Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiscie ze dam Ci znac. Jednakze my troszke odpuscilismy starania. Musze odpoczac przede wszystkim psychicznie. Za duzo mnie to wszystko kosztuje. Dlatego i moja aktywnosc tutaj maleje. Ale Ewka dam znac jak bedziemy po wizycie !! Trzymam za was kciuki mocno !
-
Zrozpaczona my też odpuściliśmy bo mąż kiepsko się czuję, pojawiają się biegunki a i u mnie cykl bezowulacyjny co było do przewidzenia. Zastanawiam się czy przy tej defragmentacji plemników będzie też wiadomo jaka była ich ilość. Także będę wdzięczna za wszelkie info
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPobyt w szpitalu masakra.. za duzo czasu na myslenie, caly czas mnie kluja i pobieraja krew, pelny pakiet hormonów... a inofem jest niby dla kobiec z pcos gdzies o nim czytalam, zreszta sama go kiedyś kupilam, ale jakos nie zaczelam uzywac. Ale od powrotu do domu to bedzie 5 dc zaczynam pic inofem i ziola ojca sroki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewka inofem reguluje gospodarkę hormonalna. Ja już tyle rzeczy lykalam i pilam ehhh ale już dawno chciałam go kupić więc się skusiłam. Napisane jest żeby brać 1saszetke na dzień ale ja biorę 2. Na jakimś wątku przeczytałam,że dziewczyny biorą 2. Nie zaszkodzi a może pomoże..