Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni_c gratuluję i czekamy na wynik bety, ale super temat się rozkręca już na 3 str fasolina!
Libra fajnie by było gdybym była w ciąży, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć.
Meginka ja po ślubie jestem już albo dopiero 2 lata, a do teściów nie mówie mamo tato, bo rodziców ma się tylko jednych. Już na ślubie była gadka, żeby mówić teściowa i teść. I do tych zwrotów tez niedawno się przełamałam, a do tej pory tylko bezosobowo. Najłatwiej będzie jak będą wnuki, bo tak jak Libra pisze będzie babcia i dziadek.AGA 30, Meginka, samira lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Moni_c gratuluję i czekamy na wynik bety, ale super temat się rozkręca już na 3 str fasolina!
Meginka ja po ślubie jestem już albo dopiero 2 lata, a do teściów nie mówie mamo tato, bo rodziców ma się tylko jednych. Już na ślubie była gadka, żeby mówić teściowa i teść. I do tych zwrotów tez niedawno się przełamałam, a do tej pory tylko bezosobowo. Najłatwiej będzie jak będą wnuki, bo tak jak Libra pisze będzie babcia i dziadek.
ja tam bardzo liczę na Ciebie, bo u mnie @ będzie... badałam szyjkę... już się mój organizm do niej szykuje -
Libra u mnie też już nie może się zdecydować czy ma być wysoko czy nisko, twarda czy miękka. Czekam na @ w sobotę to sobie wypiję cin cin, a dziś karmi pękło z M na pół hehe.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Ilona wrote:Wiecie co a mój M o rocznicy zapomniał a ja nie mam zamiaru mu o tym przypominać. No trudno. Idę pod prysznic i klade sie spać. Nie ma to jak męski romantyzm.
Meginko Tobie życzę bardziej udanej Miłego wieczoru dziewczyny.
biedulko, ale jak M sobie przypomni to będzie podwójnie albo potrójnie romantyczny.
Mój zawsze pamięta o różnych rocznicach itp, a ja mam raczej problem z pamiecią, bo nie przywiązuje wuagi do takich rzeczy i dlatego musiałam założyć suwaczki i od czasu do czasu sobie przypominam.
Dobra uciekam, bo już miało mnie tu dawno nie być, a M już chrapoli i trzeba będzie budzić.Ilona lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Moni_c gratuluję i czekamy na wynik bety, ale super temat się rozkręca już na 3 str fasolina!
Meginka ja po ślubie jestem już albo dopiero 2 lata, a do teściów nie mówie mamo tato, bo rodziców ma się tylko jednych. Już na ślubie była gadka, żeby mówić teściowa i teść. I do tych zwrotów tez niedawno się przełamałam, a do tej pory tylko bezosobowo. Najłatwiej będzie jak będą wnuki, bo tak jak Libra pisze będzie babcia i dziadek.
ja tez twierdzę, że rodziców ma się jednych ale mój kazała mi się przełamać i nawet dość szybko mi to poszło ...
Fajnie Meginka, że założyłaś ten temat bo na marcowych się zrobiło kółko wzajemnej adoracji a poziom konwersacji dawał dużo do życzenia A Was się miło czyta, ja jestem na ovu od pazdziernika ale na forum później zajrzałam, więc pozwolę sobie się przyłączyć i coś czasem napisać.
DobranocLibra, Ilona, Meginka lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:Hejka dziewczyny Wiele z nas nie może się odnaleźć na marcowym "czacie" więc zakładam ten wątek dla "starych staraczek". Większość pochowała się w kąt i się nie udziela. Tęsknię za Wami babeczki Nasza styczniowa ekipa była taka fajna Można było o wszystkim pogadać. Mam nadzieję, że wrócicie
Meginka ty mi chyba czytalas dzis rano w myslach zakladajac ten watek!
cale rano nie mialam czasu zajrzec na forum i tak sobie myslalam o tych wczystkich kochanych kobitkach ze styczniowego watku i mysle jakby fajnie bylo zwolac cala bande takze Meguniu dziekujeIlona, Meginka, samira lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Moni_c gratuluję i czekamy na wynik bety, ale super temat się rozkręca już na 3 str fasolina!
hejka, ja co prawda nie jestem jeszcze po slubie, ale tez mysle, ze rodzicow ma sie tylko jednych ja jestem w zwiazku z anglikiem i do jego rodzicow zwracam sie po imieniu i on do moich tez i nie ma zadnego problemuMeginka, samira lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Dzień dobry .
Z tym nazywaniem to wszystko zależy też od relacji i częstotliwości widywania. Łatwiej przełamać się jeśli stok jest nam bliski.
Jeśli chodzi o mnie jakoś mam trudności, ale może rzadko się widuję i to dlatego .Meginka, samira lubią tę wiadomość
-
A tu dowcip o polskiej rzeczywistości :
Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jaką załatwić:
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakieś roboty, bo pije chłopak i pije....
- A co Jasiu potrafi?
- No murować umie, podstawówkę skończył...
- A to mamy: murarz, 4000 na rękę...
- Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, jak tyle pieniędzy zarobi... A za mniej coś nie ma?
- No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę ....
- No ale 3000? To przecież będzie pił i pił... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
- 600-700... Hmmm... To by Jasio musiał studia skończyć..Ilona, Meginka, samira, gocha04, liloe, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj ostatni dzień kursu i 2 tygodnie przerwy. Jak dobrze od tej nauki już mi mózg pasuje, musze sie trochę zregenerować dzięki dziewczyny za słowa otuchy ;* z wami to jest naprawdę lepiej, czasem nawet nie wiem czy nie lepiej niż z M, hehe. Kurde naprawdę potraficie wszystko zrozumieć, a nieraz jak czytam wasze posty to tak jakby to było o mnie. Miłego dzionka wszystkim
Asia87, Meginka, samira, liloe, Libra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hej dziewczyny dzięki bardzo za wsparcie i dobre słowa
Dziś niestety plamień ciąg dalszy nie wiem o co chodzi już sie martwie. Dzis 15dc jutro gin, już bym chciała wiedzieć co tam sie dzieje.
Tym którym zbliża się @ życze,aby nie przyszła :p
I tez się ciesze,że można tu z Wami pogadaćMeginka, samira, gocha04, Ilona lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb