X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
Odpowiedz

Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boję się, że zwariuje od tego wszystkiego, ta wielka chęć mnie pomału wykańcza i wypala...

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam takie momenty ale jakoś chyba jeszcze znajduje w sobie siłę by wierzyć że w końcu się uda

3i49gu1r7dpjlown.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko my staraczki wiemy jakie to jest ciężkie.. moje koleżanki to się tak na mnie dziwnie patrzały jak przeżywałam kolejne porażki.. nic nie rozumiały. Więc przestałam o tym z nimi rozmawiać.. żadna nie ma jeszcze takiego problemu. Kilka jak tylko pomyslalo to zaszło a inne jeszcze nawet nie myślą o dziecku. Sama się zastanawiam jak dałam radę te 2,5 roku.. ale szczerze to większość czasu nie dawałam rady.. co miesiąc był płacz i rozpacz dlaczego nie wyszło.. teraz jakoś staram się już żyć "normalnie" ale chyba pomagają mi i dają nadzieję różne historie gdzie udało się dziewczyna bo latach starań...

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gdy mysle ze to juz maja, to robi mi sie przykro. Bo to polowa kolejnego roku bez efektow... cóż pokladalam duze nadzieje w klinice i lekarzach tam... ale az sie boje myslec czy cos z trgo wyjdzie..

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też rozmawiam o tych staraniach tylko z jedną przyjaciółką która ma też ten problem. Obie się wspieramy w walce o upragnione maleństwo. Też myślałam że dzięki klinice uda się. Czas leci a efektu brak.

3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje sie ze kumulacja pcos i wzjg odbierze mi mozliwosc bycia mama ... :(

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj na wyniki i na razie nie martw się na zapas bo nic nie jest przesądzone. My też czekamy na wyniki nasienia. Jakoś trzeba zająć czymś głowę. Jest długi weekend więc czas odreagować i odpocząć a przede wszystkim nabrać siły na dalszą walkę :-)

3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba wyniki nasienia odbierzemy 18 maja zeby miec juz caly pakiet badan... a moje wyniki ze szpitala beda 7 maja.. jeszcze tyle czasu...
    Czasem mam tak mieszane uczucia do tego wszystkiego...

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas szybko zleci. Trzeba wierzyć że wyniki będą na tyle ok żeby działać dalej.

3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasem obawiam się, że strach wyeliminuje mnie z walki o dziecko.. Boję się wszystkigo.. czytam na forach jak dziewczyny opowiadaja jak długo nie mogły zajść w ciążę później jak się udało to poroniły w 8 tygodniu ciąży albo w 14 tc przecież to jest straszne !!

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka poroniła 2 razy ale się nie poddała, obecnie jest w ciąży, będzie chłopak który w tym miesiącu się urodzi. :-) Widziałam przez co przeszła ale podziwiałam za siłę jaką ma w sobie. Każda z nas ma jakąś drogę do przejścia i częściowo od nas zależy jak ona się potoczy :-)

3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak jak piszesz... no ale nic. Odbiegajac od tematu, jakie plany na majowke dziewczynki?:)

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja częściowo w pracy, a częściowo działeczka :-) a ty? Jak przygotowania do ślubu? Ile to już czasu zostało? :-)

3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiąc! Zostal nam miesiac! Ja cala majówkę mam wolna

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dzisiaj zaczynamy lekcje pierwszego tanca - nie moge sie juz doczekac !! To moze byc fajne doswiadczenie :D

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :-) a jaki taniec macie wybrany? Dostojny walc czy coś szalonego? :-)

3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej na spokojnie :d ale bez spiny :d chcemy zeby nam to dobrze wyszlo, bez nerwow tak plynnie, z radoscia, a nie ze spina ze cos nie wyjdzie

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie :-) ale ci zazdroszczę :-) niedługo mam ślub przyjaciółki to też mam zamiar wyszaleć się na weselu :-)

3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalezy nam sie taki chillout!!!

• Ewka90 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za taniec i całą resztę aby wszystko się pięknie udało :-)

3i49gu1r7dpjlown.png
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ