Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja ostatnio narzekałam na lenistwo dotyczące prac domowych, a dzisiaj, jak mam nieco wysilić się intelektualnie, popisać, podrukować papierki, to bym sprzątała i prała najchętniej , hehehe. No nienormalna jestem
Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio zmieniłam fryzjerkę, z lenistwa i jestem bardzo zadowolona, sensownie potrafi doradzić, ładnie mi ścięła włosy, chyba nigdy tak nie byłam ze ścięcia zadowolona.
Może wyjaśnię: z lenistwa, bo moja stała jest bliżej miejsca pracy, a że byłam na urlopie, więc nie chciało mi się tak daleko jechać i poszłam do najbliższejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 10:49
Nova87, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Mnie własnie udalo się zapisac do mojej ulubionej fryzjerki. Ide juz z jakimś zamysłem i znając życie wyjde z czymś innym na głowie zawsze mnie namówi na jakies dziwactwa:D
Schmetterling, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Mnie własnie udalo się zapisac do mojej ulubionej fryzjerki. Ide juz z jakimś zamysłem i znając życie wyjde z czymś innym na głowie zawsze mnie namówi na jakies dziwactwa:D
Haha mam tak samo.
Ja też mam dziś lenia. Chce mi się wszystko, tylko nie pracować. Na drugim ekranie leci "Na wspólnej".MisiaABC, Nova87, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znalazłam czekolade i zjadlam całą az mdli...i chyba zagryze chipsami mojego z wczoraj jeslu cos zostalo..tez chyba włączę na wspolnej by cos sxumialo...mam mega lenia od wczoraj..od rana leżę i nic....musze młodemu cos na obiad wymyślić...
Jeszcze dzwonil mój ze wolalby dzis jechac wieczorem by jutro od rana isc na groby...a ja tak tam nie lubie spać...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Jakie jeszcze ogladacie seriale nie wymagajace myślenia?
Z zagranicznych lubie 100, wirus, stranger things itp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Jakie jeszcze ogladacie seriale nie wymagajace myślenia?
Na wspólnej, Diagnoza, Przyjaciółki. To moje seriale
Nova87 wrote:Załamana ja raczej polskich serialów nie oglądam chyba że te stare jak Alternatywy, zmiennicy itp.
Z zagranicznych lubie 100, wirus, stranger things itp
Może skuszę się na to Stranger Things. Słyszłam, że dobry.
Nova87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:To jest aż niemożliwe!! ;/
Załamana
Dochodze do wniosku ze jak po owulce zaczyna się coś dziać takiego że człowiek myśli że " a nóz to ciąża" to tej ciąży napewno nie ma ;/
w pierwszej ciązy to w sumie nic nie czułam przed data @. Żadnego kłócia jajników, bólu piersi, bólu brzucha, nic a nic. Także chyba pora czekac na cykl bezobjawowy
Potwierdzam ja co miesiąc miałam wszystkie objawy a w tym ciążowym parę dni po spodziewanej @ bolał mnie potwornie brzuch na Małpe i cycki bolały jednak wcześniej tego nie czułam no oprócz brzucha- ale to dawało mi pewność że @ przyjdzie
Ja już po pracy powiem Wam tak jednak nie dojade na to badanie bo mąż mi auto wziął
A druga sprawa taka że tak mnie napiernicza krzyż że usiedziec czy ustac nie mogę do tego bóle miesiaczkowe od rana
Martwi mnie ten kręgosłup mam czarną wizję- endometrioza
Czy orientujecie się czy po abrazji w wyniku histopatologicznym można by było ja wykryć ? Czy tylko laparo?Nova87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:https://zapodaj.net/722051a81f8c3.jpg.html
Nawet mój pies ma dzis wywalone...
Zimno mu w dupke
Ale slodziaszek
A ja myślałam że to test hi hi
Byłam przygotowana już z lupaNova87, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Anet_86 lubią tę wiadomość