Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamausia wrote:Choć imiona jak widać niekoniecznie trafione,bo córci imię zmienialiśmy na roczek 🤪z Niny na Zofię ( starsznie dużo teraz dziewczynek o tym imieniu,ale do naszej nic tak nie pasuje🙈2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Mamausia wrote:Kil ,ależ niesamowite zdjęcia!
My szykujemy się w listopadzie do Tajlandii na 2 tygodnie😊 choć jeszcze nic w tym kierunku nie zrobiliśmy 🙈 a wypadałoby kupić bilety😬
Co do imienia dla kolejnej pociechy nie mamy pomysłu,nadajemy dopiero jak zobaczymy poznamy bobasa,choć zawsze jakieś typy są,po pierwszych kopniaczkach. Choć imiona jak widać niekoniecznie trafione,bo córci imię zmienialiśmy na roczek 🤪z Niny na Zofię ( starsznie dużo teraz dziewczynek o tym imieniu,ale do naszej nic tak nie pasuje🙈
Lubię imiona ,które w dorosłości nie bedą infantylne,a które fajnie można zdrobnić i tak mamy:
Liliana - Lila, Lilunia,Lilianna
Julian - Julo, Juluś
Zofia - Zosia , Zosieńka
Jesli jest tu ktoś po histeroskopii to prosze o infromacje czy 🐒 przychodziła w terminie czy był to cykl zaburzony ? Jestem starsznie ciekawa jak to będzie mieć normalny okres,po tych miesiącach męczarni 😆
Mi przyszła w 22dc ale ślimaczyła sie z 10 dni, takie mirna a długaO ❤️
Z ❤️ -
KarolinaAnastazja wrote:Japikole, moje smaki, dobre ! chyba na jutro będę mieć obiad
A to wszystko dzięki książce od Putka2022 🤩🥰 odkąd ją dostałam obiady mamy ciekawe i zróżnicowane.
Największy plus to chyba taki że mój mąż (100% mięsożerca) przekonał się do tofu wędzonego 😁🤩❤️
Naprawdę dobre przepisy tam są 😍Emka06 lubi tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Dziewczyny, co dzisiaj na obiad robicie ? Ja nie mam pomysłu :C
U mnie dzisiaj rybka z frytkami i do tego swoja sałata z ogródka ze śmietaną 😋😋😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2023, 11:17
KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Ooo książka o IO? Też mam xD
Co do imion dla dzieci:
Chłopiec - Ignacy, Bartłomiej (tylko to drugie kojarzy się mojemu K. z moim "przyjacielem" z dawnych lat więc pewnie i tak odpadnie...xD)
Dziewczynka - Aniela ? Szczerze, nie mam pomysłu na imię dla dziewczynki...Niaha lubi tę wiadomość
-
olail wrote:Dziewczyny hit!
Leżę sobie ze starym w łóżku, stary nalega na 🍦ale nieee dziś bo tak mnie bolą zęby po wizycie orto i głowa, że nie mam nastroju. Potem stary zaczął się dobierać inaczej, ale ja jeszcze resztki 🐒 mam, na co stary "jakaś dzisiaj nie do użytku jesteś" 🤣😅
Przyznać się która dziś też jest nie do użytku?🤣
Ja dzis niestety jestem zmuszona do bycia w użytku hahahaha
Choć ja to mam tak wysokie libido, że tylko nie pozwalam na dotyk w czasie okresu (choć i wtedy mam ochotę 🙈😂). Także mój mąż jest biedny (albo ja?) 😂olail lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
KIR - AA, brak implantacyjnych
02.2025 kwalifikacja do ivf
AMH 1,05
Nasienie ✖️
Kariotypy: 👱♀️✅️ 🧑✅️
🧑AZF i CFTR - prawidłowe✅️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA
Cyclogest, Bensis, Estrofem, Divigel, Prolutex, Accofil, Neoparin 🤞 -
KarolinaAnastazja wrote:Dziewczyny, co dzisiaj na obiad robicie ? Ja nie mam pomysłu :C👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
KarolinaAnastazja ja kiedyś czytałam ale nigdy mi się nie sprawdziło wiec przestałam w to wierzyć.
Wierze w to ze są rzeczy na które nie mamy wpływu i jak się maja wydarzyć to i tak się wydarzą. -
Polaya wrote:Tak, bo zmieniam umowę 😁 Jestem księgową więc kombinuję jak mogę tak szczerze mówiąc, sama sobie zmieniłam umowę, stanowisko i wypisałam skierowanie na badania 😂 Naprawde zdaje sobie sprawe z tego ze niewiele osob ma taki przywilej i takie wsparcie ze strony pracodawcy, u mnie na szczęście to ja jestem dla nich, nie oni dla mnie❤️
-
OLAIL ja w nocy byłam nie do użytku 😂
Leżałam skulona przez ból podbrzusza i na🍦 też nie miałam ochoty. Mój stary jak zwykle niezadowolony, bo nic nie było 🙈😝
Ogólnie nie dobraliśmy się z temperamentami 😂 on by chciał codziennie, a ja z raz w tygodniu 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2023, 12:20
olail lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Saya wrote:Wg apki 22 dni, ale nie jestem przekonana, bo nie sledzilam. Mam długie cykle i nieregularne
Rozumiem 😉
Jutro z rana siknę ☺️ może akurat coś wysikam i będzie prezent na zbliżający się Dzień Ojca 😊👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
S.Roszpunka wrote:Ja dzis niestety jestem zmuszona do bycia w użytku hahahaha
Choć ja to mam tak wysokie libido, że tylko nie pozwalam na dotyk w czasie okresu (choć i wtedy mam ochotę 🙈😂). Także mój mąż jest biedny (albo ja?) 😂 -
Dzieeen dobry, wpadam na chwilę i zostawiam wczorajszy widoczek 🤍 wypoczywamy i relaksujemy się maksymalnie
Angi90 , Cukruś, Niaha, Nataliii, Kil, Emka06, S.Roszpunka, san95, rozalaa, Dara, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Chyba nawet ani razu. Przez pierwszy rok była ‚Bubą’
Już rejestrując ją nie byliśmy przekonani, wiec wiedzieliśmy,że jesli nie oswoimy się z nadamy imieniem to będziemy zmieniać. No i jest Zosia samosia - wszystko sama.👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat
👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
👧🏻 córeczka 2019
6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
21.12.23 usg puste jajo
4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965
08.05.2024 II - 11dpo beta 23
10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
16.05.2024 - beta 2464
22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
24.05.2024 - beta 26709
28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
11.07.2024 I prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
10.01.2025 Planowane cc , Czekamy na Ciebie Synku
-
Ufff dziewczynki zmieniłam termin laparo na 27 września, tym razem wypali na pewno 😁🤞 Teraz już o tym nie myślę🤐 Wykorzystamy to lato na Max!🙌💥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2023, 12:51
moonflower, Nataliii, Miminka, Emka06, Dara, Pingwinek, Amunicja, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.