Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJannes ja też mam ta z którą sama wywaza ilość prania jak to się ma do rzeczywistości nie wiem różnicy czasowej szczególnie nie widzę, wody też nieiwem ile pobiera " po wykryciu załadunku "
Natomiast moja ma również wsad 7kg
Włączam 2 automaty w tygodniu
W sobotę najczęściej po pracy leci ciemne , a ręczniki wrzucam z białymi ( bo większość mam takowych rzeczników)
Mam też chusteczki wylapujace kolor - bo czasem zdarzy mi się wrzucić coś kolorowego do białego ( np kolor z białym)
Pewnie gdybym miała mniejszą pralkę pran było by więcej -
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Nova osobiście Ci powiem, że mnie czasami męczy gadanie ciągle o staraniach, śluzach, nasieniach, seksach i tym wszystkim...
Cynamonowaaa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane ja tam napisałam że wiem że negatyw tylko chodzi o to ze to dopiero 7dc idac na logikę test jest dość wyraźny więc może się okazać że owu będzie za jakieś 3 dni , 10 dc to też według mnie za wcześnie, wątpię żeby endometrium miało swoje rozmiary ...
-
też sobie sikne w tym cyklu dzień po dniu i porównam A co sie będe
Ja ostatnio sprzęty wymieniałam na A+++ i szczerze powiem że myślałam że rachunki bardziej sie zmniejsza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tam ja tam w to A+++ nie wierzę,ale to tylko moje zdanie :-p
Jannes wydaje mi się że więcej wsadu za jednym razem = mniej zużycia wody niż puszczanie 2 pralek
Może różnica nie duża ale w skali roku zaoszczędzisz:-)
Ewentualnie zakup sobie taka która wywaza pranie jeśli by wierzyć producentowi to wywaza adekwatnie do ilośći tu chyba tylko chodzi o wodę w mniejszym stopniu o prąd:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Ale ten ocet do bębna wlewasz czy do komory na proszek?
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Janess ja zawsze używam kapsułek Ariela, a teraz kupiłam proszek E i bardzo tego żałuję.
A to nie od proszku Ci zasmierdlo?
Ja też miałam jakiś proszek co szczochami ciuchy capil po praniu
Teraz używam vizir persil i kapsułki arielki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny