Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrozpaczona a to masz ten wypis ze szpitala? Prolaktyne łatwo można zbić więc nie martw się. Tym bardziej jak masz wynik lekko powyżej normy.
Adele trzeba mieć nadzieję że w końcu się uda. Trzymam kciuki za testowanie
Ja zbliżam się do owulacji. Za 2 tygodnie mamy wizytę w klinice. -
nick nieaktualnyPowiem Wam ze jakos sie tym nir przejelam.. ostatnio nie wiadono skad mam w sobie troche sily.. testowac tez planuje w poniedzialek, alr chyba tylko dla pewności. Bo jednak objawy owu byly nawet lekarz stwierdzil zeby sie starac. Co prawda nir wzielam tego jakos na powaznie i nie pilnowalam tego z zegarkiem w reku ale cos tam dzialalismy
-
nick nieaktualny
-
Hej faktycznie usunęła mam nadzieje,że nic się nie wydarzyło...
Ja zaczynam od jutra brać Clo 3-7dc zobaczymy jak ta stymulacja na mnie wpłynie.. bo na letrozolu nie zaskoczyło. W 10dc monitoring
A co u ciebie ? -
Ewka bardzo mi przykro to pewnie mąż w tym czasie na jakiś wspomagaczach będzie i po nich ponowne badanie tak ? a jak jego wzjg?
ja dziś ost dzien na Clo i w pt monitoring czy cos uroslo.. -
Cały czas bierze suplementy ale trzeba będzie zwiększyć i poszerzyć np o wit e. Generalnie nadal bierze leki po tamtym rzucie np aziatiopryne i lekarz sugeruje żeby w porozumieniu z gastrologiem ograniczyc a najlepiej odstawic leki bo może one to powodują. Tylko jak to zrobić?
-
Ewka aaa jestem troche przybita.... w pt jajka mialy 18 i 19mm bylam pewna,ze w weekend popekaja a wczoraj na monitoringu zonk.. jaka dalej urosly i mialy 25 i 26mm dostalam Pregnyl i lekarz kazal dzialc.. mowil,ze pecherzyki idealne itp ale ja mysle,ze byly za duze.. czytalam,ze dziewczyny dostaja zastrzyk jak mja ok 20mm. Chyba powinnam go dostac w pt...