Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Meginka wrote:no właśnie olaloa, ponawiam pytanie Małgorzaty
pisz bo ciekawe jesteśmy
Na wykresie cisza, więc nadzieja jest.
Megi już dwunastka Ci wybiła! Jak się czujesz z tym faktem?
czuję się z tym super
i codziennie sprawdzam czy już widać brzuchna razie tylko delikatnie się zaokrąglił, ale jeszcze nie wystaje
trochę się denerwuje tym USG genetycznym, no ale to chyba jak każda ciężarna. Mam nadzieję , że wszystko wyjdzie ok i nasza dzidziulka będzie zdrowa
Mdłości mi jeszcze dokuczają, ale niedługo wkraczam w drugi trymestr więc może miną.
Cały czas oglądam wózki, ciuszki i akcesoria dla maluchów, jeju to takie fajne
trochę też martwię się jak sobie damy rade finansowo, bo z jednej wypłaty męża trochę ciężko będzie, no ale jakoś musimy dać radę. Dobrze, że od razu po ślubie kupiliśmy dużą skarbonkę i tam oszczędzamy na wyprawkę, myślę, że ładna sumka już tam się uzbierała, na wózek i podstawowe rzeczy powinno wystarczyć
no, to tyle moich zmartwień na razie
jejku, człowiek całe życie się martwi. Najpierw że nie mogę zajść w ciążę, a jak już zaszłam to cała masa innych zmartwień... ehhhh
nie pomyślcie sobie tylko, że siedzę i cały czas rozpaczam
po prostu myślę o przyszłościmaja2024, gocha04, Ilona, samira, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meginka to i tak lepiej martwić się o takie rzeczy jak pieniądze niż zdrowie.
Olaola widzę nowy cykl cię dopadł. Powodzenia w czerwcu.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, tak Gosiu dopadła mnie skubana
Byłam wkurw. i zrezygnowana na maxa, do tego stopnia, że stwierdziłam, że pierdziele bede bezdzietna ale zrobię mega karierę tylko nie wiem w jakiej dziedzinie
Ale już mi przeszło
Samirko ale jazda u Ciebie
Lusia gratulacje
Pozdrawiam.samira lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Dawno mnie tu u Was nie było
Megi fajnie, że już tyle ciąży za TobąŻyczę Ci żeby wszystko było super, a Maluszek rósł zdrowy i silny
U mnie właściwe bez zmian....
Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco i życzę nowych fasoleczeksamira lubi tę wiadomość
-
ooo Kwiatuszku wreszcie się odezwałaś
napisz coś więcej co tam u Ciebie, na pewno się coś dzieje
Ej dziewuszki, ja się tak nie bawię!!!!!
Jaka to jest niesprawiedliwość na świecie, że jedne dziewczyny mogą tak łatwo mieć dzieci, a inne nie!
Oczywiście ja się baaaaardzo ciesze z naszego maluszka, ale chciałabym żebyście i Wy mogły się cieszyć macierzyństwemA poza tym mój brzdąc chce mieć forumowych kolegów
to nie fair!
Moja szwagierka też stara się ok 2 lata i nic...
Czemu to tak jest.... -
U mnie lada chwila termin @
A tak poza tym to trwa budowa naszego domku, już deskują i kładą papę
Zaczęłam dorywczo prowadzić zajęcia logopedyczno - pedagogiczne z dziećmi
(co w dużej mierze pochłania mój czas), a tak to życie jak u każdego Mąż, rodzinka, pies i jakoś mija dzień za dniem
Megi fakt to jest niesprawiedliwe, ale nie mamy na to wszystko wpływu i trzeba przyjmować życie takim jakie jest, walczyć, ale nie mówić, że jestem taka biedna i nieszczęśliwa i nie zazdrościć, tylko cieszyć się szczęściem innych, no i czekać na swój Cud, który u Ciebie się zdarzył, a może zdarzy się i u innychWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 17:23
samira, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:U mnie lada chwila termin @
(co w dużej mierze pochłania mój czas), a tak to życie jak u każdego Mąż, rodzinka, pies i jakoś mija dzień za dniem
Megi fakt to jest niesprawiedliwe, ale nie mamy na to wszystko wpływu i trzeba przyjmować życie takim jakie jest, walczyć, ale nie mówić, że jestem taka biedna i nieszczęśliwa i nie zazdrościć, tylko cieszyć się szczęściem innych, no i czekać na swój Cud, który u Ciebie się zdarzył, a może zdarzy się i u innych
zdarzy się na pewno
a widzisz- jednak się coś dzieje
my zawsze marzyliśmy o własnym domku, ale wyszło jak wyszło, nie stać nas było na budowę, bo to ogromne koszty, no i zrobiliśmy remont góry i mieszkamy z rodzicami.
W sumie nie jest tak źle, mamy duże podwórko (co jest dla mnie bardzo ważne), trzy duże pokoje, kuchnię i łazienkę, czyli trochę miejsca jest.
Tylko prywatności mało..... a poza tym moja mamusia jest baaaaardzo ciekawska i wszystko by chciała wiedzieć i co pół godziny do nas zaglądaczasem to już szału dostaję
ale plusem jest to że będę miała nianię na miejscu
Kfjatus, samira, Ilona lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:Kfjatus wrote:U mnie lada chwila termin @
Megi fakt to jest niesprawiedliwe, ale nie mamy na to wszystko wpływu i trzeba przyjmować życie takim jakie jest, walczyć, ale nie mówić, że jestem taka biedna i nieszczęśliwa i nie zazdrościć, tylko cieszyć się szczęściem innych, no i czekać na swój Cud, który u Ciebie się zdarzył, a może zdarzy się i u innych
zdarzy się na pewno
a widzisz- jednak się coś dzieje
my zawsze marzyliśmy o własnym domku, ale wyszło jak wyszło, nie stać nas było na budowę, bo to ogromne koszty, no i zrobiliśmy remont góry i mieszkamy z rodzicami.
W sumie nie jest tak źle, mamy duże podwórko (co jest dla mnie bardzo ważne), trzy duże pokoje, kuchnię i łazienkę, czyli trochę miejsca jest.
Tylko prywatności mało..... a poza tym moja mamusia jest baaaaardzo ciekawska i wszystko by chciała wiedzieć i co pół godziny do nas zaglądaczasem to już szału dostaję
ale plusem jest to że będę miała nianię na miejscu
My teraz też mieszkamy z rodzicami, ale chcemy to zmienić, dlatego się budujemy. Nie śpieszy nam się, a budowa pewnie potrwa jeszcze ze 2-3 lata, ale potem będziemy u siebie i będzie zupełnie inaczej.
Działkę mamy po drugiej stronie drogi- więc blisko do rodziców, kiedy będziemy chcieli będziemy się widzieli, a kiedy nie - będziemy u siebieto jest najlepsze z możliwych rozwiązań
-
Dziewczyny ale się starchu najadłam ... byłam w szpitalu bo takiego okropnego bólu brzucha dostałam i pleców, że się ruszyć nie mogłam. Na szczęście dzidzia w porządku, 3 cm już prawie ma i serducho bija 178/min. Zaczęłam nawet beczeć na tej izbie przyjęć z bezsilności ale na szczęście wszystko ok.
Ciąża niby błogosławieństwo a stres za stresem.... przynajmniej u mnie
Yhh...
Miłej niedzieli
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:Kochane wracam do Was
mimo, że styczniowe zakończył się jak się zakończyły, to zaczynamy na nowo obawy
no to gratulujemy kochananiech fasolka zdrowo rośnie
aiwlys lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Kochane wracam do Was
mimo, że styczniowe zakończył się jak się zakończyły, to zaczynamy na nowo obawy
super, że się udało. Gratuluję! Spokojnych jeszcze 8 miesięcy!aiwlys lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧