Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Karolina, ja też mam nakaz brania dupka do 14 dni ale zawsze jest tak, że biorę 10, maksymalnie 11 i @ się pojawia jakby niezależnie od dupka, mam wrażenie, że on nie przedłuża cyklu, jak ma się @ pojawić, to i tak się pojawi w określonym czasie. Tak jest u mnie.hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja brałam zawsze 10 dni i po 3ch dniach @ ale teraz skoro i tak wiem że nic z tego i @ tuż tuż to po co przeciągać lepiej zacząć szybciej cykl i zakończyć szybko i też wydłużył cykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 13:13
-
nick nieaktualnyOna 29. Mi tez dziwnie testy owu pokazywaly ..bladziochy same...a jak mi sie skonczyly to juz szkoda mi kasy by sprawdzic z ciekawosci.
U mnie juz temp przedokresowa 37
Boli brzuch macica jajniki pochwa wszystko...i sporo sluzu...może siemie lniane dziala..choc nie pije codziennie...jakos zapominam..
Moj M chce sobie wyjechac za granice... -
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, staramy się z mężem o drugie dziecko już prawie rok...i troche juz jestem załamana, bo z pierwszym nie było problemu. Miesiąc temu byłam u gina i dostałam Dupka od 15dc robiłam testy owulacyjne i nie wykryło mi owulacji nie wiem czy dupek mi ja zablokował czy ja już fiksuje?
-
nick nieaktualnyKakusia wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, staramy się z mężem o drugie dziecko już prawie rok...i troche juz jestem załamana, bo z pierwszym nie było problemu. Miesiąc temu byłam u gina i dostałam Dupka od 15dc robiłam testy owulacyjne i nie wykryło mi owulacji nie wiem czy dupek mi ja zablokował czy ja już fiksuje?
Witaj Kakusia
A od którego dc brałaś tego dupka?
Życzę powodzenia i pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKakusia wrote:Mam taka nadzieje... chyba wpadłam w jakiś dołek... a Wy jak radzicie sobie z kolejnymi rozczarowaniami?
Ja chyba zapije je dziś browarkiem co miesiąc mam doła ale już zdążyłam się przyzwyczaić do porażekZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKakusia wrote:Mam taka nadzieje... chyba wpadłam w jakiś dołek... a Wy jak radzicie sobie z kolejnymi rozczarowaniami?
MIałaś monitoring?
Ja zawsze przeczekuję najgorsze dni, chociaz mam wrażenie, że wszystko kręci się wokół jednego i nic już tak nie cieszy... -
nick nieaktualnyKakusia wrote:Ten browarek to chyba będzie najlepszy pomysł bo znowu to czekanie...ten cały miesiąc..
No i pewnie w końcu cały czas sobie czegoś odmawiamy bo to bo tamto a jak @ przychodzi to już mam gdzieś wszystko.MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:MIałaś monitoring?
Ja zawsze przeczekuję najgorsze dni, chociaz mam wrażenie, że wszystko kręci się wokół jednego i nic już tak nie cieszy...
Nie miałam właśnie, w listopadzie odłożyłam anty i tak nie zwracałam uwagi kiedy mam owu i wogóle myśleliśmy z mężem ze tak jak z pierwszy dzieckiem po prostu zaraz będę w ciąży a tu lipiec i dalej nic potem testy owu temperatura nakręcałam się coraz bardziej i wkońcu zebrałam się do gin we wrześniu porobił mi usg cytologie wszystko wporzadku stwierdził i dał mi tego dupka i powiedział że jak za 3 miesiace nic to żeby wrócić.
Naczytałam się o tym że to hamuje owulke i już poprostu nie wiem co o tym sądzić