Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jadlam ananasa przed owu i po...efekty niebawem
mysle zeby 8.07 testowac to bedzie 12 dpo a 3 dni przed planowana @.
Tesciowa ma urodziny 17.07 wiec bylby prezent! pewnie by sie ucieszyla ze zostanie 2 raz babcia
Lalunia ma juz 35 tyg wiec niedlugo rozwiazanie i tu wiadomosc ze bedzie kolejne dzidzi!! - ideolo! -
Cześć dziewczyny, jakiś czas mnie nie było...
Dzisiaj rozsypałam się na miliony cząsteczek, dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży.... boli jak cholera, tym bardziej, że wychodziłyśmy w podobnym czasie za mąż.... do tej pory jakoś się trzymałam, walczyłam o to żeby nam się w końcu udało.... ale po dzisiejszej wiadomości już się załamałam... w ogóle wszędzie widzę osoby ciężarne, znajomi co chwilę ogłaszają narodziny dziecka bądź fakt,że się spodziewają, a nam się ciągle nie udaje.... -
Starajaca sie, znam to z wlasnej autopsji, kolezanki i kuzynki jedna po drugiej albo w ciazy albo juz urodzily. Mysle ze to sie tyczy kazdej z nas, jak sie nie staralysmy to te wszystkie wszedzie ciezarne byly, tylko my w ogole nie zwracalysmu na nie uwagi A teraz kazdy widok brzuszka lub pani z wozkiem niestety wbija szpile. Nie martw sie, na nas wszystkie tutaj na pewno nadejdzie pora
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Beata tylko ile jeszcze tych cykli... najgorsze dla mnie jest w sumie to, że jestem z tym sama.... przyjaciółka niewiele mi pomaga bo sama ma dwójkę dzieci, pozostałe znajome albo w ciąży albo niedawno zostały mamami, mąż się zbytnio nie przejmuje, mówi tylko że mam się nie martwić i że będzie dobrze.... rodzicom nie chcę o tym mówić.... czasami czuję się jak wyrzutek... a dzisiejszy dzień mnie dobił kompletnie .....