Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Miśka wrote:Używała któraś z Was testów ciążowych z krwi domowego użytku? Widzę, że są w aptece 19.90zl
-
nick nieaktualny
-
Nasti6 wrote:przyszedł mi własnie nowy termometr z 2 miejscami po przecinku , jak myslicie zaczac go juz uzywać , czy moze poczekać do nowego cyklu i od nowego nim miezyć ?
Gdzies tez widzialm ze jest opcja w apce gdy zmienia sie termometr zaznczyc tam ale nie moge teraz tego znalesc , ktos moze wie gdzie to sie wpisuje ?Nasti6 lubi tę wiadomość
-
Kremówka wrote:Mój tak samo mówi, że będzie dobrze bo on tak czuje i kropka.
Dopiero 7dc więc zupełnie na zapas się martwię, ale kilka cykli bez owu już miałam.
7 dc to jeszcze wcześnie, wszystko się może zdarzyć 😉 chodzisz na monitoringi? Moze warto zerknąć przynajmniej bedziesz wiedziała czy coś rośnie i jeśli faktycznie nie będzie pęcherzyka to na następny cykl dostaniesz stymulację.Kremówka lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Od nowego cyklu, bo teraz będziesz miała inne rozbieżności. Nie ma sensu wprowadzać chaosu na koniec 🙂
Dzieki wlasnie zmierzylam pod pacha i maja rozniece dosc duza nawet okola 1 stopnia ten nowy pokazuje wiecej Wiec racja a wiesz moze gdzie w apce wpisac zmiane termometru potem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 20:45
-
Nasti6 wrote:Dzieki wlasnie zmierzylam pod pacha i maja rozniece dosc duza nawet okola 1 stopnia ten nowy pokazuje wiecej Wiec racja a wiesz moze gdzie w apce wpisac zmiane termometru potem ?
-
Ola_45 wrote:Mnie od wczoraj sttasznie boli prawy jajnik. No tak mnie tam kłuje jakbym conajmniej bol owulacyjny miala a to juz dawno po. Jakis tydzien. Mialam tak czasem ze sporadycznie czulam jajniki ale dwie strony i tak delikatnie. A teraz bardzo mocno jedna strone. To normalne? Ja to myslalam ze orzed okresem to one raczej spokojne sa, i dopiero po okresie cos tam zaczyna mocniej dzialac 🙈👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:05
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Ola_45 wrote:A tak swoja droga to jak tylko dostane okresu zapisuje sie na HSG.
A pozniej IUI ale wstrzymamy sie tzn, nie w tym samym cyklu, i w lipcu niestety tez odpada bo patrzac na prognozy moich cyklow o ile nic sie nie poprzesuwa to bede pod koniec lipca w Polsce a wtedy bylby odpowiedni czas na IUI. Wiec wychodzi na to ze dopiero w sierpniu zaczniemy cala procedure a teraz tylko HSG
A gdzie przebywasz obecnie ? jak mozna zapytać -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Hej
U mnie dzisiaj 9dpo i jak co miesiąc już czuję że przyjdzie @. Zawsze zamienia się wtedy konsystencja śluzu i szyjka jakby jest bardziej otwarta. Także niestety ten miesiąc znowu w plecy.
Apropo pleców - cały czas od tygodnia mnie boli krzyż. Dzisiaj to już wyjątkowo. Po okresie zaczęłam dość mocno ćwiczyć nogi i musiałam coś sobie nadwyrężyć 😓 muszę rozmasować bo naprawdę zaczynam mieć problem z chodzeniem 😓
Plan na przyszły cykl - zero planów 😁 jedynym będzie chyba zrobienie wszystkich badań od a do z, które robię raz na rok. Nie wiem co robić z kliniką niepłodności... Trzymałam się rękami i nogami ale zaczynam myśleć...
Miłego wieczoru ☺️ -
nick nieaktualnyGosiak123 wrote:A który to dzień cyklu u Ciebie? Mnie też tak bolał jajnik jakieś 9-10 dni po owulacji najbardziej, teraz też nadal pobolewa ale jakby mniej. Z tym, że u mnie już ciąża potwierdzona ale teraz schizuje że pozamaciczna skoro boli tylko jedna strona a na USG za wcześnie żeby coś zobaczyć ☹️
Gosiu, a który masz tydzień i dzień? U mnie przy podejrzeniu pozamacicznej miałam USG przy 4+3 i był widoczny pęcherzyk 6mm. To było przy beta hcg 952U/l.
Pamiętaj też, że ciąża pozamaciczna zdarza się dosyć rzadko, bo to tylko 1% wszystkich ciąż, więc postaraj się nie zamartwiać na zapas, to szkodzi ciąży.
-
Gosiak123 wrote:A który to dzień cyklu u Ciebie? Mnie też tak bolał jajnik jakieś 9-10 dni po owulacji najbardziej, teraz też nadal pobolewa ale jakby mniej. Z tym, że u mnie już ciąża potwierdzona ale teraz schizuje że pozamaciczna skoro boli tylko jedna strona a na USG za wcześnie żeby coś zobaczyć ☹️
Nie zamartwiaj sie tak moja kuzynka miałam taki bol jajnika jak zaszła dopiero po jakims czasie od pozytywnego testu ja przestal bolec ,teraz jej corka ma 1.5 roku🙂Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Gosiu, a który masz tydzień i dzień? U mnie przy podejrzeniu pozamacicznej miałam USG przy 4+3 i był widoczny pęcherzyk 6mm. To było przy beta hcg 952U/l.
Pamiętaj też, że ciąża pozamaciczna zdarza się dosyć rzadko, bo to tylko 1% wszystkich ciąż, więc postaraj się nie zamartwiać na zapas, to szkodzi ciąży.
Robiłam 3 razy betę i przyrosty są około 110% czyli w normie, a przy cp chyba beta często źle wzrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 23:17
Alis96, milam, Pani Miśka, Blondyna.B, Korcia55, Izi lubią tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany