Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
conte wrote:Kupiłam geratherm basal, jedyny jaki był w aptece, obdzwoniłam wszystkie w mieście, elektronicznych nie mają wiec kupiłam szklany. Oczywiście do rana nie wytrzymam i pomiar o 18 wskazał 37.59 °C.
-
A jak odruznicz ten prawdziwy skok temperatury ?
Np jesli temperatura , wachała sie na poziemie 36.5 ,36,6 spadla do 36.4 po czym odrazu skoczyla do 36.7 przez dwa dni to to juz jest skok ? czy dopiero 36.9 na 3 dzien od spadku ? Biorac pod uwage ,ze 36.7 pojawilo sie raz na poczatku cyklu -
Dzisiaj cały dzień w biegu, nawet nie było chwili zdać relacji z monitoringu 😆
No więc ovitrelle już się chłodzi w lodówce 🤣 W niedzielę rano będę się kłuć. 👍
Endo troszkę podrosło - jest 8, a pęcherzyk z prawej strony 23. Może jeszcze coś podrośnie do niedzieli.
We wtorek będę jeszcze lecieć sprawdzić czy pękł ✊Blondyna.B, Pani Miśka, weronika_weronika, Patka22 lubią tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Dzisiaj cały dzień w biegu, nawet nie było chwili zdać relacji z monitoringu 😆
No więc ovitrelle już się chłodzi w lodówce 🤣 W niedzielę rano będę się kłuć. 👍
Endo troszkę podrosło - jest 8, a pęcherzyk z prawej strony 23. Może jeszcze coś podrośnie do niedzieli.
We wtorek będę jeszcze lecieć sprawdzić czy pękł ✊
No ja dziś lece po ovitrelle bedzie sie chłodzić.😀
Na ok 24 25 26 tak by byla owu....24 mam wizyte więc będziemy w tych dniach jakos sie kluc.😅
Kurcze....nie wiem czy jest sens...wiecie co. Teraz brałam clostilbelgyt. 7dpo progesteron 18.300 a ostatnio tylko o był wiec lekarz mówi b.ladny wynik owu byla jest super. Ale nie miałam potwierdzone usg..wiec skoro widicznie byla owu pecherzyk musiał peknac. Czy jest sens ovitrelle skoro po clostilbelgyt ladnie rosna i pękają?
Nie wykluczam ze teraz moze byc inaczej bo cykl cyklowi nie równy tym razem moze nie peknac. No ale nie wiem jakos nie jestem powiem wam przekonana. Przez tel niewiele powiedział mówi ze na wizycie zobaczymy co i jak jeszcze ...eh23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
nick nieaktualnymilam wrote:Zrobiłam dziś progesteron, prawdopodobnie 7 dni po owu, wyszedł 12,7. To jest spoko wynik? Od jakiego uznanemy że owulacja była?
Ale to chyba dosyć indywidualna sprawa, zależy od tego, jaki prog jest dla Ciebie typowy.Alis96, milam lubią tę wiadomość
-
Hejka 😘 ja juz po wizycie w tym cyklu zastrzyku nie będzie , pęcherzyk pękł jak mam byc w ciąży to juz jestem jak nie lecimy dalej ♥️✊ jak sie nie uda mąż koniecznie badania. A moje zapalenie ucha nie ma wpływu na to co sie stanie. Prosze o kciuki za nas ✊✊
Teraz najgorszy moment, czyli CZEKANIE.. 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 08:08
Pani Miśka, Nayax, Korcia55, Agnuka, Gravity, Vivian lubią tę wiadomość
-
Nasti6 wrote:A jak odruznicz ten prawdziwy skok temperatury ?
Np jesli temperatura , wachała sie na poziemie 36.5 ,36,6 spadla do 36.4 po czym odrazu skoczyla do 36.7 przez dwa dni to to juz jest skok ? czy dopiero 36.9 na 3 dzien od spadku ? Biorac pod uwage ,ze 36.7 pojawilo sie raz na poczatku cyklu
Każda z nas ma inne temperatury. Musi 3 dni utrzymać się w wyższej temperaturze żeby mówić o możliwej owulacji. Mówią że wzrost musi być 0.2-04 stopnia w stosunku do temperatury z reszty cyklu.
U mnie widać skok ale łagodnie zawsze rośnie a dziewczyny potrafią mieć i skok nagle do 37.0 z temperatury np 36.4 🙂Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Trzymam kciuki! Dla mnie czekanie też jest najgorsze... Dziś dopiero 7dpo, temp mam nisko jak na siebie więc nie wiem czy jest szansa 😐. Jedyne co dobrego to udalo mi sie nie zatestować dzisiaj bezsensownie za wczesnie
Ja w tym cyklu też odpuszczam cale testowanie przed czasem jak to ostatnio robiłam , czekam co ma być to będzie nic już nie zmienię , ale w czwartek zjem ananaska 🍍🍍
Nawet jak sie nie uda to widzę plusy jestem przebadana od stóp do głów 😂😂 -
Pani Miśka wrote:Kiedy testujesz? Myślicie, że duze szansę na miarodajne wynik są w 10dc? Chcialabym juz to mieć z głowy... niezależnie od wniku
U mnie w poprzednim cyklu w 9dpo był już bladzioch/cień ale z tamtego wykresu mi wynikało że zagnieżdżenie było w 7dpo -
Alis96 wrote:Hejka 😘 ja juz po wizycie w tym cyklu zastrzyku nie będzie , pęcherzyk pękł jak mam byc w ciąży to juz jestem jak nie lecimy dalej ♥️✊ jak sie nie uda mąż koniecznie badania. A moje zapalenie ucha nie ma wpływu na to co sie stanie. Prosze o kciuki za nas ✊✊
Teraz najgorszy moment, czyli CZEKANIE.. 🤷♀️
Takie wiadomości są super ☺️ Czyli czekamy ✊🏼✊🏼Alis96 lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Zerknęlabyś na mój wykres? Ja nie mam 1 dniowego spadku tylko raczej ciąg dni, zwykle mam bliżej 37 przez ok 10 dni
Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
miska997 wrote:Pecherzyk 23 to ladny pecherzyk. Mowia ze jak za duży to tez niedobrze niby....u mnie tak 21byly lekarz mówił ze idealne. 😅😅😅😅
No ja dziś lece po ovitrelle bedzie sie chłodzić.😀
Na ok 24 25 26 tak by byla owu....24 mam wizyte więc będziemy w tych dniach jakos sie kluc.😅
Kurcze....nie wiem czy jest sens...wiecie co. Teraz brałam clostilbelgyt. 7dpo progesteron 18.300 a ostatnio tylko o był wiec lekarz mówi b.ladny wynik owu byla jest super. Ale nie miałam potwierdzone usg..wiec skoro widicznie byla owu pecherzyk musiał peknac. Czy jest sens ovitrelle skoro po clostilbelgyt ladnie rosna i pękają?
Nie wykluczam ze teraz moze byc inaczej bo cykl cyklowi nie równy tym razem moze nie peknac. No ale nie wiem jakos nie jestem powiem wam przekonana. Przez tel niewiele powiedział mówi ze na wizycie zobaczymy co i jak jeszcze ...eh
Ja tak czuję, że ten mój już większy nie będzie. W środę miał podobną wielkość, więc już nie szaleje Ewentualnie może endo się jeszcze trochę poprawi. Co do ovitrelle to ja wolę wziąć, bo mam obawy, że u mnie nie pękł by sam. Jak robię testy owulacyjne to są bialutkie. Nawet przed chwilą zrobiłam i kreska jest ledwo ledwo. Ale skoro u Ciebie wygląda, że wszystko jest oki i same pękają to może faktycznie nie ma sensu brać. Jeśli nie szkoda Ci cyklu, możesz zaryzykować i sprawdzić jak będzie bez.33l. ♀ ➥PCOS