Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna.B wrote:
Oby jutro byla ciemniejsza, trzymam kciuki 🥰Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:
O nieee, a ja na dworze i nie widzę przy tak ostrym słońcu! No nic, będę podziwiać w domu i mocno trzymam kciuki 🤞🤞🤞Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:O nieee, a ja na dworze i nie widzę przy tak ostrym słońcu! No nic, będę podziwiać w domu i mocno trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Ale jutro powtórka będzie oczywiście 😊 -
anka wrote:też taka jestem a u mnie trwa to już 3 lata starania uczą cierpliwości oczywiście życze tobie żebys jak najszybciej zaszla w ciąże .
Zaczynam się z tym oswajać. Każda kiedyś była na początku tej drogi, jak ja więc mialam mega nadzieję, że się uda.
Życzę nam wszystkim jak najszybciej upragnionych dwóch kresek 🍀13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
nick nieaktualnyHej oczywiście, że nie wytrzymałam i zatestowalam dzisiaj - piękna biel No ale dzisiaj 10dpo, wszystko jeszcze możliwe 😊
Blondyna czekamy na jutrzejszy, nie przestaje trzymać kciuków 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2021, 09:11
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Nayax wrote:Hej oczywiście, że nie wytrzymałam i zatestowalam dzisiaj - piękna biel No ale dzisiaj 10dpo, wszystko jeszcze możliwe 😊
Blondyna czekamy na jutrzejszy, nie przestaje trzymać kciuków 😁
Jak będzie ciemnieć to idealny prezent na dzień ojca 😁Marbella, milmarta lubią tę wiadomość
-
Ja chyba nawet nie testuje w tym miesiącu zostawie na następny miesiąc testy. Wszystko wskazuje na okres nawet wcześniej niz 26. Szyjka nisko i otwarta rozpulchniona , piersi większe i napięcie przedmiesiaczkowe .
Co porabiacie dzisiaj ? My od rana opalanko na słoneczku 🌞 bo przez pracę w biurze jestem blada jak córka mlynarza 😂 -
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Jeszcze jest szansa - u mnie wczoraj 10dpo biel a dziś coś wybija bo widać na żywo gołym okiem 😊
Jak będzie ciemnieć to idealny prezent na dzień ojca 😁
W ostatniej ciąży kreska mi wyszła 14dpo 😁 więc czekam spokojnie ale potestuje dla sportu haha. Niech ciemnieje!!🍀Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Blondyna hurra, bardzo się cieszę, dobrze że nasikałaś dzisiaj 🤩
U mnie tak to wygląda https://ibb.co/ZVHWYcT
13, 14, 15 dzień cyklu. Szału nie ma, ale chyba widać że trochę ciemnieje.Blondyna.B, Gosiak123, Marcelq lubią tę wiadomość
-
milam wrote:Blondyna hurra, bardzo się cieszę, dobrze że nasikałaś dzisiaj 🤩
U mnie tak to wygląda https://ibb.co/ZVHWYcT
13, 14, 15 dzień cyklu. Szału nie ma, ale chyba widać że trochę ciemnieje.
Idziesz w poniedziałek betę powtórzyć?