Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
milam wrote:Jak Blondyna? Mam nadzieję że u ciebie lepiej niż u mnie, ja się już żegnam z tą ciążą 😭
-
nick nieaktualny
-
maciejka wrote:Alutka128 dawno Cię nie widziałam, nawet na pingwinkach o Ciebie pytałam. Jestem w ciąży 😁
-
U mnie wygląda to tak. Wczoraj jeszcze były ❤️ i po tym też różowy śluz. Ale tyle nic dalej, to nawet nie krew tylko śluz zabarwiony.
To już mój ostatni Pink - czekam aż paczka z nowymi przyjdzie do paczkomatu 😅
Na żywo widać wyraźniej niż wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 07:48
milam lubi tę wiadomość
-
coma wrote:Blondyna, a ile Ty masz dpo?
-
nick nieaktualny
-
Nayax wrote:Blondyna coś przebija 😊 ale bardzo delikatnie. Nie wolałabyś skoczyć na bete, żeby mieć czarno na białym?
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Nie, nie chcę. Po tamtym biochemie wolę poczekać przynajmniej do terminu 🐵 patrzeć jak testy się zachowują. Teraz codziennie będę miała taki sam robiony, zamówiłam inne niż Pink. Jeśli rzeczywiście dopiero co miałam implantację późną to pewnie bym minimalne wartości złapała a tego po prostu nie chcę i się boję...😔
Rozumiem 😊 zobaczysz jak będzie, jak przyjdą testy, dalej trzymam kciuki 🤞 jeżeli kiedyś u mnie się uda to na bete pójdę tylko raz, żeby mieć na papierze. Przyrostów nie będę robić. -
coma wrote:Kurcze, to Ty masz jakas długa faze lutealna?
Jak jestes pewna co do dnia owulacji? -
Nayax wrote:Rozumiem 😊 zobaczysz jak będzie, jak przyjdą testy, dalej trzymam kciuki 🤞 jeżeli kiedyś u mnie się uda to na bete pójdę tylko raz, żeby mieć na papierze. Przyrostów nie będę robić.
-
nick nieaktualny
-
Wiesz, Blondyna, ja Cię przekonywać do niczego nie mam zamiaru, ale jeśli masz udokumentowane powtarzające się biochemy to ma to pewną wartość dla ginekologa pod względem diagnostyki. Pewnie łatwiej wtedy wyprosić refundowane badania na krzepliwość, monitoringi, może progesteron w drugiej fazie cyklu.
Niektórzy ginekolodzy traktuja biochem jak prawdziwą ciąże, a po 3 poronieniach przysługuje Ci pełna diagnostyka. Dla mnie warto mieć świstek.
Nayax, MartiMarti lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:
Ja nie wiem czy te Pink nie są jakieś słabe przypadkiem - sama robiłam i wieczorem 12/13 dpo wyszła mi na facelle wyraźniejsza kreska niż na pink 13/14 dpo rano 😒20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Ja i tak poczekam. Na ten moment ani nie jest negatywnie ani pozytywnie.
Krzepliwość miałam robioną niedawno nawet 2 razy bo po terminacji wszystko było podwyższone ale wróciło do normy.
Ja nawet nie chce tak wcześnie myśleć o biochemie kolejnym więc nie nakręcaj mnie proszę na to. Nie każdy ma implantację w 7 dpoGravity lubi tę wiadomość
-
nat wrote:Ja nie wiem czy te Pink nie są jakieś słabe przypadkiem - sama robiłam i wieczorem 12/13 dpo wyszła mi na facelle wyraźniejsza kreska niż na pink 13/14 dpo rano 😒