Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Meginka wrote:no właśnie olaloa, ponawiam pytanie Małgorzaty
pisz bo ciekawe jesteśmy
Na wykresie cisza, więc nadzieja jest.
Megi już dwunastka Ci wybiła! Jak się czujesz z tym faktem?
czuję się z tym super
i codziennie sprawdzam czy już widać brzuch na razie tylko delikatnie się zaokrąglił, ale jeszcze nie wystaje
trochę się denerwuje tym USG genetycznym, no ale to chyba jak każda ciężarna. Mam nadzieję , że wszystko wyjdzie ok i nasza dzidziulka będzie zdrowa
Mdłości mi jeszcze dokuczają, ale niedługo wkraczam w drugi trymestr więc może miną.
Cały czas oglądam wózki, ciuszki i akcesoria dla maluchów, jeju to takie fajne
trochę też martwię się jak sobie damy rade finansowo, bo z jednej wypłaty męża trochę ciężko będzie, no ale jakoś musimy dać radę. Dobrze, że od razu po ślubie kupiliśmy dużą skarbonkę i tam oszczędzamy na wyprawkę, myślę, że ładna sumka już tam się uzbierała, na wózek i podstawowe rzeczy powinno wystarczyć
no, to tyle moich zmartwień na razie
jejku, człowiek całe życie się martwi. Najpierw że nie mogę zajść w ciążę, a jak już zaszłam to cała masa innych zmartwień... ehhhh
nie pomyślcie sobie tylko, że siedzę i cały czas rozpaczam
po prostu myślę o przyszłościmaja2024, gocha04, Ilona, samira, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meginka to i tak lepiej martwić się o takie rzeczy jak pieniądze niż zdrowie.
Olaola widzę nowy cykl cię dopadł. Powodzenia w czerwcu.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, tak Gosiu dopadła mnie skubana Byłam wkurw. i zrezygnowana na maxa, do tego stopnia, że stwierdziłam, że pierdziele bede bezdzietna ale zrobię mega karierę tylko nie wiem w jakiej dziedzinie Ale już mi przeszło
Samirko ale jazda u Ciebie
Lusia gratulacje
Pozdrawiam.samira lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Dawno mnie tu u Was nie było
Megi fajnie, że już tyle ciąży za Tobą Życzę Ci żeby wszystko było super, a Maluszek rósł zdrowy i silny
U mnie właściwe bez zmian....
Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco i życzę nowych fasoleczeksamira lubi tę wiadomość
-
ooo Kwiatuszku wreszcie się odezwałaś napisz coś więcej co tam u Ciebie, na pewno się coś dzieje
Ej dziewuszki, ja się tak nie bawię!!!!!
Jaka to jest niesprawiedliwość na świecie, że jedne dziewczyny mogą tak łatwo mieć dzieci, a inne nie!
Oczywiście ja się baaaaardzo ciesze z naszego maluszka, ale chciałabym żebyście i Wy mogły się cieszyć macierzyństwem A poza tym mój brzdąc chce mieć forumowych kolegów
to nie fair!
Moja szwagierka też stara się ok 2 lata i nic...
Czemu to tak jest.... -
U mnie lada chwila termin @
A tak poza tym to trwa budowa naszego domku, już deskują i kładą papę
Zaczęłam dorywczo prowadzić zajęcia logopedyczno - pedagogiczne z dziećmi
(co w dużej mierze pochłania mój czas), a tak to życie jak u każdego Mąż, rodzinka, pies i jakoś mija dzień za dniem
Megi fakt to jest niesprawiedliwe, ale nie mamy na to wszystko wpływu i trzeba przyjmować życie takim jakie jest, walczyć, ale nie mówić, że jestem taka biedna i nieszczęśliwa i nie zazdrościć, tylko cieszyć się szczęściem innych, no i czekać na swój Cud, który u Ciebie się zdarzył, a może zdarzy się i u innychWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 17:23
samira, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:U mnie lada chwila termin @
(co w dużej mierze pochłania mój czas), a tak to życie jak u każdego Mąż, rodzinka, pies i jakoś mija dzień za dniem
Megi fakt to jest niesprawiedliwe, ale nie mamy na to wszystko wpływu i trzeba przyjmować życie takim jakie jest, walczyć, ale nie mówić, że jestem taka biedna i nieszczęśliwa i nie zazdrościć, tylko cieszyć się szczęściem innych, no i czekać na swój Cud, który u Ciebie się zdarzył, a może zdarzy się i u innych
zdarzy się na pewno
a widzisz- jednak się coś dzieje
my zawsze marzyliśmy o własnym domku, ale wyszło jak wyszło, nie stać nas było na budowę, bo to ogromne koszty, no i zrobiliśmy remont góry i mieszkamy z rodzicami.
W sumie nie jest tak źle, mamy duże podwórko (co jest dla mnie bardzo ważne ), trzy duże pokoje, kuchnię i łazienkę, czyli trochę miejsca jest.
Tylko prywatności mało..... a poza tym moja mamusia jest baaaaardzo ciekawska i wszystko by chciała wiedzieć i co pół godziny do nas zagląda czasem to już szału dostaję ale plusem jest to że będę miała nianię na miejscuKfjatus, samira, Ilona lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:Kfjatus wrote:U mnie lada chwila termin @
Megi fakt to jest niesprawiedliwe, ale nie mamy na to wszystko wpływu i trzeba przyjmować życie takim jakie jest, walczyć, ale nie mówić, że jestem taka biedna i nieszczęśliwa i nie zazdrościć, tylko cieszyć się szczęściem innych, no i czekać na swój Cud, który u Ciebie się zdarzył, a może zdarzy się i u innych
zdarzy się na pewno
a widzisz- jednak się coś dzieje
my zawsze marzyliśmy o własnym domku, ale wyszło jak wyszło, nie stać nas było na budowę, bo to ogromne koszty, no i zrobiliśmy remont góry i mieszkamy z rodzicami.
W sumie nie jest tak źle, mamy duże podwórko (co jest dla mnie bardzo ważne ), trzy duże pokoje, kuchnię i łazienkę, czyli trochę miejsca jest.
Tylko prywatności mało..... a poza tym moja mamusia jest baaaaardzo ciekawska i wszystko by chciała wiedzieć i co pół godziny do nas zagląda czasem to już szału dostaję ale plusem jest to że będę miała nianię na miejscu
My teraz też mieszkamy z rodzicami, ale chcemy to zmienić, dlatego się budujemy. Nie śpieszy nam się, a budowa pewnie potrwa jeszcze ze 2-3 lata, ale potem będziemy u siebie i będzie zupełnie inaczej.
Działkę mamy po drugiej stronie drogi- więc blisko do rodziców, kiedy będziemy chcieli będziemy się widzieli, a kiedy nie - będziemy u siebie to jest najlepsze z możliwych rozwiązań -
Dziewczyny ale się starchu najadłam ... byłam w szpitalu bo takiego okropnego bólu brzucha dostałam i pleców, że się ruszyć nie mogłam. Na szczęście dzidzia w porządku, 3 cm już prawie ma i serducho bija 178/min. Zaczęłam nawet beczeć na tej izbie przyjęć z bezsilności ale na szczęście wszystko ok.
Ciąża niby błogosławieństwo a stres za stresem.... przynajmniej u mnie
Yhh...
Miłej niedzieli
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:Kochane wracam do Was mimo, że styczniowe zakończył się jak się zakończyły, to zaczynamy na nowo obawy
no to gratulujemy kochana niech fasolka zdrowo rośnieaiwlys lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Kochane wracam do Was mimo, że styczniowe zakończył się jak się zakończyły, to zaczynamy na nowo obawy
super, że się udało. Gratuluję! Spokojnych jeszcze 8 miesięcy!aiwlys lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧