badanie nasienia na własną rękę w czwartek wiec czekamy na wyniki. Ale wkurza mnie ten medicover, place za niego a żeby zrobić zwykle usg piersi to robią wielki problem. Masakra..
-
Monika7 wrote:Trochę się wtrącę w wątek 😉
Można mieć owulacje w większym odstępie czasu. Jest dziewczyna na forum, która miała trzy owulacje w jednym cyklu w odstępie jakiegoś tygodnia. Wszystkie owulacje potwierdzone monitoringiem. Trzecia okazała się dla niej tą szczęśliwą 😉
Patka22, głowa do góry. Trzymam kciuki 🙂
Czyli jest nadzieja, dziękuje za informacje bo już myślalam ze jak zwykle u mnie wszystko jest inaczej nóż powinno być 🤭 czyli teraz czekam cierpliwie na testowanie a nie doszukuje się 💪🏼Monika7 lubi tę wiadomość
-
Axon wrote:Cześć dziewczyny, tule mocno wszystkie z wredną @ a za reszte trzymam kciuki! U mnie 8dc wiec sam początek, zacznie sie staranie dopiero. Minęło nam 9miesięcy starań ale mój gin upiera sie ze musimy czekac równo rok na cokolwiek.. jestem zła bo juz bym wolała wiedzieć i zacząć działać jeśli coś jest nie tak. Mąż robił badanie nasienia na własną rękę w czwartek wiec czekamy na wyniki. Ale wkurza mnie ten medicover, place za niego a żeby zrobić zwykle usg piersi to robią wielki problem. Masakra..
A jakieś badania hormonalne robiłaś czy nic a nic? Ja po 3 miesiącach zaraz na badania poleciałam i bardzo się cieszę bo teraz mija nam rok starań a ja już po sono HSG, laparoskopii i różnych badaniach wiec szkoda byłoby mi czas na czekanie 🥺 ale niestety wszystko prywatnie, ale żadnego pakietu medycznego w pracy itp nie opłacam -
Patka22 wrote:A jakieś badania hormonalne robiłaś czy nic a nic? Ja po 3 miesiącach zaraz na badania poleciałam i bardzo się cieszę bo teraz mija nam rok starań a ja już po sono HSG, laparoskopii i różnych badaniach wiec szkoda byłoby mi czas na czekanie 🥺 ale niestety wszystko prywatnie, ale żadnego pakietu medycznego w pracy itp nie opłacam
A można wiedzieć czemu robiłaś laparo po sono hsg? Wyszła Ci niedrożność? Sama wybieram się na sono właśnie jutro mam wizytę i mają mi pobrać wymazy jak będzie ok to umawiamy sono i cholernie się boję ze mam zrosty po łyżeczkowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 14:25
-
Izi wrote:ech.. właśnie odwołali nam wizytę u androloga i jestem zła... najbliższy termin 23 lipca i też nie mają pewności czy nie odwołają jej 2 tygodnie lub tydzień przed.
-
Ivanka93 wrote:A można wiedzieć czemu robiłaś laparo po sono hsg? Wyszła Ci niedrożność? Sama wybieram się na sobotę właśnie jutro mam wizytę i mają mi pobrać wymazy jak będzie ok to umawiamy sono i cholernie się boję ze mam zrosty po łyżeczkowaniu
Sono hsg miałam w listopadzie i udało się udrożnić tylko prawy jajowód, po kilku miesiącach stwierdziłam że poddam się laparo żeby udrożnić drugi bo większe szanse, poza tym mimo sono dalej mogłam mieć jakieś zrosty, endometriozę itp. Teraz mam pewność ze oba drożne. Mam nadzieje ze uda się nam w końcu 🥺
Nic się nie stresuj, sono nie jest straszne, ja miałam chwilowy ból ale naprawdę chwile i jest to do wytrzymania, podobno po sono dużo dziewczyn zachodzi w ciągu 3 msc także Tobie tez tego życzę ✊🏼🍀Ivanka93 lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Izi gdzie chodzicie do androloga ze takie terminy?
Właśnie 1 raz idziemy i zapisaliśmy się w Krakowie w Parens do Wiatra.
Chyba pójdziemy jednak do kogoś innego bo opinie super ale jak przyjdzie nam pójść tam kilka razy to to leczenie potrwa dwa razu dłużej niż powinno.
Bez powodu, powiedzieli, że oni nie mają pewności co do terminów 100% bo czasami im lekarz mówi, że go nie ma i odwołują cały dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 14:34
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Patka22 wrote:Sono hsg miałam w listopadzie i udało się udrożnić tylko prawy jajowód, po kilku miesiącach stwierdziłam że poddam się laparo żeby udrożnić drugi bo większe szanse, poza tym mimo sono dalej mogłam mieć jakieś zrosty, endometriozę itp. Teraz mam pewność ze oba drożne. Mam nadzieje ze uda się nam w końcu 🥺
Nic się nie stresuj, sono nie jest straszne, ja miałam chwilowy ból ale naprawdę chwile i jest to do wytrzymania, podobno po sono dużo dziewczyn zachodzi w ciągu 3 msc także Tobie tez tego życzę ✊🏼🍀
Dzięki, mam nadzieję, że też lada moment zobaczysz dwie kreseczki ✊✊Patka22 lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:No ale przy stymulacji to jest chyba trochę inna sytuacja 🤔
Ja w sumie pytałam lekarza czy to możliwe że kolejny pęcherzyk rośnie a on ze tak, ze się to zdarza i nic tylko się cieszyć i starać, do 2 tyg przekonamy się co z tego wyjdzie 🙃 narazie nie mam nawet śluzu płodnego