Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Karolina, cykam się go użyć, ale jak mnie sprowokuje...
Właśnie kolega napisał, że musi odwołać jutrzejsze spotkanie, jupiiii!!! Chce dopiero w 2 poł m-ca się spotkać i pięknie - 13.11. laparo, potem urlop wykorzystam i mnie ominie, mam nadzieję
A skoro już o laparo - chcę wziąć L4 tylko na czas pobytu w szpitalu, a potem wykorzystać zaległy urlop, co myślicie?
Ja miałam 2 tygodnie i radzę Ci wziąć przynajmniej tydzień. Ja byłam tym powietrzem tydzień napompowana i wyglądałam jak w 8mym miesiącu ciąży. -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No zrobiłam test ale okazał się felerny bo nawet kreska kontrolna nie wyszła.
A dobrze się czujesz dziś?
Dobrze się czułam juz o 2 w nocy jak wstałam głodna jak wilkZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Dobra dobra ....napewno masz więcej testów:D
Dobrze się czułam juz o 2 w nocy jak wstałam głodna jak wilk
No mam jeszcze jeden ale moczu już porannego nie mam
A no to dobrze że już jest ok to śniadanko rób i wcinaj co byś nadrobiła te 3kgZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć,
U mnie też zimno i wietrznie.
Janess włos się jeży na głowie, skandal to mało powiedziane.
Ja po poprzednich laparo do tyg dochodziłam do siebie. Bardziej pyt czy jak pójdę na uw a nie na l4 nie będzie żadnych konsekwencji.
Janess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski
U mnie też wietrznie i brzydko miałam dziś iść do pracy ale pogoda jakaś taka i zdecydowalismy że zamknięte
Mój cykl chyba bez owu bo dziś krecha bledsza zrobię jeszcze jeden sikaniec po południu bo w kuchni sobie zegarka nie przestawilam i ten tego zrobiłam godzinę wcześniej ale nieiwem czy ma to jakiś wpływ Karolina no zawiodłam się......na teście:-P
Mimo to mogłaś odrazu sikac na następny
Zresztą 13dc to i późnej powinien Ci wyjść
Temperatura według Ciebie już drugi dzień powinna iść w dół i tak każdego dnia : zobaczycie jutro spadnie
I patrz ona Ci na złość na poziomie !
Szykuje się faaaalaaaaa zielonosci Ty ja zaczniesz jak nic trzymam kciuki;-)
Kiedy planowana @ ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ona siknęłam później i niestety negatyw więc temperatura znów robi mnie w bambuko niestety z plusika nici z resztą tak jak pisałam na co tu liczyć u mnie.
Kurde ale dupa !
Faktycznie byłam prawie pewna że będzie zielono
No ale to nic , wiadomo nadzieję trzeba mieć zawsze teraz niech @ szybko przychodzi co by kolejny można było zacząć- kolejny z clo ?
Potem histero?
I potem hsg?Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ja wiedziałam że tak będzie dupka już dziś też nie bd brać bo to bez sensu, czekam na @... ostatni cykl z Clo później tak jak piszesz.
A dupka to ile dni masz brać? Chyba 10 ?
Ile dni masz do terminu @ ?
Może to dupek tempke Ci trzyma bo prog miałaś ładny -
nick nieaktualnyOna29 wrote:A dupka to ile dni masz brać? Chyba 10 ?
Ile dni masz do terminu @ ?
Może to dupek tempke Ci trzyma bo prog miałaś ładny
Gin w tym cyklu kazał brać dłużej 14 dni ale nie wiem po co, teraz to i tak nie ma sensu go brać. W środę termin @ a dupek ponoć nie wpływa na temperatureWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 10:40