Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
Odpowiedz

Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?

Oceń ten wątek:
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni_c gratuluję i czekamy na wynik bety, ale super temat się rozkręca już na 3 str fasolina!:)

Libra fajnie by było gdybym była w ciąży, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć.

Meginka ja po ślubie jestem już albo dopiero 2 lata, a do teściów nie mówie mamo tato, bo rodziców ma się tylko jednych. Już na ślubie była gadka, żeby mówić teściowa i teść. I do tych zwrotów tez niedawno się przełamałam, a do tej pory tylko bezosobowo. Najłatwiej będzie jak będą wnuki, bo tak jak Libra pisze będzie babcia i dziadek.

AGA 30, Meginka, samira lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Moni_c gratuluję i czekamy na wynik bety, ale super temat się rozkręca już na 3 str fasolina!:)

Meginka ja po ślubie jestem już albo dopiero 2 lata, a do teściów nie mówie mamo tato, bo rodziców ma się tylko jednych. Już na ślubie była gadka, żeby mówić teściowa i teść. I do tych zwrotów tez niedawno się przełamałam, a do tej pory tylko bezosobowo. Najłatwiej będzie jak będą wnuki, bo tak jak Libra pisze będzie babcia i dziadek.

ja tam bardzo liczę na Ciebie, bo u mnie @ będzie... badałam szyjkę... już się mój organizm do niej szykuje

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra u mnie też już nie może się zdecydować czy ma być wysoko czy nisko, twarda czy miękka. Czekam na @ w sobotę to sobie wypiję cin cin, a dziś karmi pękło z M na pół hehe.:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Wiecie co a mój M o rocznicy zapomniał :( a ja nie mam zamiaru mu o tym przypominać. No trudno. Idę pod prysznic i klade sie spać. Nie ma to jak męski romantyzm.
    Meginko Tobie życzę bardziej udanej ;D Miłego wieczoru dziewczyny.

biedulko, ale jak M sobie przypomni to będzie podwójnie albo potrójnie romantyczny.
    Mój zawsze pamięta o różnych rocznicach itp, a ja mam raczej problem z pamiecią, bo nie przywiązuje wuagi do takich rzeczy i dlatego musiałam założyć suwaczki i od czasu do czasu sobie przypominam.:)

Dobra uciekam, bo już miało mnie tu dawno nie być, a M już chrapoli i trzeba będzie budzić.

Ilona lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Libra u mnie też już nie może się zdecydować czy ma być wysoko czy nisko, twarda czy miękka. Czekam na @ w sobotę to sobie wypiję cin cin, a dziś karmi pękło z M na pół hehe.:)

ciągle masz zamkniętą... a to chyba dobry objaw?

• adzia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ja też czekam na @ w sobotę oby nie przyszla.Z ovu jestem pierwszy cykl,ale ogólnie staramy sie 7 miesięcy.Mogę sie wprosić?Pozdrawiam!!!

samira, aniczka lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Witam dziewczyny ja też czekam na @ w sobotę oby nie przyszla.Z ovu jestem pierwszy cykl,ale ogólnie staramy sie 7 miesięcy.Mogę sie wprosić?Pozdrawiam!!!

witaj i się "wpraszaj";)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha i libra ja nie wiem co wy chcecie od tych waszych tempek bo są bardzo obiecujące :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:

witaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    gocha i libra ja nie wiem co wy chcecie od tych waszych tempek bo są bardzo obiecujące :)

od tempek nic;) to szyjka daje mi znaki, że @ się zbliża...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona jak Mu się przypomni to zaraz bobo będzie z tego romantyzmu :-).
    śpicie dziewczynki? :-) Ja już w łóżku i sprawdzam tylko, co się dzieje :-)

Libra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:

ja tez twierdzę, że rodziców ma się jednych ale mój kazała mi się przełamać i nawet dość szybko mi to poszło ... ;)

Fajnie Meginka, że założyłaś ten temat bo na marcowych się zrobiło kółko wzajemnej adoracji a poziom konwersacji dawał dużo do życzenia ;) A Was się miło czyta, ja jestem na ovu od pazdziernika ale na forum później zajrzałam, więc pozwolę sobie się przyłączyć i coś czasem napisać.

Dobranoc :)

Libra, Ilona, Meginka lubią tę wiadomość

• agula Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    Hejka dziewczyny :) Wiele z nas nie może się odnaleźć na marcowym "czacie" więc zakładam ten wątek dla "starych staraczek". Większość pochowała się w kąt i się nie udziela. Tęsknię za Wami babeczki :) Nasza styczniowa ekipa była taka fajna :) Można było o wszystkim pogadać. Mam nadzieję, że wrócicie :) :)

Meginka ty mi chyba czytalas dzis rano w myslach zakladajac ten watek! :D
    cale rano nie mialam czasu zajrzec na forum i tak sobie myslalam o tych wczystkich kochanych kobitkach ze styczniowego watku i mysle jakby fajnie bylo zwolac cala bande :) takze Meguniu dziekuje :)

Ilona, Meginka, samira lubią tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poczytałam wasze posty i jedyne co to mogę i przesyłam wam te fluidy. Niech na wstrętna @ nie przychodzi! Pozytywne myślenie!:)

Libra, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość

• agula Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:

hejka, ja co prawda nie jestem jeszcze po slubie, ale tez mysle, ze rodzicow ma sie tylko jednych :) ja jestem w zwiazku z anglikiem i do jego rodzicow zwracam sie po imieniu i on do moich tez i nie ma zadnego problemu :)

Meginka, samira lubią tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
  • agula Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra widze, ze ostatnia tu dzis dobilam, wiec dobranoc Wam :)

Endometrioza IV stopnia
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :).
    Z tym nazywaniem to wszystko zależy też od relacji i częstotliwości widywania. Łatwiej przełamać się jeśli stok jest nam bliski.
    Jeśli chodzi o mnie jakoś mam trudności, ale może rzadko się widuję i to dlatego :).

Meginka, samira lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu dowcip o polskiej rzeczywistości :
    Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jaką załatwić:
    - Pani, nie byłoby dla Jasia jakieś roboty, bo pije chłopak i pije....
    - A co Jasiu potrafi?
    - No murować umie, podstawówkę skończył...
    - A to mamy: murarz, 4000 na rękę...
    - Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, jak tyle pieniędzy zarobi... A za mniej coś nie ma?
    - No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę ....
    - No ale 3000? To przecież będzie pił i pił... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
    - 600-700... Hmmm... To by Jasio musiał studia skończyć..

Ilona, Meginka, samira, gocha04, liloe, Libra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ostatni dzień kursu i 2 tygodnie przerwy. Jak dobrze ;D od tej nauki już mi mózg pasuje, musze sie trochę zregenerować ;D dzięki dziewczyny za słowa otuchy ;* z wami to jest naprawdę lepiej, czasem nawet nie wiem czy nie lepiej niż z M, hehe. Kurde naprawdę potraficie wszystko zrozumieć, a nieraz jak czytam wasze posty to tak jakby to było o mnie. Miłego dzionka wszystkim ;D

Asia87, Meginka, samira, liloe, Libra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) dzięki bardzo za wsparcie i dobre słowa :)
    Dziś niestety plamień ciąg dalszy :/ nie wiem o co chodzi :( już sie martwie. Dzis 15dc :/ jutro gin, już bym chciała wiedzieć co tam sie dzieje.
    Tym którym zbliża się @ życze,aby nie przyszła :p

I tez się ciesze,że można tu z Wami pogadać :)

Meginka, samira, gocha04, Ilona lubią tę wiadomość

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ