Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Emy brałam 2 cykle, mój organizm bardzo szybko na nią zareagował co czułam już od pierwszych dni brania, ale trzeba uważać bo mi zakwasiła organizm, zaczęło się od pobolewania stóp a potem już całe nogi i skończyło się na odstawieniu jej i diecie warzywnej, ale już jest lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 06:01
Emy lubi tę wiadomość
-
Haha. Już mi przeszło. W pracy jak dostałam @ miałam taką ochotę tym bardziej, że przede mną siedziała koleżanka w 8 miesiącu (nieplanowanej!) ciąży. Ale potem mi przeszło:d Zamówiłam termometr. Zadzwoniłam do lekarza (porządny gościu! monitoring pierwszy mam 12 w niedziele! i za darmo! bo w szpitalu akurat będzie to mi zrobi), potem poszalałam w zoologicznym i miałam trzecie podejście do wpłatomatu! udało się! nie zjadł kasy jak dwa razy poprzednio:D. Także byle do przodu
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
No...
Widzisz same pozytywy ...
Tez myślałam o monitoringu ale...w sobote wyjezdzam do ukochanego sie postarac ;)na tydzień a to niby moje płodne więc dupa...,zostają mi tylko testy owulacyjne które kupiłam ...,no i jeszcze nie wiem czy ta moja prolaktyna mi nie "przeszkadza".....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyBłękitna wrote:
skok tempki moze byc na kilka dni przed, albo nawet po owulacji, niekoniecznie w sam dzien owulki czasem nawet jesli wystepuje skok tempki, niekoniecznie jest to cykl owulacyjny - wtedy moze po prostu dochodzic do luteinizacji pecherzyka -
nick nieaktualnyFiorella wrote:Emy brałam 2 cykle, mój organizm bardzo szybko na nią zareagował co czułam już od pierwszych dni brania, ale trzeba uważać bo mi zakwasiła organizm, zaczęło się od pobolewania stóp a potem już całe nogi i skończyło się na odstawieniu jej i diecie warzywnej, ale już jest lepiej.
kochana jaka dawke mety bralas? -
Dzień dobry Dziewczyny! Przede wszystkim chciałam pogratulować Fiorelli trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło Ja wczoraj dostałam paczkę z moimi lekami (Inofem) i od wczoraj zaczęłam stosować. Mam nadzieję że to pomoże i obejdzie się bez laparoskopii ginekologicznej...