Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Odstawienie dupka na chwilę nic nie przekresli bo jeśli byłaby ciąża to by się na pewno utrzymała i bez niego przez te parę dni. A kiedy go odstwilas ? Ja jak biorę luteinę to dostaje @ po 2-3 dniach
-
w niedziele 30 grudnia odstawiłam duphaston no ja też tak w ciągu 2-3 dniach po odstawieniu dostawałam. jedyne co mnie bolą to piersi, ale to tak że się dotknąć nie moge ...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
powiem Ci że zauważyłam, że to co raz mniej boli nie wiem na czym to polega, czy zmieniłam podejście czy jak.. Ale naprawdę dzisiejszy wynik przyjełam ze spokojem całkowitym a do iui podchodze, jak tylko przyjdzie miesiaczka zaczynam brac letrozol i 10dc lece na monitoring26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
martwi mnie tylko to że może ona nigdy nie przyjśc, ale staram się tak nie myśleć.. w cumie wgl nie myslec.26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
wczoraj miałam jakiś taki moment załamania, siadłam i zaczełam płakać... dawno tak nie miałam... bardzo dawno, chyba zrobilam sobie podsumowanie życia które uświadomiło mi w jak wielkiej dupie jestem ...
podjęłam decyzje że już nie podchodze do inseminacji.. ewentualnie jeśli dojrzeje do tej decyzji to rejestruje się do kliniki niepłodności do kwalifikacji do in vitro..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Jestem po pierwszej wizycie w klinice w Poznaniu... ostatnia moja szansa, na poczatek zestaw badan za 1800zl 11 tubek krwi w tym badania genetyczne, w nastepnym tygodniu moj M jedzie na genetyke (powtornie) i jak juz beda wszystkie wyniki zdecyUjemy co dalej26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
nie, nie.. konto ma, bo widze, pewnie się już tu nie pojawia... a my in vitro.. przygotowujemy się.. zmieniliśmy klinike, dojeżdzamy do niej ponad 200km poki co ja zrobiłam zestaw badan za 1800 zł ale w tym też badania genetyczne które lekarz kazał mi zrobić ze względu na moją chorobę.. w poniedziałek mój mąż jedzie na badania genetyczne...
my już nie chcemy dlużej czekać.. tym bardziej że mam remisje..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
widzę że Ewka podeszła do transferu i podali jej dwa zarodki no i beta pozytywna !! Ewka jeśli jeszcze tu zaglądasz to życzę szczęśliwego rozwiązania26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Moze i nas spotka to szczęście.. ja w 3dc jade do kliniki, mozliwe ze zacznie sie juz cala procedura:) boje sie a jednoczesnie strasznje sie ciesze..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
u Was czynnik męski jest dobry, więc macie szanse na natralne, my niestety nie26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
No mąż ma nasienie ok choć szału jakiegoś nie ma .. gdzieś ze mną jest problem to na pewno tylko gdzie.. nie mam jakoś sił ost na szukanie lekarzy i kolejnych przyczyn