Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
najchętniej obie na raz!
Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Samira to tylko pogratulować!
Meginka, a ty nie bierzesz nawet kwasu foliowego czy tylko nie wpisujesz nic do wykresu?
Biorę, biorę I nawet magnez czasem i jakiś zestaw witamin Po prostu nie prowadzę wykresu Czytam tylko codziennie porady pod wykresem -
Hej dziewczyny i ja się witam Też zaczynałam z wami w styczniu, no i jestem dalej ale mam nadzieję,że może już niedługo nie będę jako staraczka, mam nadzieję. Czego sobie i wam również życzę Dzisiaj Pierwszy dzień wiosny i zarazem moja 4 rocznica ślubu
Lubię tę porę roku wszystko się budzi do życia, ach jestem pełna optymizmu Pozdrawiam was gorącoMeginka lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Chyba miedzy 8 a 10 dniem, ale ekspertem nie jestem
zagnieżdża się między 6-12dniem po zapłodnieniu !! (po zapłodnieniu nie po owulacji !!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 15:58
izunia.mo.84, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Meginko nareszcie założyłaś zapowiadany wątek. Też się grzecznie witam. Za marcowymi nawet nie próbowałam nadążać. Ja co prawda nie ze styczniowych, ale z lutowych
To która pierwsza fasolkuje? Gocha04 czy Libra?
ja na ovu jestem już od października... i myślałam, że na gwiazdkę w prezęcie będe mogła dać pozytywny test ciążowy... a tu lipa... byłam na styczniowych... lutowych... marcowych... a za nim mi się uda zaciążyć to pewnie jeszcze zaliczę kilka miesięcy po dordzę... ale cóż... kilka miesięcy poczekam z nadzieją, że nie przerodzą się w lata...
a zaciąży pierwsza Gosia;):*gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Miło, że jesteście Sla.s jak się czuje w ciąży? Maleństwo nie dokucza ?
Dokucza mdłościami czasami i chęcią spania jak nigdy przedtem. Ale rozwija się prawidłowo kruszynka więc tylko odliczam dni kolejnych wizytKfjatus lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Kfjatus wrote:Miło, że jesteście Sla.s jak się czuje w ciąży? Maleństwo nie dokucza ?
Dokucza mdłościami czasami i chęcią spania jak nigdy przedtem. Ale rozwija się prawidłowo kruszynka więc tylko odliczam dni kolejnych wizyt
TO SUPER Gratulacje . A mdłości -hmm... cierpliwie czekaj aż się skończą . -
nick nieaktualny
-
Cześć Was ja też zaczynałam w styczniówkach i marzec okazał się szczęśliwy bo 4 dni temu zobaczyłam wreszcie II kreski :)Tak bardzo chciałam w lutym zajść w ciąże a przypadł mi marzec po 7 miesiącach starań Dzisiaj robiłam betę i straaaasznie się boje jutra i odbioru wyników brrr. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę II kreseczek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 17:05
Meginka, aisa, samira, Libra, gocha04, Kfjatus, olaola lubią tę wiadomość