Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu a wybierasz się na monitoring czy jeszcze nie ten czas No i powodzenia w tym nowym cyklu
Meginko bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze a te 2 tyg szybko miną i zobaczysz swoją kruszynkę U mnie jeszcze niecałe 3 tyg do wizyty - 13 czerwca mam
Tak czas szybko płynie i oby tak zostało ja też właśnie wspominałam wczoraj, że dopiero co testowałam a tu za niecałe 2 tyg już połowa ciąży Oj dla mnie może już być październik
Agula udanego wypoczynkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 08:16
Meginka, agula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko miałaś testowac w niedziel :>
Meginko niedawno Ci gratulowałyśmy... dobrze, że z dzieckiem w porządku
Gosiu powodzenia w nowym cyklu
Agula miłego wypoczynku
Moni_c dizękuję za radę, ale za leniwa jestem i czuję ze jak temp bede mierzyc to bede sie nakręcac bardziej, co u Ciebie?
Maju a na kiedy masz termin?
Dziewczyny a to mój haft ukończony:
http://2.bp.blogspot.com/-yMsqdeRuwlk/UZ-5AXdMW2I/AAAAAAAABCM/dSLnVSQ82_U/s1600/100_0528.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-2LKHpXz9tnA/UZ-47rD3OGI/AAAAAAAABB8/w_On5Vdswlg/s1600/100_0538.JPG
Pozdrawiam Was.gocha04, agula, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Maja jakoś nie mogę wybrać się do gin, a muszę bo czas na cytologię. Na monitoring chyba jeszcze nie mam ochoty, bo muszę gdzieś za miesiąc M na badanie nasienia zaciągnąć. No i chyba muszę dać sobie spokój z obserwacjami itp.
Faktycznie zaraz połówka u Ciebie. Dla mnie też może być październik, ale pod warunkiem, że będę w ciąży.
Meginka co się tak skradasz i cicho siedzisz?
Olaola zdolna bestia z ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 09:03
Meginka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
olaola termin porodu mam na 24 października Piękne hafty a na szatkach do chrztu też byś tak potrafiła???
Oj no to pędzikiem cytologię zrobić Gośieńko, i M na badania wyślij niech się przebada ja swojego długo musiałam wyganiać hehehe ale w końcu poszedł
No jeszcze trochę i połówkowe USG leci ten czas choć tak na co dzień to mi się czasami dłuży ale jak spojrzę na tygodnie ciąży to tak leci jakoś no a teraz to już mój Syneczek kopie więc jest super w końcu czuję mojego Maluszkagocha04 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja jutro powinnam dostac @ narazie w ogole nie czuje ze moglaby przylezc chociaz wczoraj sluz lekko podbarwiony na brazowo jutro 30 dc objawow na zaciazenie brak na @ tez brak we wtorek ide do mojego gp i zbadam sobie progesteron bo mi sie wydaje ze miedzy owu a @ jest za krotka faza i martwi mnie moja szyjka po owu powinna isc w gore na ciaze a mi sie wydaje ze ona caly czas jest otwarta i srednio niska skoro prl i tsh mam ok to ja juz nie wiem co mi jest moja znajoma kilka lat starala sie o dziecko zaszla w ciaze a teraz z mezem sa nie zadowoleni bo bedzie dziewczynka a chcieli chlopca i sie z tym pogodzic nie moga myslalam ze ja uderze jak mi o tym powiedziala kretynka zamiast sie cieszyc ze zaszla i modlic sie o zdrowe dziecko to ona narzeka nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie
-
gocha04 wrote:Maja jakoś nie mogę wybrać się do gin, a muszę bo czas na cytologię. Na monitoring chyba jeszcze nie mam ochoty, bo muszę gdzieś za miesiąc M na badanie nasienia zaciągnąć. No i chyba muszę dać sobie spokój z obserwacjami itp.
Faktycznie zaraz połówka u Ciebie. Dla mnie też może być październik, ale pod warunkiem, że będę w ciąży.
Olaola zdolna bestia z ciebie.
nie skradam
dziś się okropnie czuję. Do południa było ok, posprzątałam, zjedliśmy obiad i zaczęłam układać puzzle z siostrzenicą. I nagle przestałam widzieć puzzle, rozmazały mi się i widziałam jedną wielką plamę! Tak znienacka coś mi się zrobiło z oczami! Wiecie jak się wystraszyłam? Szok! Za chwilę silny ból głowy... tak silny, że musiałam wziąć apap ( pani dr mówiła, że czasem można go wziąć w ciąży). Przespałam się trochę i już jest lepiej, chociaż jeszcze trochę nieostro widzę. Dobrze, że się poprawia, bo już miałam na pogotowie jechać... uffff... -
Witam dziewczynki
Gosiu miałam temp. 36,74 później spadła mi do 36,5 podłamałam się - ale w nocy śnił mi się bobas i wysłałam męża po test i wyszedł pozytywny. Może źle zmierzyłam nie wiem....byłam też po delegacji może i po podróży takie wahania.
Wiem jedno, że to był jedyny m-c w którym nie myślałam o objawach ciążowych i temp. stąd też nie mam miarodajnego wykresu...
U mnie brak apetytu po wszystkim mnie mdli. Spać nie mogę w nocy. Jak zawsze spalam na lewym boku to teraz nie mogę i na lewym i na prawym- tylko plackiem na plecach.
Śnią mi się głupie rzeczy jak nie pamiętałam snów, teraz każdy ze szczegółami mogę opowiadać. A najlepsze jest to, że w każdym występuje słowo 'ciąża'.
Wizytę u lekarza mam dopiero 10 czerwca i już doczekać się ni mogę...
Przede mną badania- dużo mi tego zlecił... niby podstawowe a na prawdę dużo tego jest
Miłego dnia życzę! i pozytywnych testów
-
Meginka wrote:gocha04 wrote:Maja jakoś nie mogę wybrać się do gin, a muszę bo czas na cytologię. Na monitoring chyba jeszcze nie mam ochoty, bo muszę gdzieś za miesiąc M na badanie nasienia zaciągnąć. No i chyba muszę dać sobie spokój z obserwacjami itp.
Olaola zdolna bestia z ciebie.
nie skradam
dziś się okropnie czuję. Do południa było ok, posprzątałam, zjedliśmy obiad i zaczęłam układać puzzle z siostrzenicą. I nagle przestałam widzieć puzzle, rozmazały mi się i widziałam jedną wielką plamę! Tak znienacka coś mi się zrobiło z oczami! Wiecie jak się wystraszyłam? Szok! Za chwilę silny ból głowy... tak silny, że musiałam wziąć apap ( pani dr mówiła, że czasem można go wziąć w ciąży). Przespałam się trochę i już jest lepiej, chociaż jeszcze trochę nieostro widzę. Dobrze, że się poprawia, bo już miałam na pogotowie jechać... uffff...
Dzień dobry w niedzielę,
Meginka jedna dziewczyna na plemniczce też ostatnio mówiła, że jej się literki rozmazywały tak, że nie mogła nic przeczytać. Może to się zdarza w ciąży...
Maja ja swojego od października z przerwami namawiam na badanie, ale dopóki sama go nie umówię to pewnie guzik z tego będzie. Jeszcze poczekam z miesiąc, bo żeśmy w kwietniu ostro chorowali.
Aniczka szkoda, że twojego wykresu nie widać. Trzymam kciuki, żeby nie przyszła @.
Dzięki Moni za sprawdzenie. A sny to pewnie oznaka tego, że nie możesz doczekać się wizyty. Nie bierz tego do głowy i je szybko wymazuj z pamięci.
Wczoraj przy sprzątaniu włączyłam sobie Mozatra i Vivaldiego, ale to jest fajna muzyka.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
oj Aniczka przytulam.
Ja staram się testów nie robić, żeby się nie dołować.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyWitajcie,
maja dzięki - na szatce jeśli jest wstawka do haftu to umiałabym
gocha dzięki
Aniczka ja na dziś miałam termin, jeszcze nie przyszła, od soboty jakoś mi niedobrze, zaczeły mnie węzły chłonne boleć przy dotknięciu przy szyi, non stop ślinę połykam a węzły przeszły. Biłam się z myślami czy test kupić i nie kupiłam, poczekam. Brałam wiesiołek a ponoć wydłuża fl.
Meginka czy to nie od ciśnienia?
A jak u samirki ?
Uciekam kolejny hafcik robić, metryczka dla dzieciaczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 09:40
samira lubi tę wiadomość
-
gocha04 wrote:oj Aniczka przytulam.
Ja staram się testów nie robić, żeby się nie dołować.
hej ja juz wiem ze maj odchodzi w zapomniewnie bo juz wiem ze nici z tego cyklu jutro przylezie na bank bo juz sluz lekko zabarwiony wiec to juz sygnal ze @nadchodzi czerwiec odpuszczam bo w lipcu chce jechac do domu na wakacje a jak zaciaze w czerwcu to w lipcu nigdzie nie polece wiec czerwiec odpada ah zawsze cos a do pl jechac musze zrobic badania mojemu M -
nick nieaktualnyolaola wrote:Witajcie,
maja dzięki - na szatce jeśli jest wstawka do haftu to umiałabym
gocha dzięki
Aniczka ja na dziś miałam termin, jeszcze nie przyszła, od soboty jakoś mi niedobrze, zaczeły mnie węzły chłonne boleć przy dotknięciu przy szyi, non stop ślinę połykam a węzły przeszły. Biłam się z myślami czy test kupić i nie kupiłam, poczekam. Brałam wiesiołek a ponoć wydłuża fl.
Meginka czy to nie od ciśnienia?
A jak u samirki ?
Uciekam kolejny hafcik robić, metryczka dla dzieciaczka
u mnie różnie kwadratowo i podłużnie
stawy mi nawalają aż mi słabo,poniekąd to, wina pogody,4.06 idę do reumatolog i ciekawi mnie jak wyniki krwi bo w piątek robiłam latex(czynnik RF),kwas moczowy i coś jeszcze ale nie pamiętam a wyniki trafiają prosto do lekarza !? @ nadal nie ma,test nr2 robiony w sobotę negatywny ,wiem ze mam długie cykle ale jak nie ma ciąży to ta suka mogła by przyjść już wrrrr...już mi bokiem te starania wychodzą...
trzymam kciuki żeby do ciebie @ nie przylazła wcześniej jak za 9 miechów :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 17:03
olaola lubi tę wiadomość
-
olaola może coś Ci rośnie w brzuszku oby
będziemy trzymać kciuki
ejjjj a tak w ogóle to zaczęłam łańcuszek i wszystkie miałyście zaraz za mną zaciążac a wy co się ociągacie?????
Tylko moni-c się załapała na końcówkę 2013
czekamy na zielone wieściolaola lubi tę wiadomość
-
aniczka wrote:gocha04 wrote:oj Aniczka przytulam.
hej ja juz wiem ze maj odchodzi w zapomniewnie bo juz wiem ze nici z tego cyklu jutro przylezie na bank bo juz sluz lekko zabarwiony wiec to juz sygnal ze @nadchodzi czerwiec odpuszczam bo w lipcu chce jechac do domu na wakacje a jak zaciaze w czerwcu to w lipcu nigdzie nie polece wiec czerwiec odpada ah zawsze cos a do pl jechac musze zrobic badania mojemu M
Aniczka co się odwlecze to nie uciecze. Ale zdaje sobie sprawę z tego, że na dłuższą metę jest to irytujące i męczące. Dlatego ja zaczynam od przyszłego cyklu zająć się czymś innym niż "rozpaczaniem" nad brakiem potomstwa. Po lekarzach też nie chce mi się biegać, bo im nie ufam i nie lubię tego szpitalnego zapachu.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Olaola nadal @ brak?
Samira nie dziwie Ci się, też się wqrzam jak cykl za długo trwa. Nie lubię tego, tym bardziej, że brak ciąży był zawsze.olaola lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Meginka wrote:no właśnie olaloa, ponawiam pytanie Małgorzaty
pisz bo ciekawe jesteśmy
Na wykresie cisza, więc nadzieja jest.
Megi już dwunastka Ci wybiła! Jak się czujesz z tym faktem?Meginka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
gocha04 wrote:aniczka wrote:gocha04 wrote:oj Aniczka przytulam.
hej ja juz wiem ze maj odchodzi w zapomniewnie bo juz wiem ze nici z tego cyklu jutro przylezie na bank bo juz sluz lekko zabarwiony wiec to juz sygnal ze @nadchodzi czerwiec odpuszczam bo w lipcu chce jechac do domu na wakacje a jak zaciaze w czerwcu to w lipcu nigdzie nie polece wiec czerwiec odpada ah zawsze cos a do pl jechac musze zrobic badania mojemu M
Aniczka co się odwlecze to nie uciecze. Ale zdaje sobie sprawę z tego, że na dłuższą metę jest to irytujące i męczące. Dlatego ja zaczynam od przyszłego cyklu zająć się czymś innym niż "rozpaczaniem" nad brakiem potomstwa. Po lekarzach też nie chce mi się biegać, bo im nie ufam i nie lubię tego szpitalnego zapachu.
hej ja wrocilam od mojego lekarza kazala odstawic dostinex wrzucic na luz i do dziela powiedziala ze laski po odstawieniu dostinexu bez problemow zachodza w ciaze wiec stwierdzialam ze starania wazniejsze i w czerwcu dzialam moze to wlasnie moj miesiac jak nie sprobuje to nie bede wiedziec wiec slucham zalecen i nie robie przerwy a urlop przeniose albo wezme zwolnienie i polece do pl innym razem a meza wysle na badania tutaj wkoncu coz to za roznica wazne zeby sie zbadal bo juz swiruje ze moze to z nim jest cos nie tak dopolki sie nie przebada to moge gdybac a zreszta co mu szkodzi -
czyli starania bez starań czas zacząć. Ja tak będę robić przy kolejnym cyklu. Mam nadzieję, że nie będę musiała i ten będzie moim ostatnim w tym roku.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy