Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam !!!
ja za to wczoraj się nie nudziłam
W SZKOLE floryst OZDABIALIŚMY . DONICZKI Metodą decoupage super sprawa,piękne rzeczy wychodzą jak skompletuję zdjęcia to wkleję do nich link jak i z poprzednich zajęć
ja stwierdziłam ze to niesamowicie odpręża i obniża poziom stresu i wycisza a szczególnie jak się jest w większej grupie która robi to samoolaola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to co u ginki (bo byłam w piątek)
byłam, powiedziałam który dzień cyklu ale nie mówiłam o testach negatywnych,zrobiła USG, w lewym jajniku pęcherzyk 21mm i teraz albo nie pękł i wchłonie się z @ i cykl był bezowulacyjny albo jest ciąża a testować z moczu jak już to powinnam dopiero za tydzień ze względu na b.długie cykle a najlepiej beta , bo jak pytałam to u mnie owulka jest ok. 22-23 dc ...endo nie za wysokie (tak powiedziała) 11mm...( a ja czytałam ze nie jest takie złe )
a i mam się wyluzować ,bo blokuje mnie psychika tz. owulkę blokuje tyle ze ja się już 19cykli staramWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 06:21
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to samirka- wyluzuj się tak jak mówi ginka
tylko to nie jest takie proste... wiem...
wszystkie tu będziemy trzymać za Ciebie kciuki, żeby małpiszon jednak nie przyszedł i żeby w brzusiu była fasolkasamira lubi tę wiadomość
-
Meginka to tak z zaskoczenia wszystkich wzięliście. ale fajnie, że się ocknęli i zaczęli się cieszyć i gratulować.
Samira czyli wszystko przed Tobą.. to trzymamy dalej kciuki.Meginka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
moni_c wrote:AAAAAAAAAAAAAA druga kreska ! Wyraźna, żaden cień cienia aaaaaa nie wierzę, ale tak się cieszę Godzinę temu wysłałam męża do apteki bo 'czułam' że coś jest na rzeczy- i się nie myliłam
Gratuluję Kochana!!!1moni_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak mi się chce nic a trzeba w pracy siedzieć.....
Kawy pić chyba za bardzo nie mogę i jak o tej porze byłam już po 3 teraz ledwo wypiłam 1 i to z mlekiem..... bleeeeeh
Mam wizytę u gina 14 maja - to już będzie z 7-8 tydzień i mam nadzieję, że dobrze pójdzie i zrobię mamie niespodziankę na imieniny 15 maja
Poza tym cały czas latam do wc sprawdzić, czy nie @ nie przyjechała.... mam już jakieś lęki.....yh choć wiem, że BĘDZIE DOBRZE- MUSI BYĆgocha04, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni_c wrote:Jak mi się chce nic a trzeba w pracy siedzieć.....
Kawy pić chyba za bardzo nie mogę i jak o tej porze byłam już po 3 teraz ledwo wypiłam 1 i to z mlekiem..... bleeeeeh
Mam wizytę u gina 14 maja - to już będzie z 7-8 tydzień i mam nadzieję, że dobrze pójdzie i zrobię mamie niespodziankę na imieniny 15 maja
Poza tym cały czas latam do wc sprawdzić, czy nie @ nie przyjechała.... mam już jakieś lęki.....yh choć wiem, że BĘDZIE DOBRZE- MUSI BYĆ
ja też w pracy
Gratuluje Kochana !!!
u mnie @ ma przyjść w okolicach 29tego ... ale od piątku brzuch mnie pobolewa i jajniki rwą ... nie wiem, ... nie za szybko na @ ...? ale nie chcę niiiic myśleć ...
-
Moni będzie dobrze i od razu mamie strzelisz prezencik.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
taki ból to ja mam co miesiąc gdzieś w okolicach owu, że promieniuje mi na kość udową. Zanim się zaczęłam obserwować to myślałam, że fotel w pracy niewygodny albo, że rwa kulszowa mnie dopadła, bo to jest takie nieprzyjemne uczucie.
W sob jak byłam u rodziców to śniło mi się, że znalazłam podpaski w jakiejś szafce i mówię ooo jak dobrze mam zabezpieczenie. porypane te moje tołki.
AHA i wiecie co, wyjaśniło mi się w pracy, że w sob pracujemy w parach, a w niedziele na razie nie ufff Za to w tygodniu 10-18 i cały dzień rozwalony totalnie. Ale co tam mam nadzieję, że nie długo to potrwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 13:52
samira lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
moni_c wrote:Jak mi się chce nic a trzeba w pracy siedzieć.....
Poza tym cały czas latam do wc sprawdzić, czy nie @ nie przyjechała.... mam już jakieś lęki.....yh choć wiem, że BĘDZIE DOBRZE- MUSI BYĆ
napewno bedzie dobrze innej opcji nie ma ja mysle ze z tego cyklu nic nie wyjdzie nie mam zadnych objawow i cos czuje ze nic kolejny raz zastanawiam sie po co ja w ogole sie staram i mam nadzieje ze tym razem sie uda a tu dupa i znowu rozczarowanie moze jednak mi dziecko nie przysluguje albo mi sie nie nalezy nie kumam tego co zrobilam zle ? moni c mam pytanko jakie mialas pierwsze objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 15:20
samira lubi tę wiadomość
-
aniczka wrote:moni_c wrote:Jak mi się chce nic a trzeba w pracy siedzieć.....
napewno bedzie dobrze innej opcji nie ma ja mysle ze z tego cyklu nic nie wyjdzie nie mam zadnych objawow i cos czuje ze nic kolejny raz zastanawiam sie po co ja w ogole sie staram i mam nadzieje ze tym razem sie uda a tu dupa i znowu rozczarowanie moze jednak mi dziecko nie przysluguje albo mi sie nie nalezy nie kumam tego co zrobilam zle ? moni c mam pytanko jakie mialas pierwsze objawy?
hm....pierwszy objaw to był brak objawu jedyne co czułam to bóle jajnika promieniujące do ud i bolące uda - bardzo bolące uda- takie łamanie jak przy grypie tylko to sobie przypominam ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 15:47
-
nick nieaktualnyja takie bóle na uda i cała nogę miałam przy owu ale już nie pamiętam kiedy, ostatnio nie mam żadnych bólów przy owu i zaczyna mnie to martwić
Dziewczyny a jakie tabsy bierzecie przy bólach @ ? Nospę ? Bo ja aulin na receptę - i tylko wtedy gdy mnie tak boli, że wytrzymać nie mogę bo ogólnie nie lubię łykać tabsów. A na ulotce aulin pisze że nie można przy planowaniu i w ciąży ale jedna na miesiąc to chyba mi nie zaszkodzi, co myślicie? -
Dzień Dobry dziewczynki. No i już po weekendzie Na szczęście jestem na zwolnieniu więc odpoczywam no ale sama bo mąż do pracy musi chodzić
Meginko zaskoczenie rodzinny - pewnie ich miny były bezcenne
U mnie pierwszym objawem ciąży było mega swędzenie piersi a później ból podbrzusza podobny do tego przy @.
olaola ja na ból przy @ brałam ibuprom sprint caps lub taki różowy i mi pomagało ale nie czekałam na mocny ból bo wtedy nic już nie pomogło no o czasami przykładałam termofor:)olaola lubi tę wiadomość
-
Aha Gosieńko tempki dziś nie widzę u Ciebie Czekam:)
A i jakbyście mogły zajrzeć na ten wykresik koleżanka 2 cykl na ovu potrzebuje pomocy w interpretacji wykresu Dzięki:)
https://ovufriend.pl/wykres,fe6364d02bb7aae3016a4abdd5073610.html
Miłego dnia )) -
nick nieaktualny
-
Jakoś dawno tutaj nie pisałam.
Megi fajnie, że powiedziałaś już rodzinie o dzieciątku, to takie szczęście musiało być dla wszystkich Twoich bliskich
Samirko 3mam kciuki, żeby się udało
Moni jeszcze raz gratuluję Fasolki!
Monika (OlaOla:)) powinno się przyjmować bardziej leki na bazie paracetamolu, a nie ibuprofenu. Ja zawsze brałam, gdy coś mnie bolało ibuprom, a teraz przerzuciłam się na paracetamol, bo jest lepszy dla kobiet starających się, a nawet w ciąży.Meginka, olaola lubią tę wiadomość