Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:No i teraz mnie naprostowałaś i muszę zobaczyć czy na pewno 26 jak 26 to niedziela jest Dzięki za uwagę!
Nie ma za co ale może tak jak Janess pisze że w niedziele też można ja tam nie wiem bo u nas nie ma niedzielnych wizyt ale nie mówię że nigdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Ja własnie kupiłam tabletki i zobaczymy co to będzie. Dla mnie to bardziej na libido bo cos kiepsko z tym ostatnio u mnie. Czytałam że niektórzy faceci po 2 tyg juz im sie chcica zwiększyła
No to dobrze zrobiłaś bo proszek nie dosyć że śmierdzi to jest okropny w smaku. Na libido nie wiem czy działa bo mi ogólnie chodziło o płodność gdy kupowałam no ale nie udało się nam tego znieść szczerze to przydałoby się coś na libido szczególnie w okresie owulacji -
nick nieaktualnyJaness wrote:A co to za osłonka? Można w aptece kupić taką specjalną gumkę? Jak się to to nazywa?
Nie powiem pani w aptece że chce osłonkę na siuśka
Ja leczę się w Rzeszowie i mamy tylko jedną poradnię naprotechnologiczną z jednym lekarzem
Są jeszcze jakieś punkty w których udzielają informacji, z trenerkami można porozmawiać o wykresach i zapisać się na kursy. Ponoć jest jeszcze kilku lekarzy którzy interesują się naprotechnologią i w szpitalu mówią jacy to oni nie są napro ale w rzeczywistości nie potrafią pomóc.
Mój lekarz poradnię napro prowadzi od niedawna, bo niedawno powstała. Ale on jest po prostu bardzo dobrym lekarzem. Jedyny jakiego spotkałam do tej pory który patrzy na hormony i próbuje leczyć. Jego podejście napro u mnie nie ma większego sensu. Poszłam do niego dlatego że wie co robi a nie że wierzę w siłę naprotechnologii. Chcę żeby sprawdził moje hormony i postawił diagnozę i chcę żeby spróbował męża podleczyć. Dzisiaj się okaże co dały jego mikstury.
Wizyty u niego traktuję bardziej jako przygotowanie do IVF pod kątem hormonów. Jak już mam wydać kilkanaście tysięcy na IVF to chcę mieć pewność że ktoś dopilnował zdrowia mojego i męża. A klinika już zrobi swoje. Zresztą mój napro mi powiedział że jeśli zdecydujemy się na IVF to może nam pomóc w przygotowaniach.
Więc on do końca taki napro nie jest
Można też zamówić samemu dla siebie przez stronę http://badanie-nasienia.pl/o-badaniu-nasienia/prezerwatywa-do-oddania-nasienia/ -
nick nieaktualnyNova87 wrote:Dziewczyny a czy któryś w Waszych facetów bierze może maca lub salfazin??Jak tak to jakiąś poprawe widzicie?
Nam nawet po lekach Pre Conceive za 480zł miesięcznie poprawiła się tylko ilość i ruchliwość. Morfologię ciężko ruszyć.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Raz na jakiś czas można i walnąć do 90 żeby się porządnie wyżarły ale ja po praniu w 60 prasuje jeszcze, wtedy są mięciutkie i jak wyparzone
hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Zioła ojca Klimuszko nr 1. Tzn. już nie piję. Boję się cokolwiek ruszać. Ale dobrze się po nich czułam. Miałam takie fajne ciepło w środku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Temat pralki:)
Mój mąż się smieje że jak skonczy się pranie to Terminator mnie woła
Bo gra muzyczke jak skończy:P
karollaa mnie tyle pierze jak włanczam tryb prania dziecięcego albo nawale pełną pralke:)
U mnie długoś prania zalezy od ilości "załadunku"Cynamonowaaa lubi tę wiadomość