Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Hej dziewczyny i ja się witam Też zaczynałam z wami w styczniu, no i jestem dalej ale mam nadzieję,że może już niedługo nie będę jako staraczka, mam nadzieję. Czego sobie i wam również życzę Dzisiaj Pierwszy dzień wiosny i zarazem moja 4 rocznica ślubu
Lubię tę porę roku wszystko się budzi do życia, ach jestem pełna optymizmu Pozdrawiam was gorąco
A u nas dokładnie za równiuśki miesiąc rocznica Dopiero pierwsza;) (chyba papierowa). I tak długo już ze mną- złośnicą wytrzymał hehehehsamira, Libra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Ilona wrote:Hej dziewczyny i ja się witam Też zaczynałam z wami w styczniu, no i jestem dalej ale mam nadzieję,że może już niedługo nie będę jako staraczka, mam nadzieję. Czego sobie i wam również życzę Dzisiaj Pierwszy dzień wiosny i zarazem moja 4 rocznica ślubu
Lubię tę porę roku wszystko się budzi do życia, ach jestem pełna optymizmu Pozdrawiam was gorąco
A u nas dokładnie za równiuśki miesiąc rocznica Dopiero pierwsza;) (chyba papierowa). I tak długo już ze mną- złośnicą wytrzymał heheheh
tak tak pierwsza jest PAPIEROWA -
nick nieaktualnyW supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną.
Żona do męża widząc "stringi":
- Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę?
- Ależ skąd! d*pę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać!
Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi:
- Może się troszkę popieścimy? No wiesz...?
Żona:
- Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać!Kfjatus, AGA 30, aisa, Libra, Ilona, aniczka, olaola, Asia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo mówi blondynka, która urodziła dziecko?
"Ojej, to naprawdę moje?"
Mężczyźni to świetni kucharze!
Dwa jajka, parówka i śmietanka.
Potrafią zapełnić brzuch kobiety na dziewięć miesięcy.
Były sobie 3 kobiety, które mówiły o swoich mężach jak o samochodach:
- Mój mąż jest jak Ferrari: Szybki i Ostry.
- Mój jest jak Mercedes: Porusza się z gracją i jest dobry na długich dystansach.
- A mój mąż jest jak Polonez: Bez ssania nie ruszy.
Libra, Ilona, AGA 30, aniczka, gocha04, olaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzychodzi mąż do domu z pracy, a głodny był jak diabli, więc mówi do żony:
- Daj mi obiad!
- Czy otworzyć ci puszkę?
- Cipuszkę później, teraz daj mi jeść.
Żona wróciła do domu z kliniki chirurgi plastycznej.
- Jak ci się podobam?
Mąż przygląda sie jej uważnie i mówi:
- Zrobili co mogli.Libra, Ilona, aisa, gocha04, olaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Ilona wrote:Hej dziewczyny i ja się witam Też zaczynałam z wami w styczniu, no i jestem dalej ale mam nadzieję,że może już niedługo nie będę jako staraczka, mam nadzieję. Czego sobie i wam również życzę Dzisiaj Pierwszy dzień wiosny i zarazem moja 4 rocznica ślubu
A u nas dokładnie za równiuśki miesiąc rocznica Dopiero pierwsza;) (chyba papierowa). I tak długo już ze mną- złośnicą wytrzymał heheheh
Miałaś ślub 2 tygodnie przede mną -
liloe wrote:Meginka wrote:Ilona wrote:Hej dziewczyny i ja się witam Też zaczynałam z wami w styczniu, no i jestem dalej ale mam nadzieję,że może już niedługo nie będę jako staraczka, mam nadzieję. Czego sobie i wam również życzę Dzisiaj Pierwszy dzień wiosny i zarazem moja 4 rocznica ślubu
Miałaś ślub 2 tygodnie przede mną
no to niedługo świętujemy Planujesz coś specjalnego dla swojego mena ? ja się zastanawiam... Może zaprosimy rodziców i teściów na obiad, a może nie nie wiemy, jeszcze to ustalamy
Wiecie co dziewczyny, głupio mi trochę, ale już rok jesteśmy po ślubie a ja się jeszcze nie przełamałam i nie powiedziałam "mamo" ani "tato" do teściów... Mój M też nie zwracamy się raczej bezosobowo i z humorem. Na szczęście się o to mówienie nie dopominają Wmawiam sobie, że jak będą dzieci, to może wtedy mi to przejdzie przez gardło... -
nick nieaktualnymoni_c wrote:Cześć Was ja też zaczynałam w styczniówkach i marzec okazał się szczęśliwy bo 4 dni temu zobaczyłam wreszcie II kreski :)Tak bardzo chciałam w lutym zajść w ciąże a przypadł mi marzec po 7 miesiącach starań Dzisiaj robiłam betę i straaaasznie się boje jutra i odbioru wyników brrr. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę II kreseczek!
Super:) gratuluję:* wszystko będzie dobrze:) -
Ty? złośnica? nie wierzę -
nick nieaktualnyMeginka wrote:liloe wrote:Meginka wrote:Ilona wrote:Hej dziewczyny i ja się witam Też zaczynałam z wami w styczniu, no i jestem dalej ale mam nadzieję,że może już niedługo nie będę jako staraczka, mam nadzieję. Czego sobie i wam również życzę Dzisiaj Pierwszy dzień wiosny i zarazem moja 4 rocznica ślubu
Miałaś ślub 2 tygodnie przede mną
no to niedługo świętujemy Planujesz coś specjalnego dla swojego mena ? ja się zastanawiam... Może zaprosimy rodziców i teściów na obiad, a może nie nie wiemy, jeszcze to ustalamy
Wiecie co dziewczyny, głupio mi trochę, ale już rok jesteśmy po ślubie a ja się jeszcze nie przełamałam i nie powiedziałam "mamo" ani "tato" do teściów... Mój M też nie zwracamy się raczej bezosobowo i z humorem. Na szczęście się o to mówienie nie dopominają Wmawiam sobie, że jak będą dzieci, to może wtedy mi to przejdzie przez gardło...
wtedy zaczniesz się zwracać "babciu" "dziadku"Meginka, olaola lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Meginka wrote:Ilona wrote:Hej dziewczyny i ja się witam Też zaczynałam z wami w styczniu, no i jestem dalej ale mam nadzieję,że może już niedługo nie będę jako staraczka, mam nadzieję. Czego sobie i wam również życzę Dzisiaj Pierwszy dzień wiosny i zarazem moja 4 rocznica ślubu
Ty? złośnica? nie wierzę
ojjj zdziwiłabyś się :)potrafię świętego wyprowadzić z równowagi a poza tym straszny uparciuch ze mnie ale nie ujawniam swojego prawdziwego oblicza, tu na forum jestem aniołkiem heheheheLibra, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginko do teścia też nigdy nie powiedziałam, do teściowej chyba ze 2 razy, żeby nie powiedzieć "ej Ty" - sytuacja tego wymagała. Było coś w stylu "dla mamy też herbatę?". Zdarzyło się to ok. miesiąc temu. Mój K nie ma z tym problemu, rozmawia z moimi rodzicami często przez telefon.
Niespodzianki nie planuję, w kwietniu wprowadzamy się do własnego domku, jesteśmy tym zaaferowani, to dla nas będzie największy prezent na rocznicę. Chciałabym zrobić nam wspólny prezent w postaci dzieciątka, ale może do końca maja się wyrobię a może na dzień ojca, a jak nie to na imieniny - ma w wakacjeMeginka lubi tę wiadomość
-
Wiecie co a mój M o rocznicy zapomniał a ja nie mam zamiaru mu o tym przypominać. No trudno. Idę pod prysznic i klade sie spać. Nie ma to jak męski romantyzm.
Meginko Tobie życzę bardziej udanej Miłego wieczoru dziewczyny.samira, Meginka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Meginko do teścia też nigdy nie powiedziałam, do teściowej chyba ze 2 razy, żeby nie powiedzieć "ej Ty" - sytuacja tego wymagała. Było coś w stylu "dla mamy też herbatę?". Zdarzyło się to ok. miesiąc temu. Mój K nie ma z tym problemu, rozmawia z moimi rodzicami często przez telefon.
Niespodzianki nie planuję, w kwietniu wprowadzamy się do własnego domku, jesteśmy tym zaaferowani, to dla nas będzie największy prezent na rocznicę. Chciałabym zrobić nam wspólny prezent w postaci dzieciątka, ale może do końca maja się wyrobię a może na dzień ojca, a jak nie to na imieniny - ma w wakacje
ponoć jest taka zasada, że jak małżeństwo buduje lub rozbudowuje gniazdko, to na nawym szybko dzieciaka majstrująMeginka, samira, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Laski powiedzcie mi skąd u mnie ten rozciągliwy śluz w bezowulacyjnym cyklu? Czy tak zwykle jest w bezowulacyjnych?
śluz jest wskaźnikiem tego, że organizm szykuje się do owulacji... nawet w bezowulacyjnym może być zajebisty śluzsamira, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
samira wrote:aniczka wrote:hej laseczki ja chyba tez polece do kwietniowych mialam nadzieje ze na marcowych sie skonczy ale cos czuje ze @przylezie bo mam sluz zabarwiony lekko krwia i to w 22dc cholera jasna
OJ to coś krótki cykl ...
no wlasnie szlag by to trafil 30 na karku a tu ni widu ni slychu ja juz sobie mysle ze chyba sie ciazy nie doczekam ciesze sie ze niektorym sie z nas udalo ale tez zazdroszcze jak diabli i wkurzona jestem ze to nie ja piepszona prolaktyna kurna chata ide obejrzec spartacusa ponapalam sie na ciacha -
samira wrote:Przychodzi mąż do domu z pracy, a głodny był jak diabli, więc mówi do żony:
- Daj mi obiad!
- Czy otworzyć ci puszkę?
- Cipuszkę później, teraz daj mi jeść.
Żona wróciła do domu z kliniki chirurgi plastycznej.
- Jak ci się podobam?
Mąż przygląda sie jej uważnie i mówi:
- Zrobili co mogli.
Mój M się z tej cipuszki to z minutę śmiał
Dobranoc wszystkim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny