Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Ja mam starą pralkę model Ania pełnoletnia już jest. Anka pierze 75 minut. No chyba że wrzucę właśnie te delikatne na 30 stopni to 30 minut, ale Anka nie lubi tego programu i rzeczy są niedoprane.
Janess, Cynamonowaaa, Karolina2787, Schmetterling, hipisiątko, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Temat pralki:)
Mój mąż się smieje że jak skonczy się pranie to Terminator mnie woła
Bo gra muzyczke jak skończy:P
karollaa mnie tyle pierze jak włanczam tryb prania dziecięcego albo nawale pełną pralke:)
U mnie długoś prania zalezy od ilości "załadunku"
Mam chyba ta sama - według mnie najgorszy i wcale nie tani bubel wyprodukowany w 21wieku
Jannes pisałaś o płodności
A ja pisałam że wcześniej nam zerowe wyniki wychodziły i papierki na niepłodność też były skierowania na biopsje itd
Zresztą ja sama niewiem
Jak widać u nas są duże rozbieżności- albo są plemniki i dobry ich stan albo nie ma ich wcale
Badanie z czerwca w lipcu byłam w ciąży natomiast na początku kwietnia wynik był zerowy
Coś szkodzi tylko nie wiem co
Wiem że on zre też dużo supli począwszy od tych przed i po treningowek skończywszy na tych pomagajacych
Siklam na owu , jest już krecha mocniejsza
Kupiłam te ż czułością 40 , bo z allegro są 10- tki i one ciągle kreche pokazują
Na ulotce też jest napisane ( o czym ostatnio mowa była ) że beta hcg do wartości 100 nie ma wpływu na test lh powyżej będzie pozytywny
Nova87 lubi tę wiadomość
-
Jakoś te bąbelki mi się nie widzą. Ok jak wrzucisz do pralki 5 rzeczy to i może te bąbelki mają jak i gdzie działać. Ale jak włożysz pełna pralke to nie zdąrzą sie zrobić a juz napotykają ściane prania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie z czasem będę zmieniać pralkę bo moja pięknie śmierdzi jak pierze coś tam sie przekopca i chyba kupię franie bo teraz to o normalny automat ciężko
Pamiętam jak zaczęliśmy wynajmować mieszkanie miałam odkupiona od babki pralkę polar , potem zachciało się zmienić więc ta poszła wiadomo do teściowej ja zmieniłam w tym czasie 3 pralki a teściowa polarem pierze do dziś...Janess lubi tę wiadomość
-
Ja tam na swoją nie narzekam:) Na upartego moja 6 latka potrafi włączyć także w obsłudze nie jest trudna. Gorzej faceta nauczyc ;/
Janess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny7dc co o tym myślicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdaee42e259f.jpg
Mam wrażenie że to za szybko i moje endo nie wyrabia , z drugiej strony miałam brać Aromek ma to sens ? Oczywiście wiem że to nie pozytyw ale patrzeć na test to pozytyw za 3 dni będzie jak nie 2 ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 13:24
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Ogólnie ok tyle że strasznie mi się po niej włosy tluszcza mimo że nakładam od polowy no i zapach do zjedzenia
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:A dla mnie beznadzieja włosy tłuste nie są po niej. Mega tłuste mam po masce z masłem shea z Avonu. Po tej jest spoko. Zapachu u mnie w ogóle nie czuć po zmyciu jej z włosów. Włosy nie są ani nawilżona, ani dobrze się nie układają. Tak, że u mnie na wielki minus.
No po umyciu ja też nie czuje sam moment nakładania, no i u mnie się bardzo przetluszcaaja po niej -
nick nieaktualnyJaness jeżeli chodzi o pianę przy praniu ręczników - zawsze do tego daję mniej proszku do prania, ponieważ przy normalnej ilości proszku mam meeega piany. Kiedyś nawet wyszła mi ta piana z pralki hyhy i od tej pory daję pół miarki proszku.
Anet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:7dc co o tym myślicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdaee42e259f.jpg
Mam wrażenie że to za szybko i moje endo nie wyrabia , z drugiej strony miałam brać Aromek ma to sens ? Oczywiście wiem że to nie pozytyw ale patrzeć na test to pozytyw za 3 dni będzie jak nie 2 ...
Tylko u nas w temacie sa przejścia z badań nasienia po pralkiJaness, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny