Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:No i pewnie w końcu cały czas sobie czegoś odmawiamy bo to bo tamto a jak @ przychodzi to już mam gdzieś wszystko.
To mam zupełnie tak samo jak Ty jak @ przychodzi to mam gdzieś wszystko
Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:MIałaś monitoring?
Ja zawsze przeczekuję najgorsze dni, chociaz mam wrażenie, że wszystko kręci się wokół jednego i nic już tak nie cieszy...
Najgorsze jest to, że cały czas się o tym myśli czy się uda czy nie, jakby to było jakby się udało i ciężko się wyluzować tak psychicznieKarolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKakusia wrote:Nie miałam właśnie, w listopadzie odłożyłam anty i tak nie zwracałam uwagi kiedy mam owu i wogóle myśleliśmy z mężem ze tak jak z pierwszy dzieckiem po prostu zaraz będę w ciąży a tu lipiec i dalej nic potem testy owu temperatura nakręcałam się coraz bardziej i wkońcu zebrałam się do gin we wrześniu porobił mi usg cytologie wszystko wporzadku stwierdził i dał mi tego dupka i powiedział że jak za 3 miesiace nic to żeby wrócić.
Naczytałam się o tym że to hamuje owulke i już poprostu nie wiem co o tym sądzić
Kakusia, monitoring zrób koniecznie, nie możesz nie wiedzieć czy masz ovu czy nie, po co dupek jak owu nie było?
Jedno usg wiosny nie czyni. A lekarz też agent rok bezowocnych starań a on dupka zapisał. Ja bym na własną rękę to i owo zrobiła.Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Kakusia, monitoring zrób koniecznie, nie możesz nie wiedzieć czy masz ovu czy nie, po co dupek jak owu nie było?
Jedno usg wiosny nie czyni. A lekarz też agent rok bezowocnych starań a on dupka zapisał. Ja bym na własną rękę to i owo zrobiła.
Moim zdaniem 15dc przy cyklach ponad 30dni to za wcześnie. Skąd pewność, że ovu była? Dupka się bierze w 7dpo.Cynamonowaaa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Moim zdaniem 15dc przy cyklach ponad 30dni to za wcześnie. Skąd pewność, że ovu była? Dupka się bierze w 7dpo.
Ja mam 29 dniowe cykle i biorę dupka od 16dc i to nie jest raczej 7dpo tylko 3/4 dlaczego niby 7dpo? Progesteron bada się 7dpo ale dupka bierze się po owulacji czyli zależy kiedy jak komu wypadnie ale nie 7dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 15:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ja mam 29 dniowe cykle i biorę dupka od 16dc i to nie jest raczej 7dpo tylko 3/4 dlaczego niby 7dpo? Progesteron bada się 7dpo ale dupka bierze się po owulacji czyli zależy kiedy jak komu wypadnie ale nie 7dpo
Matko i córko, masz rację,sorry za zamieszanie!
Mam napisane P3 do P12 czyli 3 dni po owu.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Melduje się że żyje na szczęście dzisiaj bez calowania kibelki nadrabiam stracone kg maślanymi herbatnikami:)
Widze chorobska nawiedzaja nasze forum...
Zdrowia dziewczyny co by miec siłeSchmetterling, MisiaABC, Anet_86, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:A bo ja weszłam i zostałam dziś olana i nie chciałam, żebyś poczuła sie tak jak ja
Przeczytalam jeszcze raz Sorki, ja przytałam wcześniej Twój wpis o zmianie nicka i zarejestrowałam, ale nie odniosłam się do niego. Udało się coś wskórać?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Przeczytalam jeszcze raz Sorki, ja przytałam wcześniej Twój wpis o zmianie nicka i zarejestrowałam, ale nie odniosłam się do niego. Udało się coś wskórać?
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny