Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja tez mam fl 12. Podobno powyzej 10 jest ok.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :)

Piękna pogoda dziś aż chce się żyć :) kołdra już sucha, wyschła piorunem. Ludzie wylegli na spacery no żeby jak najdłużej taka pogoda.

Ona we wcześniejszym cyklu z dupkiem też Cię bolały piersi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jestem i ja :)

Piękna pogoda dziś aż chce się żyć :) kołdra już sucha, wyschła piorunem. Ludzie wylegli na spacery no żeby jak najdłużej taka pogoda.

Ona we wcześniejszym cyklu z dupkiem też Cię bolały piersi?

No właśnie nie... sutki miałam tkliwe nic pozatym
    Zresztą ten cykl coś nie teges od wczoraj mam wrażenie że dostanę zaraz @ boli okresowo może nie tak mocno ale ciśnie mi w dół dziwne uczucie takie - nieznajome :-/
    Tyle czasu sobie mówię zrobię hormony i nic nie robię:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci powiem że u mnie na cyklach z dupkiem też było różnie. Na początku bolały normalnie jak zawsze, w kolejnym tylko sutki że się nie mogłam dotknąć a teraz już wgl nie bolą to chyba przejściowe. Może zależy od organizmu jak na niego zadziała ten lek i wtedy się z nim oswaja po woli

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja Ci powiem że u mnie na cyklach z dupkiem też było różnie. Na początku bolały normalnie jak zawsze, w kolejnym tylko sutki że się nie mogłam dotknąć a teraz już wgl nie bolą to chyba przejściowe. Może zależy od organizmu jak na niego zadziała ten lek i wtedy się z nim oswaja po woli

Mam nadzieję, tyle że ja już dupka brałam kiedyś ... Tylko nie pamiętam jak na cycki dzialal
    Ciągle gdzieś tam w podświadomości mam że coś u mnie z hormonami nie teges

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Mam nadzieję, tyle że ja już dupka brałam kiedyś ... Tylko nie pamiętam jak na cycki dzialal
    Ciągle gdzieś tam w podświadomości mam że coś u mnie z hormonami nie teges

A które hormony chcesz sprawdzić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A które hormony chcesz sprawdzić?

W sumie to nawet nie wiem, raczej myślę o podstawach : lh fsh prolaktyna progesteron estradiol testosteron tsh
    Sprawdziłabym jeszcze koagulogie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proga możesz chyba niedługo zrobić a reszta na początku następnego cyklu o ile wgl będzie takowy ;)
    koagulogie? A co to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn tsh i lh robi się obojętnie w którym dniu cyklu, mi ginka kiedyś zleciła wszystko na początku dlatego też tak piszę ;) a ta koagulogia to coś z krzepliwością krwi chyba

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mniew robocie dzis sajgon...jeszcze atmosfera siw zrypala...
    Byl moment ze zrobilo mi sie slabo i myślałam ze zemdleję dosłownie..puerwsza mysl wiadono jaka...ale nieee za wczesnie gdyby co...
    Pozatym oby do 16tej

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    U mniew robocie dzis sajgon...jeszcze atmosfera siw zrypala...
    Byl moment ze zrobilo mi sie slabo i myślałam ze zemdleję dosłownie..puerwsza mysl wiadono jaka...ale nieee za wczesnie gdyby co...
    Pozatym oby do 16tej

Fiu Fiu no piękna tempka
    Fiu Fiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess w moim rodzinnym mieście kiedyś często były zloty motocyklowe, ja na nich z chęcią bywałam więc domyślam się co i jak :) ogólnie świetne klimaty, muzyka i parady wieczorne z pochodniami to było coś ale minęło z czasem jak miasto zaczęli rozbudowywać i zlot przenieśli do innej miejscowości. Wiadomo dawno to było i wtedy nosiłam jeszcze glany i krótkie włosy :D haha ale co pamiętam to moje :)

Janess lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znacie jakis domowy sposob na zgage dla osoby z "problemami zoładkowymi"? Wypilam dzisiaj sok pomaranczowy i pali mnie rura:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 15:38

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Dziewczyny znacie jakis domowy sposob na zgage dla osoby z "problemami zoładkowymi"? Wypilam dzisiaj sok pomaranczowy i pali mnie rura:/

Spróbuj herbatki ziołowej np. z kopru włoskiego bądź herbatkę imbirową, z kminku. Ja herbatę z kopru włoskiego piję zawsze do obiadu poprawia pracę jelit, jest zdrowa i smaczna :)

Nova87 lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam takiej cherbaty w domu :( ale b.r. nawet po miecie czy rumianku mam zgage:/

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koper włoski różni się od mięty bardzo bo nawet mnie mdliła mięta a koper już działa inaczej. Może sok marchwiowy masz to pij bo raczej wody z sodą chyba nie wypijesz? ;)

Nova87 lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wodzie z soda moje bebechy przestana pracowac:) sproboje z sokiem z marchewki

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że Ci pomoże :) no i może poleż sobie chwilę, nie schylaj się bo też z żołądka się cofa wtedy. Ja miałam raz w życiu zgagę i wzięłam jakieś pastylki miętowe ale nie pamiętam nazwy.

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:

ale co masz z zoladkiem? Nadkwasote, niedakwasote czy wrzody?

Helllllooolka :D Ja dzis wyspana jak mlody skowronek. Piesel wybiegany, maz ochrzaniony, jeszcze tylko ogarnac chate zostalo zeby miec 2 dni wolnego. Jutro wybieram sie na zakupy swiateczne, ale nie wiem jak mi pojdzie bo wogole nie mam pomyslow co kupic. W mojej rodzinie jest tak, ze kazdy wlasciwie wszystko ma i chcialabym tylko symbokiczniejakies drobiazgi ogarnac a nie tam skarpetki czy kapcie :D

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale co masz z zoladkiem? Nadkwasote, niedakwasote czy wrzody?

Helllllooolka :D Ja dzis wyspana jak mlody skowronek. Piesel wybiegany, maz ochrzaniony, jeszcze tylko ogarnac chate zostalo zeby miec 2 dni wolnego. Jutro wybieram sie na zakupy swiateczne, ale nie wiem jak mi pojdzie bo wogole nie mam pomyslow co kupic. W mojej rodzinie jest tak, ze kazdy wlasciwie wszystko ma i chcialabym tylko symbokiczniejakies drobiazgi ogarnac a nie tam skarpetki czy kapcie :D
    Mam nadzerke przelyku. Niby mala ale jak to pani dr mowila wielka moze nie dawac znakow o sobie a mala moze czlowieka poskladac. Naleze do ty 2.

hrqoskjoayf3n559.png

‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ