Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo witam się i ja
Tyle że ja już od 4 popierdzielam:-D
O 9 prawie pracę skończyłam;-)
Więc mam dzień caaaaly dla siebie!
Standardowo zaopatrzylam się w miodelke ( lepsza niż Nutella) i wafle ryżowe
Słodkiego dnia ciąg dalszy
Żeby było śmieszniej jako że się już zdazylam napracowac to dziś na obiad będzie schabowy i ziemniaki i już wiem że malz będzie marudził aaaa panierka aaaaaa olej aaaa smazone no nic życie nie mam siły robić nic innego i jeszcze do tego wszystkiego łeb mnie boli
Moja dzisiejsza noc - prawie wogole nie spałam jakaś menda czyt.komar dość dobrze się mną w nocy zajęła najpierw jedna ręka później druga o 2 w nocy wypsikalam się offem i dalej mi bzyczal nad uchem zrezygnowana napisałam do męża ( on na nocce) co robić spać nie mogę bzyka mi to tu!! Powiedział coś mądrego, załącz telewizor pójdzie do swiatla i zlapiesz nosz kurka eureka hahaah tak też zrobiłam i zasnelam o 3 obudziłam się wylaczylam telewizor a od 4 już latalam nocpełną przezycia ale przynajmniej komar mogą mnie dzgac ha ha
Hmm no Anet będzie u Ciebie dziś wesoło i pełno:-P
Kryska no pytam pytam bo jesteś ciekawy przypadek pewnie gdybyś mi nie powiedziała zw nie spalas z nikim wkrecalabym Ci już ciążę hahaha takie o to objawy
Karola to fakt napewno dużo się nauczysz masz teraz malca w sumie to i wprawy nabierzesz
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja tak na szybko, odebrałam w poniedziałek badania histopatologiczne i pewnie to się tak hop siup nie skończy
Wyniki są następujące:
Resztki doczesnej
I drugie ( bo lyzeczkowania miałam 2 )
Doczesna martwicza
W materiale widoczny jest twór przypominający bardzo duży obrzekniety kosmek
Boję się żeby nie był to zasniad!
Robiłam Hcg 1.23...
Na kartce napisane przez ordynatora : pilne ! Do kontroli hcg !
Dziś na 16 mam lekarza ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to mam jednak zajebistego gina:-D
Jestem przeszczesliwa piękny dzień dziś dla mnie !!
Po pierwsze wszystko ok ładnie zagojona mam zielone światło od już nie muszę czekać na @
Po drugie mój MIESNIAK się zmniejszył dziewczyny to cud ! Z 6 cm na niecałe 4 dokładnie ma 3,8 cm
Mam dzialac
Po trzecie dostałam od niego w prezencie inofem
I na dodatek wizyty całej długiej wyczerpującej skasował mnie za wszystko 50 zł
Mówiłam o ziołach powiedział że super że mówię o tym bo wiele dziewczyn się nie przyznaje - mówi do mnie pić i przyjść za 2 miesiące do kontroliMisiaABC, Karolina2787, Janess, Anet_86, SylwiaLu, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLubię to za wolny dzień i zakupki:-P
A masz już jakiś plan coś upatrzonego ?
No ja mam bajeczny nastrój jestem mega zadowolona myślałam że lekarz zemna pojedzie że spałam z mężem bez zabezpieczenia powiedział żeby się starać normalnie już mówiłam że właśnie to już robimy co prawda nie są to starania ż termometrem czy testami ale zero zabezpieczeń a on mi na to " no patrz a oni już " hehe
Super:-DKarolina2787, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJannes ale że jak przyspieszony test ciążowy? Nie doczytałam tego?
Ogólnie 7 dni po terminie owulacji progesteron świadczy na początku tylko o jej wystąpieniu dopiero po terminie spodziewanej @ może świadczyć o ciąży ale też nie musi bo jest wydzielany pulsacyjnie możliwe że jutro z samego rana jego wynik będzie dużo wyższy a około południa niższy by wieczorem znów wzrosnac
Dlaczego badalas estradiol ? On ma głównie służyć w 1 fazie cyklu ... w 2 może coś oznaczać a nie musi
.. -
nick nieaktualnyOna myślałam żeby sobie sprawić nowe butki, ogólnie mam fioła na punkcie sneakersów więc chyba takowe sobie zakupię jutro ma nie padać więc skoczę oblukać co i jak w obuwniczych heh.
Super że lekarz taki luzacki i że daje Wam zielone światło Działajcie więc i oby zaowocowało to szczęśliwieZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoł.
Ona, pięknie!!! Bardzo się cieszę!!!
Karolina, dawaj jutro focię
Janess, niestety nic nie pomogę, niekompetentna jestem.
Laski, flaki ugotowałam... Cała rodzina się cieszy, ja nawet nie ruszę. Ledwo spróbowałam czy dobrze doprawione. Nie cierpię flaków!!!
Plamień ciąg dalszy...
Kryska, a Ty co się nie odzywasz???
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Napro kazal mi badac oba hormony w 7dpo.
W takim razie czy estradiol tez jest wydzielany pulsacyjnie?
Przyspieszony test to znaczy ze dokopalam sie do wykresow stezen hormonow w cyklu. I estradiol i progesteron w okolicach 7 dpo maja swoj szczyt. Jesli doszlo do zaplodnienia to dalej rosna. Jesli nici ze staran to wszystko gwaltownie spada. A u mnie obie wartosci juz mocno spadly stad uwazam ze to nic innego jak negatywny test ciazowy.
Napisz jak możesz pierwsze wyniki drugie który to dzień cyklu i kiedy ma nadejść @
Jeśli jesteś przed spodziewanym terminem a próg spada znaczy że @ nadchodzi...
Co do estradiolu nie mam pojęcia bo wiem że jest on odpowiedzialny za owulacje a w drugiej fazie powinien być mniejszy niż próg tak mi się wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 06:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny