Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja ostatnio narzekałam na lenistwo dotyczące prac domowych, a dzisiaj, jak mam nieco wysilić się intelektualnie, popisać, podrukować papierki, to bym sprzątała i prała najchętniej , hehehe. No nienormalna jestem
Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio zmieniłam fryzjerkę, z lenistwa

i jestem bardzo zadowolona, sensownie potrafi doradzić, ładnie mi ścięła włosy, chyba nigdy tak nie byłam ze ścięcia zadowolona.
Może wyjaśnię: z lenistwa, bo moja stała jest bliżej miejsca pracy, a że byłam na urlopie, więc nie chciało mi się tak daleko jechać i poszłam do najbliższej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 10:49
Nova87, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Mnie własnie udalo się zapisac do mojej ulubionej fryzjerki. Ide juz z jakimś zamysłem i znając życie wyjde z czymś innym na głowie
zawsze mnie namówi na jakies dziwactwa:D
Schmetterling, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Mnie własnie udalo się zapisac do mojej ulubionej fryzjerki. Ide juz z jakimś zamysłem i znając życie wyjde z czymś innym na głowie
zawsze mnie namówi na jakies dziwactwa:D
Haha mam tak samo.
Ja też mam dziś lenia. Chce mi się wszystko, tylko nie pracować. Na drugim ekranie leci "Na wspólnej".
MisiaABC, Nova87, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znalazłam czekolade i zjadlam całą az mdli...i chyba zagryze chipsami mojego z wczoraj jeslu cos zostalo..tez chyba włączę na wspolnej by cos sxumialo...mam mega lenia od wczoraj..od rana leżę i nic....musze młodemu cos na obiad wymyślić...
Jeszcze dzwonil mój ze wolalby dzis jechac wieczorem by jutro od rana isc na groby...a ja tak tam nie lubie spać...
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana ja raczej polskich serialów nie oglądam chyba że te stare jak Alternatywy, zmiennicy itp.Załamana85 wrote:Jakie jeszcze ogladacie seriale nie wymagajace myślenia?
Z zagranicznych lubie 100, wirus, stranger things itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Jakie jeszcze ogladacie seriale nie wymagajace myślenia?
Na wspólnej, Diagnoza, Przyjaciółki. To moje seriale
Nova87 wrote:Załamana ja raczej polskich serialów nie oglądam chyba że te stare jak Alternatywy, zmiennicy itp.
Z zagranicznych lubie 100, wirus, stranger things itp
Może skuszę się na to Stranger Things. Słyszłam, że dobry.
Nova87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:To jest aż niemożliwe!! ;/
Załamana 
Dochodze do wniosku ze jak po owulce zaczyna się coś dziać takiego że człowiek myśli że " a nóz to ciąża" to tej ciąży napewno nie ma ;/
w pierwszej ciązy to w sumie nic nie czułam przed data @. Żadnego kłócia jajników, bólu piersi, bólu brzucha, nic a nic. Także chyba pora czekac na cykl bezobjawowy
Potwierdzam ja co miesiąc miałam wszystkie objawy a w tym ciążowym parę dni po spodziewanej @ bolał mnie potwornie brzuch na Małpe i cycki bolały jednak wcześniej tego nie czułam no oprócz brzucha- ale to dawało mi pewność że @ przyjdzie
Ja już po pracy powiem Wam tak jednak nie dojade na to badanie bo mąż mi auto wziął
A druga sprawa taka że tak mnie napiernicza krzyż że usiedziec czy ustac nie mogę do tego bóle miesiaczkowe od rana
Martwi mnie ten kręgosłup mam czarną wizję- endometrioza
Czy orientujecie się czy po abrazji w wyniku histopatologicznym można by było ja wykryć ? Czy tylko laparo?
Nova87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:https://zapodaj.net/722051a81f8c3.jpg.html
Nawet mój pies ma dzis wywalone...
Zimno mu w dupke
Ale slodziaszek
A ja myślałam że to test hi hi
Byłam przygotowana już z lupa
Nova87, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Anet_86 lubią tę wiadomość
i tak chodzę od szafki do szafki i szukam i nic . A mam trochę papierkowej roboty i nie mogę się za nią zabrać, chociaż może kawę sobie zrobię na zachętę.