Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
CestLaVie wrote:Maciejko a badalas progesteron 7dpo? Ja też mam krotki fazy lutealne 10-11 dni. Ja proga 7 do mam 14-16 więc niby ok02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
milam wrote:Tego co życzę KaJa!
Blondyna jutro wielki dzień, kciuki zaciśnięte ✊
🐵 Dopiero w kolejny piątek -
nick nieaktualny
-
annaanja wrote:Cześć, wczoraj byłam u gina skonsultować plamienie brązowe, które potem zamieniło sie w krwawienie podczas brania duphaston.
Zostawiam info, może kiedyś sie przyda komuś to co mi powiedział lekarz:
Faza lutealna bardzo mi sie skróciła mimo brania duohastonu. Owulacje miałam 12/13dc, a pierwsze plamienie już 21dc. Lekarz powiedział ze zaczynamy liczyć miesiączkę od momentu gdy krwawienie zmieniło sie na czerwone i było go więcej. Spytałam jak to jest, bo myślałam ze progesteron wyklucza rozpoczęcie miesiączki, ale mi powiedział ze to niestety nie zawsze tak jest. To brązowe plamienie oznacza, ze za mało było progestorenu i może było tak ze duphaston mi sie nie wchłonął w potrzebnej ilości przez układ pokarmowy. Brałam 1x1 tabletka.
Ale zeby być pewnym wysłał mnie na betę. Powiedział ze jak będzie niska to od jutra (czyli dziś) zaczynamy stymulację nowego cyklu. Beta z wczoraj 1,9 i zastanawiam sie co oznacza taki wynik. Z czystej ciekawości. O co chodiz gdy wynik jest ujemny czyli mniejszy niż 5 ale większy niż 0 ?? Czy to znaczy ze plemnik sie połączył z komórka, ale nie było dobrych warunków ?? Fajnie byłoby wiedzieć ze sie spotkały, bo to znaczy ze jest szansa ze w nowym cyklu sie spotkają i jeśli zapewnię lepsze warunki to może cos z tego będzie..
Plan na nowy cykl od dziś: 2x1 lametta->monitoring->ovitrelle->duphaston 2x2 + Luteina dopochwowo 2x1 czyli zwiększamy duphaston i dokładamy luteinę👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
milam wrote:Dzięki Gosiak123. Zrobiłam badania: beta 27,1, progesteron 26,7, TSH 1,91.
milam lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
milam wrote:Iskra na pierwszej stronie mi wpisałaś małpę. Plis noł póki co można wpisać 2 kreski, najwyżej się zmieni
milam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Axon wrote:Bylam u tego ginekologa kilka razy, potwierdzam, ze świetny ale na NFZ sie do niego dostac to długie miesiace, i w szpitalu przyjmuje jako specjalista od endrometriozy wiec nie dało się zapisać po prostu na kontrolę
Ja chodziłam prywatnie.Cztery wizyty i ciąża.Nie naciąga.Przepisuje leki i następna wizyta jak się skończą czyli za jakieś dwa miesiące.Kiedyś jak czekałam w kolejce była dziewczyna z endometriozą i szybko znalazł się dla niej termin w szpitalu.Niestety mamy chory system leczenia u nas w kraju.Axon lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Jak do tego doszło, nie wiem 🤷🏻♀️🤭
-
Kajucha95 wrote:Hej Dziewczyny
To nasz 1 cykl starań, 19/20.06 test 🍀
Czytam od kilku dni forum, bardzo chce do Was dołączyć.
12 po, czuje ból jajników i mega zmęczenie, ale wiadomo... Czuję, że przyjdzie @
Witaj 😊 powodzenia 🍀🍀 -
U mnie, to jednak nie implatacja. @ się rozkręca, wychodzi na to, że zaczęła się 5 dni za wcześnie. Boli bardziej niż biel na testach, bo jakoś się nastawiłam, że to plamienie implatacyjne. Coś się chyba rozregulowało i czas pędzić do gina. W kolejnym cyklu druga dawka Pfizera w czasie owu, więc stracony. Trudno nie dać się spirali smutku, ale wiem, że to nie służy .
-
Szczepiłam się pfizerem i w danym miesiącu się nie starałam.Szczepionka przed wejściem na rynek powinna być w fazie testów dwa lata.W przypadku covid nie było czasu.Jest dopuszczona warunkowo.To na nas testują.Nie chciałam ryzykować życia i zdrowia mojego przyszłego dziecka.Czy będą skutki uboczne szczepionki tego nie wie nikt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2021, 00:06
KaJa, annaanja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Porownanie od wtorku do dzisiaj. Drugi test jest o czułości 10, reszta 25. Jest dobrze? Cycki mnie wcale nie bolą 😔
https://naforum.zapodaj.net/036dcbdf3ea6.png.htmlMarcelq lubi tę wiadomość
02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64