Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:A Tobie co? Taka idealna jesteś i wszystko rozumiesz za pierwszym razem??
Uppss! Zażartować chciałam, nie wyszło... przepraszam. Nie miałam nic złego na myśli.Cynamonowaaa, Znowu.ta.kryska, Karolina2787, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacie dziś mistrza:-)
Ale mam ubaw hahah
Ja już w domu po pracy:-P
Stary śpi po dwóch pracach i jeszcze dziś na 20 idzie niech Pospi:-P
Test owu dziś wyrazniejszy ale nie pozytyw uffff bo się martwię o moje endometrium
Wczoraj rozmawialiśmy i okazało się tak jak ja czułam, mąż niechce teraz dziecka ( wtf w czas mi to mówi) ewentualnie jak będzie wpadka to się będzie cieszył
Ale ma plany, o których ja nie widziałam chce wejść w spółkę z inna firma a obecną zamknąć- co mi bardzo na rękę bo wkoncu się usamodzielnie pracę swoją mieć będę, martwił się jak my sobie poradzimy żadnego macierzyńskiego itp
Dlatego ja sobie pójdę do pracy on tam dobić dalej działać będzie
Mi to na rękę, bo u siebie ani urlopu ani niczego ( oczywiście urlop jest ale nie płatny) dodatkowo całą zimę siedzę w domu i to też mi nie nareke bo jednak praca to praca
Szkoda że nie potrafił wcześniej tego powiedzieć, ja czułam że może być podobnie
Starać się staramy ale mam go nie naciskać
Jak tylko znajdę pracę to spowrotem na pelne obroty
Może i dobrze mówi patrzy przyszłościowo wybiadolil mi że nie ma go całymi dniami wiecznie jest w pracy dziecko to znać nie będzie A on takim ojcem nie chce być ... zobaczymy co będzie dalej ...
Za miesiąc idzie powtórzyć badania ... -
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Daj spokój, przecież wiem nie ma sensu się kłócić o to, że jedna drugiej nie zrozumiała od razu
Ufff, bo już się wystraszyłam, że faktycznie się wkurzyłaś. Nieraz coś się chlapnie w dobrej wierze, a ktoś zupełnie inaczej to odbierze.
Ona to dobrze, że sobie wyjaśniliście różne kwestie. To już dużo.Znowu.ta.kryska, Cynamonowaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Ufff, bo już się wystraszyłam, że faktycznie się wkurzyłaś. Nieraz coś się chlapnie w dobrej wierze, a ktoś zupełnie inaczej to odbierze.
Ona to dobrze, że sobie wyjaśniliście różne kwestie. To już dużo.
Czekam na wyniki tsh i siem bojam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaaarolynaaa, są wyniki?
Ja się obrobiłam, teraz kawka i słodycz Jak na 2 dc jestem dzisiaj niesamowicie żwawa może jeszcze w ciucholandii zrobię porządek, ale to jak zechcę, bo plan minimum na dziś wykonany
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, wyniki są w normie ft4 ciut ponad ale jest ok.
Glukoza 78,5 mg/dl 70,0 99,0 N
TSH 1,790 µIU/ml 0,270 4,200 N
FT3 3,66 pg/ml 2,00 4,40 N
FT4 1,74 ng/dl 0,93 1,70 H
Insulina 5,8 µIU/ml 2,6 24,9 N
Anet_86, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Tak, wyniki są w normie ft4 ciut ponad ale jest ok.
Glukoza 78,5 mg/dl 70,0 99,0 N
TSH 1,790 µIU/ml 0,270 4,200 N
FT3 3,66 pg/ml 2,00 4,40 N
FT4 1,74 ng/dl 0,93 1,70 H
Insulina 5,8 µIU/ml 2,6 24,9 N
Git majonez Nie było się czym przejmować.Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:U nas dziś chata wolna bo tesciowie naprzeciwko u sąsiadów chciałam wykorzystać to i zabieram się za męża a tu tesciowa dzwoni, żebym przynajmniej rolety zaciągnęła bo widać, że nie próżnujemy i za 9 mcy wnuka będą mieć. Ochota na sex mi przeszła w minutę.
Hahahaha. Teściowa zawsze dojrzyZnowu.ta.kryska, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:U nas dziś chata wolna bo tesciowie naprzeciwko u sąsiadów chciałam wykorzystać to i zabieram się za męża a tu tesciowa dzwoni, żebym przynajmniej rolety zaciągnęła bo widać, że nie próżnujemy i za 9 mcy wnuka będą mieć. Ochota na sex mi przeszła w minutę.
Hahahahipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny