Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem cały czas na pentasie. jeden czopek dziennie i to są jedyne leki które biore na jelita..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
A twój gastrolog wie o procedurze? Zalecił inne leki? Mąż powiedział lekarzowi o naszych staraniach i ten zmodyfikował mu leki, zmienił dawki. No tyle że to facet a nie wiem jak to u kobiety w ciąży wygląda. Podobno pentasa w tabletkach działa tylko na jelita więc jest bezpieczna.
-
tak mówiłam Pani gastrolog, dała zielone światło, bo wszystko tam dobrze wyglądało.. zastanawiam się czy nie dołączyć do tego jeszcze asamaxu w tabletkach, zawsze brałam doatkowo jak czułąm że się pogarsza..
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
to jest wgl dziwne. bo przed chwilą byłam w ubikacji i zero pieczenia i zero krwi przy pocieraniu a użyłam tylko maści posterisan H. Już raz mnie wybawiłą z podobnej dramy..
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Mam zawolnienie od piatku do wtorku.. Pozniej jest swieto 1iec wolne.. W czwartek musze isc do pracy ale pozniej znowu wolne i w sobote test26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ale prace mam siedzaca, bez wysilkowa. Okazalo sie ze bede sama wiec mysle ze odpoczne 😊26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
ja też teraz nie brałam zwolnienia i zajęłam się pracą i coś zaskoczyło szkoda że tylko na chwilę ale coś w tym jest żeby nie myśleć, wiadomo nie można się nadwyrężać itd ale warto na czymś innym się skupić bo jak za bardzo się chce to czasem nie wychodzi
-
dokładnie tak jak mówisz.. teraz pozostało nam cierpliwie czekać z zaciśniętymi kciukami..
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ja juz po..7dpt- Wynik to 65,20mlU/ml.
Wychodzi na to ze jestem w ciąży 🤰🤰
Chwilo trwajj♥️♥️🙏🙏🙏
boję się cieszyć...Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Magdaaaalenka wrote:Ja juz po..7dpt- Wynik to 65,20mlU/ml.
Wychodzi na to ze jestem w ciąży 🤰🤰
Chwilo trwajj♥️♥️🙏🙏🙏
boję się cieszyć...
Kochana wspaniala wiadomość !! Gratulacje ❤️❤️❤️❤️❤️ -
póki co nie dziękuję.. boję się cieszyć...
a co tam u Ciebie?? jak zdrówko??26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
U mnie ehhh nic nowego... W sumie można powiedzieć,że przestalismy się starać.. wczoraj dostałam @ więc humor kiepski. Mąż mnie namawia na lekarza w Gdańsku.. i może faktycznie to będzie moja ost szansa.. jak on nic nie wymyśli to będzie koniec starań . Jelita odpukac ok
-
Adele27 wrote:U mnie ehhh nic nowego... W sumie można powiedzieć,że przestalismy się starać.. wczoraj dostałam @ więc humor kiepski. Mąż mnie namawia na lekarza w Gdańsku.. i może faktycznie to będzie moja ost szansa.. jak on nic nie wymyśli to będzie koniec starań . Jelita odpukac ok
Adele wiem jak jest ciężko ale nie poddawaj się kochana, walcz, szukaj gdzie jest przyczyna Waszych niepowodzeń. Ja trzymam za Was mocno kciuki -
Ewka90 wrote:Cudowna wiadomość kochana!!! Gratuluję z całego serca ps jak się czujesz? Kiedy powtarzasz wyniki?26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Adele wiem jak jest ciężko ale nie poddawaj się kochana, walcz, szukaj gdzie jest przyczyna Waszych niepowodzeń. Ja trzymam za Was mocno kciuki
Dzięki Ewka 😘 ja już na prawdę nie mam sił na te starania .. nie mam dobrego w sumie żadnego lekarza który by mnie poprowadził. Każda @ znów napełnia mnie smutkiem.Wokół mnie znów same ciąże... Miałam okres,że nie robiło już to na mnie wrażenia ale nie wiem czemu znów mnie to dobija.. myślałam,że jak przestanę się starać i myśleć o tym to stanie się cud i się uda.. ale kolejne miesiace mijaja i nic... Nie mam pojęcia co jest ze mną nie takEwka90 lubi tę wiadomość