Dla nowych staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
CherryCherry_Lady wrote:Kochana to działajcie od dzisiaj :*
Plamienia, wkładka a dzisiaj to w ogóle wygląda jak zawsze miałam na koniec okresu.. Robiłam test dzień po pierwszym plamieniu czyli wczoraj rano i nic nie było.. Dzisiaj jest jest 15 dpo, no nic, jutro rano jeszcze robię test
Kurcze,no to nie wiem jak to u Ciebie,15dpo test powinien już chyba coś pokazać.Albo może bete zrób.Zastanawia mnie ten Twój tak wysoki wynik progesteronu -
Marzenia wrote:Działaliśmy 13dc,dzień przed owu,dzisiaj już 17dc,więc po wszystkim😉
Kurcze,no to nie wiem jak to u Ciebie,15dpo test powinien już chyba coś pokazać.Albo może bete zrób.Zastanawia mnie ten Twój tak wysoki wynik progesteronu
Znaczy czy on na serio aż tak wysoki? To jest w normie fazy lutealnej 5.82-75.9 więc wysoki ale w normach. No nic, zrobię jutro test, znając życie jutro się rozkręci, tylko już by mogło żeby można było znowu starania zacząć..
17dc ok ale ja bym jeszcze "jechała" tematem -
CherryCherry_Lady wrote:Znaczy czy on na serio aż tak wysoki? To jest w normie fazy lutealnej 5.82-75.9 więc wysoki ale w normach. No nic, zrobię jutro test, znając życie jutro się rozkręci, tylko już by mogło żeby można było znowu starania zacząć..
17dc ok ale ja bym jeszcze "jechała" tematem
U mnie nie wiem kiedy ❤będzie,bo się z mężem pokłóciłam,a u nas na zgode się nie bzykamy😅Omijam go wtedy szerokim łukiem😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 17:08
-
Marzenia wrote:Faza lutealna 1,83-23,9 to norma.Skąd masz te normy?W moim labie i w necie napisane,że 1trymestr ciąży 11-44,a w drugim 25-83.Jak w ostatnim cyklu spadł mi kilka dni przed @ z 15 na 8 to wiedziałam,że @przyjdzie.Jakby urósł to miałabym nadzieje
U mnie nie wiem kiedy ❤będzie,bo się z mężem pokłóciłam,a u nas na zgode się nie bzykamy😅Omijam go wtedy szerokim łukiem😉
Kochana bo to jest nmol/l a nie ta druga jednostka w tej drugiem mam 17 coś
Dla dobra sprawy można się zmusić hahaha
-
CherryCherry_Lady wrote:Znaczy czy on na serio aż tak wysoki? To jest w normie fazy lutealnej 5.82-75.9 więc wysoki ale w normach. No nic, zrobię jutro test, znając życie jutro się rozkręci, tylko już by mogło żeby można było znowu starania zacząć..
17dc ok ale ja bym jeszcze "jechała" tematem
Hej trzymam kciuki zeby sie jednak nie rozkrecil a na jutrzejszym tescie pojawilo sie wiecej niz jedna kreska
U mnie dzisiaj termin @, siedze jak na szpilkach i modle sie zeby nie przyszlaCherryCherry_Lady lubi tę wiadomość
Starania od: 03.2019
01.2020 - cp
04.2020 - cb
23.01.2021 - II (10dpo)
Neoparin + Encorton + Acard
bhcg 27.01 - 229
bhcg 29.01 - 705
bhcg 01.02 - 2989
bhcg 06.02 - 17850
usg 13.02 - zarodek 7,5mm i bijące ♥️ -
dopaminka wrote:Hej trzymam kciuki zeby sie jednak nie rozkrecil a na jutrzejszym tescie pojawilo sie wiecej niz jedna kreska
U mnie dzisiaj termin @, siedze jak na szpilkach i modle sie zeby nie przyszla
Czekamy na wieści 😍 oby były ||! Trzymam kciukasy 🤩🔸28 lat
Mocne kciukii :*
Do mnie przyszła przed chwilą Więc test zostawię na luty -
CherryCherry_Lady wrote:Mocne kciukii :*
Do mnie przyszła przed chwilą Więc test zostawię na luty
Przykro mi, ale wierze ze nastepny cykl bedzie Twoj
U mnie dalej cisza, ale balam sie robic testu, 5 dni temu byl negatywny i nie chcialam znowu zobaczyc jednej kreski. Pewnie jutro zatestuje o ile @ nie przyjdzie. Kurde to juz 11 cykl, mogloby sie w koncu udac
01.2020 - cp
04.2020 - cb
23.01.2021 - II (10dpo)
bhcg 27.01 - 229
bhcg 29.01 - 705
bhcg 01.02 - 2989
bhcg 06.02 - 17850
Cherry,szkoda ale nic straconego,powodzenia w nowym cyklu!
Żeśmy sie dogadały z tymi normami progesteronu😅ja nie słyszałam nigdzie o innych jednostkach,dlatego to 50 takie wysokie mi sie wydawało😄Ale jeśli miałaś 17 ngmol to znaczy,że masz w normie👍
Dopaminka,kciuki zaciśnięte✊
Ja dziś syna do dziadków wysłałam😎więc czas na sprzątanie zakupy,a wieczorem jak sił starczy i mąż wróci o normalnej porze i będzie miał jeszcze siły to może jakiś wieczór z winkiem🍷,w końcu nie tylko w dni płodne można się bzykać😅😍.
Kurcze ciężko głowę wyłączyć,miałam nie wnikać w tym cyklu zbytnio w objawy itd,bo myślę że jajowody nie drożne,ale nie potrafie😒Siedze na forum,czytam,patrze wykresy ciążowe.No bez sensu..I od poniedziałku zbieram się żeby zadzwonić do cioci podpytać o to hsg w jej szpitalu.Jakoś zebrać się nie mogę😐A tak poza tym to chyba wolałqbym zajść w ciążę na wiosnę żeby już w nowym roku urodzić,nie chcę żeby moje dziecko było z końca roku😉wiem,głupie to pewnie,ale u syna w klasie jest kilka takich osób i mają trudniej niż dzieci z początku roku.A ja styczniowa😎 -
Marzenia wrote:A tak poza tym to chyba wolałqbym zajść w ciążę na wiosnę żeby już w nowym roku urodzić,nie chcę żeby moje dziecko było z końca roku😉wiem,głupie to pewnie,ale u syna w klasie jest kilka takich osób i mają trudniej niż dzieci z początku roku.A ja styczniowa😎
Ja listopadowa. W szkole było mi przykro bo wszyscy już rok starsi a ja nadal nie 🙈 a teraz się z tego cieszę 😂🔸28 lat
U syna w klasie jest dziewczynka z grudnia i chłopiec z początku stycznia więc prawie rok różnicy.I jest jeszcze 3 chłopców rocznikowo starszych od niej rok,więc spora przepaść w tym wieku rozwojowym.Mój syn musiał iść do 1 klasy jako 6latek,ale on z czerwca wiec tragedii nie było,ale te młodsze dzieciaki łatwo nie miały.
Ale fakt,w starszym wieku na odwrót😎
U mnie na wynikach badań wspisują jeszcze 37lat,ale już za tydzień wpiszą 38..masakra😱Kiedy to zleciało😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 17:47
-
Ja mam dopiero 24 a sama się zastanawiam kiedy to zleciało bo przecież nie dawno zaczynałam szkołę.
Wczoraj tak się źle czułam,że dziś nie za wiele chciało mi się robić 😂 jakaś byłam niewyraźna,zawroty głowy. A dzisiaj już czuję że cycki mi odpadną niedługo więc pewnie @ się zbliża...
a u Was jak samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 18:23
🔸28 lat
Tylko nie sadzicie ze ta kreska jest troche za blada jak na 30 dc i poranne siku??Dolly, Klaudia9212, Ola_45 lubią tę wiadomość
01.2020 - cp
04.2020 - cb
23.01.2021 - II (10dpo)
bhcg 27.01 - 229
bhcg 29.01 - 705
bhcg 01.02 - 2989
bhcg 06.02 - 17850
dopaminka wrote:Czesc! Dziewuszki zrobilam test! https://zapodaj.net/59eb88862733f.jpg.html
Nie moge uwierzyc 11 cykli, prawie rok staran i jest juz kocham ❤️
Tylko nie sadzicie ze ta kreska jest troche za blada jak na 30 dc i poranne siku??
Pięknie!Gratulacje!😀
Ja robiłam 4 dni po terminie @też rano i kreska była mniej widoczna,to był chyba 31dc.Poza tym zależy też kiedy była implantacja,różnie hormon przybiera.
Nie martw się na zapas.Zrób betę,będziesz spokojniejsza.Trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze👍👶Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 09:33
dopaminka lubi tę wiadomość
-
dopaminka wrote:Czesc! Dziewuszki zrobilam test! https://zapodaj.net/59eb88862733f.jpg.html
Nie moge uwierzyc 11 cykli, prawie rok staran i jest juz kocham ❤️
Tylko nie sadzicie ze ta kreska jest troche za blada jak na 30 dc i poranne siku??
Gratuluję! Super że się Wam udało 😍Dolly lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Wielkie gratulacje ❤
Duzo zdrowka dla was, oby wszystko szlo juz teraz dobrze
Jakis przepis na ten cykl ze udany?😅🤭 -
Nie dziękuję, żeby jeszcze nie zapeszać, dopiero po wizycie u gin, gdy usłyszę serduszko będę w pełni spokojna i szczęśliwa
A co do przepisu na cykl to szczerze mówiąc nie wiem serio wydaje mi się że robiliśmy wszystko tak jak zawsze
Robiłam testy owu, ale one mi nigdy w pełni pozytywne nie wychodziły i w tym cyklu było tak samo.
Mąż od trzech miesięcy brał tabletki na poprawę nasienia, (przy pierwszym badaniu morfologia wyszła 0%), więc może w końcu zaczęły działać i to ich zasługaDolly lubi tę wiadomość
01.2020 - cp
04.2020 - cb
23.01.2021 - II (10dpo)
bhcg 27.01 - 229
bhcg 29.01 - 705
bhcg 01.02 - 2989
bhcg 06.02 - 17850
dopaminka wrote:Nie dziękuję, żeby jeszcze nie zapeszać, dopiero po wizycie u gin, gdy usłyszę serduszko będę w pełni spokojna i szczęśliwa
A co do przepisu na cykl to szczerze mówiąc nie wiem serio wydaje mi się że robiliśmy wszystko tak jak zawsze
Robiłam testy owu, ale one mi nigdy w pełni pozytywne nie wychodziły i w tym cyklu było tak samo.
Mąż od trzech miesięcy brał tabletki na poprawę nasienia, (przy pierwszym badaniu morfologia wyszła 0%), więc może w końcu zaczęły działać i to ich zasługa
To może zasługa witaminek dla męża🙂A betę robiłaś? -
Nie, na razie zrobiłam 3 testy wczoraj wieczorem drugi i dziś rano trzeci i każdy wychodził co raz ciemniejszy do gina zapisałam się na 1 lutego, to jeszcze całe dwa tygodnie, dla mnie całe wieki, więc może do tego czasu jeszcze wybiorę się na betę żeby upewnić się, że dalej we mnie jest
A u Ciebie Marzenia który dzień cyklu? Jak samopoczucie i nastawienie ?Dolly, Marzenia lubią tę wiadomość
01.2020 - cp
04.2020 - cb
23.01.2021 - II (10dpo)
bhcg 27.01 - 229
bhcg 29.01 - 705
bhcg 01.02 - 2989
bhcg 06.02 - 17850
nick nieaktualnydopaminka wrote:Nie, na razie zrobiłam 3 testy wczoraj wieczorem drugi i dziś rano trzeci i każdy wychodził co raz ciemniejszy do gina zapisałam się na 1 lutego, to jeszcze całe dwa tygodnie, dla mnie całe wieki, więc może do tego czasu jeszcze wybiorę się na betę żeby upewnić się, że dalej we mnie jest
A u Ciebie Marzenia który dzień cyklu? Jak samopoczucie i nastawienie ?
Tak zrob!
Bardzo poprawilas mi humor, bo maz tez bierze takie tabletki od 1,5 miesiaca, wiec mam nadzieje ze bede miala podobna historie jak ty ❤ Bardzo bym chciala:(