Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:No i musiałaś musiałaś? Nawet nie wiesz jak ja tu zaglądałam i odswiezalam stronę czekając na Twoją wiadomość!
Ohhh!!
A tam kochana i tak nic z tego nie będzie wiesz jakie są temperatury specjalnie nam robią nadzieję żeby w ostatniej chwili spaść na samo dno i @ przyłazi i tak będzie niedługo u mnie więc po co to się stresować tymi testamiZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacie pomysł na jakiś fajny farsz do sajgonek?
Coś BYM Zjadła dobrego a nie wiem co
Kiedyś w Auchanie kupowałam sajgonki z krewetkami marchewka i kapustą kiszoną- rewelacja ale już dawno tego nie ma w sprzedaży wycofali czy co ...kupne sajgonki cwiperzowo- wołowe też dobre ale chce zrobić swoje a nie mam na nie pomyslu mogą być z warzywami ale miecho też tam musi być
Karola i jak zadowolona jesteś ż tego kodu kobiety? Konkretniej napisz o czym książka czy to sama dieta ? Porady ? Opisy ?Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina, a no właśnie jak ta książka?
Ja zaczęłam ten detoks też licząc, że dzięki temu obniży mi się prolaktyna i TSH,bo nie mam jakoś strasznie wysokich i że może ogólnie po niej zmienię swoje nawyki żywieniowe. Pomyślałam że skoro 8 lat brałam antyki to może to mi coś popsuło i taki detoks będzie uzdrowieńczy. Ponoć po tej diecie odmienię ciało i ducha, jednak póki co o niczym innym nie myślę tylko o tym jak to bym zjadła mięsko albo ser, ciastko, cokolwiek czego nie mogę, ale pozytywne jest to że przynajmniej nie myślę o ciąży której nie maKarolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:A tam kochana i tak nic z tego nie będzie wiesz jakie są temperatury specjalnie nam robią nadzieję żeby w ostatniej chwili spaść na samo dno i @ przyłazi i tak będzie niedługo u mnie więc po co to się stresować tymi testami
No ej ....tymbarsizej ze masz szansę, bo skoro byś ich nie miała to po co byś się starała?
No nic czekam do jutra będę tu pierwszaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela Be wrote:Karolina, a no właśnie jak ta książka?
Ja zaczęłam ten detoks też licząc, że dzięki temu obniży mi się prolaktyna i TSH,bo nie mam jakoś strasznie wysokich i że może ogólnie po niej zmienię swoje nawyki żywieniowe. Pomyślałam że skoro 8 lat brałam antyki to może to mi coś popsuło i taki detoks będzie uzdrowieńczy. Ponoć po tej diecie odmienię ciało i ducha, jednak póki co o niczym innym nie myślę tylko o tym jak to bym zjadła mięsko albo ser, ciastko, cokolwiek czego nie mogę, ale pozytywne jest to że przynajmniej nie myślę o ciąży której nie ma
Aaaa detox czyli same warzywa ? ?
Zawsze jak widać są tego plusy:-P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsiążka o dziwo bardzo mnie zainteresowała jest w niej opisanych kilka krótkich historii kobiet które borykały się z problemami i jak dzięki tej książce i pomocy autorki pomogły sobie i problemy znikały jak ręką odjął. Za nim jednak doszłam do diety która jest opisana na różne sposoby to poczytałam trochę o problemach innych, o objawach co to niektórych problemów a gdy już doszłam do rozdziału z dietą to powiem Wam że ogólnie produkty rozpisane w tabelce są praktycznie używane przeze mnie na codzień, no może kilka jest takich o których nie słyszałam ale można je odrzucić ze względu na ilość tych które nam dopasują no i przyrządzamy potrawy z danych produktów. Są podane przepisy ale równie dobrze możemy same tworzyć dania które bd zawierały dane produkty. Tabela żywieniowa jest uzależniona od naszego cyklu, podzielona na 4 fazy i według nich wiemy co w danej fazie jest dobre dla nas i naszego zdrowia. Bla bla i takie tam, ale szczerze mnie się podoba i już kilka produktów zakupiłam co by je wprowadzać do diety.
Angela Be lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:No ej ....tymbarsizej ze masz szansę, bo skoro byś ich nie miała to po co byś się starała?
No nic czekam do jutra będę tu pierwsza
haha ale uparciuszek z Ciebie nie odpuszczasz co?
Nova zdecydowanie nie lubię polecam herbatkę z kopru włoskiego bądź mięte -
nick nieaktualnyNo nie
Bo kurde mam przeczucie !
Ale ok niechcesz to się nie nakrecaj ja to zrobię za Ciebie
U mnie narazie staranek nie ma ale nadal obserwuje swój organizm
Więc nakrecac się mogę na Was i trzymam ogromne kciuki
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Wiesz że bardzo bym chciała żeby Twoje przeczucie co do mnie się sprawdziło jednak wiem jaka jest rzeczywistość... Ok już nie blublam zostawię to dla siebie
Oj tam oj tam , jaką rzeczywistość no jaka!!! Większość ciąż to niespodzianka i tego się trzymajmy
No głowa do góry cycki do przodu a kysz wredna małpo witaj spokojne 9 miesięcy:-) !!!!Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Oj tam oj tam , jaką rzeczywistość no jaka!!! Większość ciąż to niespodzianka i tego się trzymajmy
No głowa do góry cycki do przodu a kysz wredna małpo witaj spokojne 9 miesięcy:-) !!!!
Czaruj tak, czaruj może coś tego wyjdzie haha jakoś objawów ciążowych nie mam więc to by była naprawdę niespodzianka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:A ja przy podcieraniu zauwazylam krew. Minimalnie oczywiście. Brzuch boli jak na @ ale cycki zero..nadal małe flaczki. Zastanawiam sie ze moze @ przyjdzie wczesniej...moze dobrze mi tu wyznaczylo owu...ale nigdy mi sie tak nie zdarzyło...
Sama jestem ciekawa bo według wykresu to tak by powiedzieć zeszły wtorek
A może to wogole bez owu ? Testy jak dobrze pamiętam też nic nie pokazywały? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPfff czytałam dziś właśnie na tym forum dziewczyna z samego rana napisała że leciutko tak minimalnie poczuła ból piersi i zrobiła test i jest bladzioch:-P
Więc odrazu kamieni się nie spodziewaj:-P
Pozatym każda ciąża jest inna jak i jej objawyKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny