Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za wszystkie życzenia! 💝
U mnie waga waha się między -1 a stałym wynikiem Figura mi się trochę zmienia, bliższe osoby widzą różnice, ale wagowo na razie stabilnie12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
A ja mam już ładny brzuszek 😂 aż dziwne... Ale w grę wchodzą tylko spodnie z gumką, i myślę że już każdy się może zorientować że to ciążowy (ewentualnie wzdęcia które nie znikają). Ważę 60kg (to więcej niż waga sprzed ciąży, ale kilogram mniej niż jeszcze tydzień temu! - odstawiłam już sterydy).
-
Saya wrote:A mi dzisiaj przyszły legginsy ciążowe z Lidla, powiem Wam, że mega wygodne, i brzuszek bardziej zarysowany 🥹
No i jestem już na L4 oficjalnie. Nadal nie dowierzam -
Polaya wrote:Zazdroszczę 😍 U mnie dzisiaj światełko nadziei na l4 wcześniejsze niż początek grudnia, ale jeszcze nie mówię nic oficjalnie, tylko wam tutaj
Polaya lubi tę wiadomość
-
Saya wrote:A mi dzisiaj przyszły legginsy ciążowe z Lidla, powiem Wam, że mega wygodne, i brzuszek bardziej zarysowany 🥹
No i jestem już na L4 oficjalnie. Nadal nie dowierzam -
ja zamówiłam sukienki dzianinowe, takie w prążek - to dla mnie zbawienie. jak wcześniej nie chodziłam w sukienkach tak teraz czuje się w nich rewelacyjnie. chyba nie muszę mówić ze wkręcam sobie ze rośnie we mnie mała kobietka stad moja zmiana upodobań odzieżowych 🤣🤣🤣
spadnę na dupe jak się okaże ze będziemy mieli synka, oczywiście nadal będę kochała bez pamięci ale już tak się przykleiłam do myśli o dziewczynce ze szok 🤣
polecam dziewczyny sukienki od even& od z zalando baaaaardzo milusie i przyjemne w dotyku, ja wzięłam jedna cieńsza na długi rekaw a druga grubsza już na takie chłodniejsze dni.Wioleta91 lubi tę wiadomość
-
Też wlaśnie muszę kupić ubrania ciążowe bo w wiele rzeczy się nie mieszczę, wczoraj zamówiłam tylko majtki 😂 ale z majtkami to inna historia, mam po prostu psa którego najlepszą zabawą jest przewracanie kosza z brudnym praniem i gryzienie... Takim oto sposobem codziennie rano sprawdzam czy aby na pewno moje majtki nie mają dziury
Saya lubi tę wiadomość
-
MonikaMonia wrote:ja zamówiłam sukienki dzianinowe, takie w prążek - to dla mnie zbawienie. jak wcześniej nie chodziłam w sukienkach tak teraz czuje się w nich rewelacyjnie. chyba nie muszę mówić ze wkręcam sobie ze rośnie we mnie mała kobietka stad moja zmiana upodobań odzieżowych 🤣🤣🤣
spadnę na dupe jak się okaże ze będziemy mieli synka, oczywiście nadal będę kochała bez pamięci ale już tak się przykleiłam do myśli o dziewczynce ze szok 🤣
polecam dziewczyny sukienki od even& od z zalando baaaaardzo milusie i przyjemne w dotyku, ja wzięłam jedna cieńsza na długi rekaw a druga grubsza już na takie chłodniejsze dni.MonikaMonia, Angi90 , Polaya lubią tę wiadomość
-
Polaya wrote:Też wlaśnie muszę kupić ubrania ciążowe bo w wiele rzeczy się nie mieszczę, wczoraj zamówiłam tylko majtki 😂 ale z majtkami to inna historia, mam po prostu psa którego najlepszą zabawą jest przewracanie kosza z brudnym praniem i gryzienie... Takim oto sposobem codziennie rano sprawdzam czy aby na pewno moje majtki nie mają dziury
moje psy kochają znoszone skarpety, takie wiecie, męskie po całym dniu pracy - idealne
rozwalają kosz albo wyciagaja prosto z pralki jak nie zamknę bębna i roznoszą po chacie. w ten sposób staremu czasami sie obrywa, że zostawia skarpety w sypialni 😂Polaya lubi tę wiadomość
-
Wioleta91 wrote:Mnie juz też mąż coraz bardziej przekonuje że to będzie dziewczynka, co wieczór glaszcze mnie po brzuchu i mówi Cześć Madzia 😅😍
może sobie faktycznie wywróży małą Madzie 🥰 u nas jak rozmawialismy z rodziną czy znajomymi to każdy jakoś tak wiąże nas z dziewczynką tak samo jak my od początku. imię też mamy wybrane - Liliana a dla chłopca jakoś tak ciężko nam się określić 😂 -
Madzia ja mówiłam "kruszynka" "dzieciątko" od początku. Teraz już Feliks/Feli/Felcio
Saya a jak rozmiarowo te legginsy? Jak zawsze byłam xs/s teraz najchętniej M, choć jak dresy zamówiłam takie M ale slimy to w pasie ok, ale jednak w udach trochę Cisna..
Materiał tych legginsów taki w porządku i rozciągliwy?
No ciekawa jestem bardzo co wszystkie nosicie pod sercem, nie mogę się doczekać jak na pierwszej stronie pojawią się kolejne imiona
u nas jakby dziewczynka to miala być Marianna. To wiedzieliśmy od początku, nad imieniem dla chłopca główkowlismy dobrych kilka dni, z racji mojej pracy w szkole - imiona bardzo mi się kojarzą z charakterem dzieci które miałam w swoich klasach i wiele fajnych imion z tego względu odpadało, bo kojarzy mi się z kimś... stąd mniej popularny Feliks. -
eRKow. wrote:Saya a jak rozmiarowo te legginsy? Jak zawsze byłam xs/s teraz najchętniej M, choć jak dresy zamówiłam takie M ale slimy to w pasie ok, ale jednak w udach trochę Cisna..
Materiał tych legginsów taki w porządku i rozciągliwy? -
My glutka od pozytywnego testu nazywamy żeńskim imieniem, ciągle jest tylko "Gloria, Gloria co z ciebie wyrośnie, daj żyć matce", jeśli to chłopiec to chyba spadniemy z krzeseł, choć to bez większego znaczenia dla nas 😂 Gdyby Gloria okazała się chłopcem to prawdopodobnie będzie Ernest, ale tutaj pewności nie ma stąd ciągle było nazywanie żeńskim imieniem