Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze wnie tym miesiącu zmieniam lekarza, bede starala sie podejsc do inseminacji na nfz jesli to nic nie da to styczen/luty in vitro..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Magdaaaalenka wrote:Jeszcze wnie tym miesiącu zmieniam lekarza, bede starala sie podejsc do inseminacji na nfz jesli to nic nie da to styczen/luty in vitro..
Hej udało się zmienić lekarza ?
Ja też wracam do staran ale narazie na spokojnie.. już pierwszy miesiąc w sumie nieduany dziś czekam na @... Już plamienie od wczoraj więc się rozkręci.. ponowne badania,szukanie lekarza itp zacznę w nowym roku.. teraz próbuje na luzie -
Zmienilam, w sunie to. Jestem w trkcie zmian bo 30go października mam wizyte pierwsza.. po tym jak wykonali mi w klinice za pieniadze inseminacje, a jak slyszalam z opowiadac dziewczyn jak u nich wygladala inseminacja na nfz, to stracilam troche zaufanie do lekarzy z tej kliniki...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
czesc dziewczyny widzę, że chyba już się tu nie pojawiacie.. Mam nadzieje, że u Was wszystko wporządku ! odezwijcie się jak będziecie miały ochotę26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Nawet nie wiem czy ktoras z Was tu jeszcze zagląda.. ja 19grudnia mialam inseminacje, 31 grudnia testuje.. jestem w dobrej mysli.. to byloby piekne podsumowanie roku 2018.. a wlasnie na ten zblizajacy sie 2019 rok zycze wam duzo milosci, cierpliwosci, oraz dwoch tlustych kresek na tescie ciazowym !!26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
JaA po inseminacji 'skusilam' sie na acard ii tobyl błąd po 3 tabletkach jelita automatycznie daly o sobie znac.. musialam odstaeic acard i zaczac brac asamax. Na szczescie na dzien dzisiejszy jest wszystko spoko tfu tfu i mam spokoj juz od jakiegos czasu.. wiesz od jakiegos czasu czuje sie silniejsza. Nie mysle o tym, zajelam sie zupelnie czyms innym, ale tez wierze ze sie w koncu uda. Dla mnie ta inseminacja to i tak duzy sukces ze wzgledu na to ze zadzialala na mnie stymulacja.. bo ostatnimi czasy raz probowalam zastrzykow ale bezskutecznie. Wiem ze jesli w najblizszym czasie sie nam niepowiedzie to w roku 2019 podchodzimy do in vitro...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
A jakieś objawy przeczucie masz czy się udało ? Jaka mialas stymulacje ? Też kiedyś myślałam o acardzie ale właśnie ze względu na jelita dałam sobie spokój..
Kurde u mnie w mieście nie słyszałam żeby robili iui na NFZ -
Ja dostalam letrozole, od 3-10dnia cyklu - pojawily sie dwa pecherzyki, endometrium tes ładne. Wiec ladnie mnie wystymulowalo.. czulam ze owulacja byla z 3 godzinki po inseminacji. Takze to juz jest dla mnie duzym plusem, poniewaz przy iui w klinice za ktora placilam nic nie czulam, owulacji tez nie widzialam, monitoringu nie mialam... takze jesli dzisiaj sie okaze ze sie nie udalo... to podejde jeszcze z raz moze dwa do iui.26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Zrobiłam bete rano. Ale wynikow jeszcze nie ma.. pani wka labolatorium mowila ze moga byc nawet 2 stycznia...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Nie czuje zadnych objawow dlatego jakos tak na spokojnie do tego podchodze26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Miałam jeden test w domu, okazalo sie jednak ze przeterminowany, ale zrobilam.. negatywny..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Wscieklam jestem... bo wyniki robilam 31.12 a dziś jest 2.01 a wynikow dalej nie ma26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
@ na 4 stycznia... a własnie nie biore żadnego progesteronu, bo odtsawiłam do miesiączki, jęsli test byłby pozytywny powinnam brać 3 tabletki... aaa czuje że spieprzyłam ten cykl.. chociażby przez to że odtsawiłam ten duphaston.. no ale nic już nie zrobie...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️