Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki ! Co tam u Was slychać ?
My po badaniach nasienia i wizycie u androloga..
Jesteśmy tacy szcześliwi i pełni nadziei. nie sodziewaliśmy się aż takiej poprawy.
WYniki Mojego N:
Koncentracja plemników 46.50 ml/mL
Całkowita liczba plemnikó 144.15 mln ( i tu wielkie zaskoczenie bo było 66.6)
Ruch postępowy 32% było 11%
żywotność plemników 91% było 80%
morfologia niestety tylko 2% aczkolwiek wcześniej było 1% więc to też poprawa
Androlog stwierdził że wyniki są bardzo dobre oprócz tej morfologii, aczkolwiek jeśli ja bede miałą dobre wyniki to stiwerdził że bez problemu powinnam zajść.. Jeju nawet nie wiecie jak długo czekałąm na takie wiadomości... !Ewka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja po Hsg. Lewy drozny ładnie płyn przeszedł ale prawy prawdopodobnie niedrożny ale przy podaniu drugi raz płynu się udrożnił mega się cieszę
Ewka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwka90 wrote:Zrozpaczona przyznaj się co zapodałaś lubemu że takie piękne wyniki mu wyszły?
Fertilman + maca + orzechy brazylijskie ograniczenie alkoholu no i przede wszystkim do obiadku gotowane warzywka, no i starałam się nam dogadzać koktajlami owocowymi ze szpinakiem. Sama nie wierzyłam w to co zobaczyłam.. a co więcej wcześniej miał zwiększoną lepkośc nasienia a teraz nawet to się poprawiło, ale myślę że na to mogła mieć wpływ ciepła woda z cytryną codziennie rano przed posiłkiem -
nick nieaktualny
-
U mnie też posty normalnie są. Ale nie widzę Twojego awatara. Ból był znosny. Najbardziej nieprzyjemne było zakaldnsie tego aparatu do środka. Ale za szybko się cieszyłam,że tak nie bolało bo teraz zwijam się z bolu lekarz mówił że może boleć i brać wtedy no-spe. Więc wzięłam i leżę. W domu też krwawić zaczęłam mam nadzieje,że to dziś tak tylko
-
Ewka a jak maż?
Zrozpaczona masz zaostrzenie czy jest ok? u mnie znow sie chyba zaostrzenie zaczyna... czopki poszly w ruch ale tez bralam przez to hsg mocne leki przeciwbolowe..wiec tez mi pewnie podraznilo... przy naszej chorobie mozna tylko Paracetamol niestety.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny