Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak123 wrote:Moja ciąża jest ze stosunku 3-4 dni przed owu więc wszystko jest możliweIskra444 wrote:A moja była uwaga.... z 7dni przed (potwierdzone monitoringiem) 😂
hmm to jeszcze jakaś iskierka nadziei się tli 😙 🤞🏻 😃
ale już postanowiłam, żeby się nie nakręcać, muszę wytrzymać i nie ma opcji - testować będę dopiero po ewentualnym terminie 🐒 -
Wkoncu mam badania wydrukowane okazało sie ze co innego mi mowia a co innego mi pobieraja , wiec ostatnio tez nie był to progresteron. A wiec FSH miałam w 2 dc 7.5 U/L i w 21 dc 12.8 U/L ( z moich wiliczen okres okołoovulacyjny ) Czy to sa dobre wyniki czy nie bardzo , pierwszy raz w zyciu mam takie badania i jestem kopletnie ciemna w tej kwesti
-
nick nieaktualnyNo dobra, mówicie, ze testowanie mija sie z celem bo zbyt wcześnie, a beta hCG?
Czy przed terminem miesiączki może coś wykazać?
Np u mnie pozytywne owulaki 18 i 19 dc, współżycie codziennie od 16 do 21 dc (tak akurat partner był w domu bo pracuje poza miejscem zamieszkania ) aktualnie 28 dc i zero oznak @. Testować? Kłuć sie i robić bete hCG? Czy poczekać jeszcze? hmm..? -
conte wrote:No dobra, mówicie, ze testowanie mija sie z celem bo zbyt wcześnie, a beta hCG?
Np u mnie pozytywne owulaki 18 i 19 dc, współżycie codziennie od 16 do 21 dc (tak akurat partner był w domu bo pracuje poza miejscem zamieszkania ) aktualnie 28 dc i zero oznak @. Testować? Kłuć sie i robić bete hCG? Czy poczekać jeszcze? hmm..?👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nick nieaktualny
-
conte wrote:No dobra, mówicie, ze testowanie mija sie z celem bo zbyt wcześnie, a beta hCG?
Np u mnie pozytywne owulaki 18 i 19 dc, współżycie codziennie od 16 do 21 dc (tak akurat partner był w domu bo pracuje poza miejscem zamieszkania ) aktualnie 28 dc i zero oznak @. Testować? Kłuć sie i robić bete hCG? Czy poczekać jeszcze? hmm..?
Jeśli mierzysz temperaturę to zwykle widać na wykresie ten momentKasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Wiesz co to wszystko zależy kiedy było zagnieżdżenie bo dopiero wtedy jest produkowany HCG 🙂
Jeśli mierzysz temperaturę to zwykle widać na wykresie ten moment
temperatura błony śluzowej do środy mierzona o 7 rano była blisko 37 st, wieczorami nawet powyżej 37.4 a wczoraj rano spadła do 36.5 -
Pani Miśka wrote:Dziewczyny, jak radzicie sobie z oczekiwaniem na testowanie? Ja słabo to znoszę, znowu czuje, że zacznę cale warictwo za wcześnie pewnie już jutro 7do bede sikać choć wiem, zeniemaprawa wyjść... Ostatnio wszyscy w moim otoczeniu zachodzą w 1-2 cs a u szwagierki wpadka prawdopodobnie od 1 strzału 😑
Jak kilka razy się rozczarowałam bo od samej owulacji nakręcalam się ze napewno jestem w ciąży tak teraz po prostu nie chce sobie robić złudnych nadziei zwłaszcza ze u mnie kilka dni przed okresem przychodzą plamienia i już wiem że nic z tego. Co do zachodzenia w ciążę u mnie też wszystkie koleżanki albo w ciąży albo juz z dzieciaczkiem a w dodatku ciągle pytania kiedy wy i te złote rady "nie myśl o tym" albo "za bardzo chcesz" 😒 -
conte wrote:temperatura błony śluzowej do środy mierzona o 7 rano była blisko 37 st, wieczorami nawet powyżej 37.4 a wczoraj rano spadła do 36.5
-
nick nieaktualny
-
conte wrote:dziś już nie zmierzyłam bo popsułam termometr hahah po pracy pójdę do apteki po nowy ale dodatkowo brak u mnie oznak miesiaczki gdzie zawsze były bardzo dotkliwe
Test wszystko rozwieje ale też odpowiednio późno robionyconte lubi tę wiadomość
-
Cante poczekaj jeszcze bo zmarnujesz fortunę na testy jak ja 😂😂😂
conte, Izi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, taka ciekawostka ze przy zagniezdzaniu owszem, może wystąpić spadek, ale bardzo niewielki spadek, zwykle o 0,5-0,2 stopnia
Blondyna.B, Kasiekkk lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Dziewczyny, taka ciekawostka ze przy zagniezdzaniu owszem, może wystąpić spadek, ale bardzo niewielki spadek, zwykle o 0,5-0,2 stopnia
Aż sprawdziłam u mnie jaki był spadek, bo na wykresie wyglądał imponująco, ale to było 0,12 stopnia 😂
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:04
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna