X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gin w tym cyklu kazał brać dłużej 14 dni ale nie wiem po co, teraz to i tak nie ma sensu go brać. W środę termin @ a dupek ponoć nie wpływa na temperature

Jak kazał to bierz :-)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Jak kazał to bierz :-)

Nie bo po kiego grzyba? Tylko opóźni @ a mi zależy żeby jak najszybciej zacząć następny cykl i w końcu coś działać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nie bo po kiego grzyba? Tylko opóźni @ a mi zależy żeby jak najszybciej zacząć następny cykl i w końcu coś działać.

Karolina, a ile dni już bierzesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Karolina, a ile dni już bierzesz?

Dzisiaj byłby 12 dzień bo biorę zawsze na wieczór

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 11:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Karolina, ja też mam nakaz brania dupka do 14 dni ale zawsze jest tak, że biorę 10, maksymalnie 11 i @ się pojawia jakby niezależnie od dupka, mam wrażenie, że on nie przedłuża cyklu, jak ma się @ pojawić, to i tak się pojawi w określonym czasie. Tak jest u mnie.

hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie jest inaczej. Ja po odstawieniu Dupka muszę czekać 5 dni na okres. On mi wydłużał zawsze cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja brałam zawsze 10 dni i po 3ch dniach @ ale teraz skoro i tak wiem że nic z tego i @ tuż tuż to po co przeciągać lepiej zacząć szybciej cykl i zakończyć szybko :) i też wydłużył cykle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 13:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona 29. Mi tez dziwnie testy owu pokazywaly ..bladziochy same...a jak mi sie skonczyly to juz szkoda mi kasy by sprawdzic z ciekawosci.
    U mnie juz temp przedokresowa 37
    Boli brzuch macica jajniki pochwa wszystko...i sporo sluzu...może siemie lniane dziala..choc nie pije codziennie...jakos zapominam..
    Moj M chce sobie wyjechac za granice...

• Kakusia Debiutantka

Wysłany: 30 października 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, staramy się z mężem o drugie dziecko już prawie rok...i troche juz jestem załamana, bo z pierwszym nie było problemu. Miesiąc temu byłam u gina i dostałam Dupka od 15dc robiłam testy owulacyjne i nie wykryło mi owulacji nie wiem czy dupek mi ja zablokował czy ja już fiksuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusia wrote:
    Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, staramy się z mężem o drugie dziecko już prawie rok...i troche juz jestem załamana, bo z pierwszym nie było problemu. Miesiąc temu byłam u gina i dostałam Dupka od 15dc robiłam testy owulacyjne i nie wykryło mi owulacji nie wiem czy dupek mi ja zablokował czy ja już fiksuje?

Witaj Kakusia :)
    A od którego dc brałaś tego dupka?
    Życzę powodzenia i pozdrawiam :)

• Kakusia Debiutantka

Wysłany: 30 października 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazał mi brać od 15dc, a cykle mam co 32-33 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusia, może testy kłamią? Testy chyba nie dają 100 % pewności.

• Kakusia Debiutantka

Wysłany: 30 października 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    Kakusia, może testy kłamią? Testy chyba nie dają 100 % pewności.
    Mam taka nadzieje... chyba wpadłam w jakiś dołek... a Wy jak radzicie sobie z kolejnymi rozczarowaniami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusia wrote:
    Mam taka nadzieje... chyba wpadłam w jakiś dołek... a Wy jak radzicie sobie z kolejnymi rozczarowaniami?

Ja chyba zapije je dziś browarkiem :D co miesiąc mam doła ale już zdążyłam się przyzwyczaić do porażek :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusia wrote:

MIałaś monitoring?

Ja zawsze przeczekuję najgorsze dni, chociaz mam wrażenie, że wszystko kręci się wokół jednego i nic już tak nie cieszy...

• Kakusia Debiutantka

Wysłany: 30 października 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten browarek to chyba będzie najlepszy pomysł :) bo znowu to czekanie...ten cały miesiąc.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusia wrote:
    Ten browarek to chyba będzie najlepszy pomysł :) bo znowu to czekanie...ten cały miesiąc.. :(

No i pewnie w końcu cały czas sobie czegoś odmawiamy bo to bo tamto a jak @ przychodzi to już mam gdzieś wszystko.

MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walczę z of w kwestii zmiany nicku...

• Kakusia Debiutantka

Wysłany: 30 października 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    MIałaś monitoring?

Ja zawsze przeczekuję najgorsze dni, chociaz mam wrażenie, że wszystko kręci się wokół jednego i nic już tak nie cieszy...

Nie miałam właśnie, w listopadzie odłożyłam anty i tak nie zwracałam uwagi kiedy mam owu i wogóle myśleliśmy z mężem ze tak jak z pierwszy dzieckiem po prostu zaraz będę w ciąży a tu lipiec i dalej nic potem testy owu temperatura nakręcałam się coraz bardziej i wkońcu zebrałam się do gin we wrześniu porobił mi usg cytologie wszystko wporzadku stwierdził i dał mi tego dupka i powiedział że jak za 3 miesiace nic to żeby wrócić.
    Naczytałam się o tym że to hamuje owulke i już poprostu nie wiem co o tym sądzić

‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ